Руснаците най-много се интересуват от Анджелина Джоли

Сред най-често споменаваните чужди звезди е и Мадона
29 дек 2015 20:50,
9
Руснаците най-много се интересуват от Анджелина Джоли
Снимка: Getty Images

Холивудската актриса и режисьор Анджелина Джоли оглави класацията на най-споменаваните чужди звезди в руските средства за информация през 2015 година. Това показват данните на системата "СКАН-Интерфакс", съобщи Нюзру.

В челната тройка са намерили място още американската певица Мадона и френският актьор Жерар Депардийо.

Името на Джоли е споменато 15 859 пъти. Най-често за звездата на киното се е говорило във връзка с операцията по отстраняване на яйчниците й, с възможните снимки на филм за руската императрица Екатерина Втора, а също за отношенията между нея и съпруга й, холивудския актьор Брад Пит.

През 2015 година в руските средства за информация поп певицата Мадона е спомената 15 646 пъти. Най-често в медиите са писали за издаването на новия й албум и песните, които са се появили в интернет, за падането й на церемонията за връчване на британските музикални награди БРИТ и подробностите за личния й живот.

Името на Жерар Депардийо се среща 13 164 пъти. Информациите и статиите за френския актьор най-често са свързани с посещенията му в Русия, с решението да продаде имуществото си във Франция и посещението му в Беларус.

В класацията са попаднали още певицата Лейди Гага (11 799 споменавания), актьорите Джони Деп (10 551) и Арнолд Шварценегер (7856), музикантите Елтън Джон (6889), Майкъл Джексън (6839) и Майли Сайръс (6553).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че тя Джоли на запад отдавна заляза.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тая стана на скумрия, а каква беше....
5
1
 
2
 
! Отговори
nikoi преди 8 години
krasiva e no rusnacite se interesuvat ot vodkata
4
1
 
3
 
! Отговори
------------------ преди 8 години
"Анджелина Джоли оглави класацията на най-споменаваните чужди звезди в руските средства за информация през 2015 година.""Руснаците най-много се интересуват от Анджелина Джоли"Това все едно да напишете, че българите най-много се интересуват от НикояЛета, Гришудрьо, ИзФикания, просто защото кенефни сайтове се чудят с какво да си чешат .... байтовете информация за да ги изкликват многократно и качествено с цел задоволяване на собствениците им, които си търсят печалбата.
3
1
 
2
 
! Отговори
катя преди 8 години
Стига само да я гледат през чаша.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не вярвам да се интересуват най-много от нея. Има къде-къде по отговорни личности.
1
2
 
4
 
! Отговори
Фен преди 8 години
И аз така най вече дали е тясна отзаде

Спонсорирани публикации