Борат дари $1 млн. за сирийските бежанци

Саша Барон Коен дава средствата за ваксини на децата
28 дек 2015 14:30,
18
Борат дари $1 млн. за сирийските бежанци
Снимка: bgonair.bg

Британският комедиен актьор Саша Барон Коен и съпругата му – австралийската актриса Айла Фишър дариха един милион щатски долара в помощ на сирийските бежанци. За какво ще бъдат похарчени дарените средства – вижте в следващото видео.

Половин милион долара от средствата са предвидени за ваксини на деца, а останалата половина ще отиде за подпомагане жени и деца бежанци в трудно положение.

Заради военния конфликт милиони сирийци напуснаха домовете си в търсене на по-добро бъдеще. От международната организация "Спасете децата" заявиха, че постъпилата сума ще спаси хиляди животи.

Отделно от тази благотворителна инициатива звездната двойка дарява също 500 хил. долара на базираната в Ню Йорк Международен комитет за спасяване, управляван от бившия външен министър на Великобритания Дейвид Милибанд.

44-годишният Саша Коен е един от най-обичаните комедийни актьори по целия свят. Сред най-емблематичните му роли е тази на Борат – казахстански журналист, който отива в САЩ, за да снима документален филм. Коен е женен за 39-годишната австралийска актриса Айла Фишър, с която имат три деца.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
name преди 8 години
хора, моля пишете правилно.Не Ви ли е срам?Като знаеш, че си неграмотен, недей да коментираш!
14
1
 
0
 
! Отговори
Lora преди 8 години
До 14И България произвежда много ваксини, които се купуват от благготворителните организации, за да бъдат поставяни безвъзмездно там където е необходимо. УНИЦЕФ купува и ползва български ваксини, които вероятно също са купени с парите наподобни дарители. Гадните антисемитски изказвания би трябвало да се изтриват от ***.
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евреи даряват за ваксини, които се произвеждат от еврейски фирми и се инжектират на неевреи. (справка Бил Гейтс)Благотворителност, а!
12
1
 
0
 
! Отговори
do2 преди 8 години
Баш миналата година една германка, дето решила да не си имунизира детето, против някаква болест от която е нямало заболял от 20 години, го уби. Като всяко лекарство има един нищожен процент, който се влияе негативно от ваксината. Аспирина също е масов, но не всички се п0сират от него.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наскоро ми попадна един клип как израелски войници дават от сандвичите си които со получили по време на служба на малки арабчета.Доста се очудих защото знам за евреите че са много стиснати, но после се сетих че са братовчеди
10
4
 
4
 
! Отговори
Фесконтрол преди 8 години
Ако им сложат от турските ваксини, никой няма да му отреже главата, защото само турските ваксини са ваксини! Който разбрал, разбрал!
9
1
 
6
 
! Отговори
Рон преди 8 години
Разкриването на тези конспирации за да може хората да ги узнаят не е било лесно. Хората които са издавали такива тайни са били репресирани и преследвани, но са го направили за да могат другите да се предпазят. Да не обезмисляме жертвите им като влизаме в реториката на злодеите които за да омаловажат тези разкрития им лепват обезценяващия етикет "конспиративни теории", съжалявам но не са теории а факти. Факти които са стрували скъпо да се изнесат пред обществеността и са силно алармиращи.
8
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е най-сбъркания актьор и изобщо не е толкова известен, колкото го пише в статията.Имал пари - дал.Утре тези бежанци ще му отрежат главата, защото е евреин.
7
1
 
5
 
! Отговори
Рон преди 8 години
До 5Да се ръководиш само от повърхностното и да отхвърляш разкриването на дълбоките конспирации почиващи върху факти е твърде елементарно. Древният и известен китайски пълководец Сун Дзъ е казал - Да видиш слънцето не е признак за остро зрение, нито да чуеш гръма е признак за остър слух. Вникването в детайлите и разбирането на скритите неща са признак за дълбоко разбиране а не това което се знае от всеки.
6
6
 
6
 
! Отговори
Радой преди 8 години
До АнонименБаш в тоя същия свят живеем, за който говориш. Тоя, в който евреи "даряват".Умилих се направо от добротата на тоз човечец, "дарил" 1% от богатството си.
5
4
 
5
 
! Отговори
Рон преди 8 години
До 5Ами такива са нещата, живеем в свят тънещ в злото. Има конспирации правени от зли хора, слуги на дявола. И тези зли действия и конспирации излизат наяве, защото нищо скрито няма да остане скрито.Гадостите пръскани от самолети са факт, гадостите във ваксините са факт.Бих искал да не са, бих искал хората да живеят като братя и да няма бедни и богати, бих искал хората да вярват в единствения истински Бог и в Господ Иисус Христос, бих искал да няма злодеи и всички да живеят добре. Но не е така.
4
12
 
19
 
! Отговори
lol преди 8 години
хората дават, а бай *** бистри конспиративни теории...
3
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До фактДвама евреи дават пари за ваксини на арабчета.
2
13
 
11
 
! Отговори
факт преди 8 години
Тия ваксини ,както и тия ,за които Гейтс дарява милиони,предизвикват безплодие. Преди да аплодирате този факт, замислете се ,знаете ли точно какви ваксини се използват и у нас.Сега е много модерно малкият човек да се наблъска с ваксини ,преди да има навършени 2 години. До 18тия месец,мъника получава 25 ваксини-някой от които комбинирани,което ги прави по-опасни
1
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а фирмата с ваксините коя е ...да не стане така че са инвестирали правилно с 3000% печалба