Милена Славова: Пазя втория си паспорт като резервен!

Изживях разочарованията си, сподели пънк певицата
5 яну 2016 13:00, Петя Славова
34
Милена Славова: Пазя втория си паспорт като резервен!
Снимка: архив, Булфото

Имах шест мъже в живота ми с главно М, разказа рокаджийката Милена Славова и показа снимка на един от тях, с когото продължават да са много добри приятели. Сега й оправя колата, защото с това се занимава.

Милена разказа за живота си в Лондон. Отива с надежда, но се оказва, че никой не я е чакал с отворени обятия. 

Там среща българският актьор Георги Стайков, който има снимки по агенции, но се налага да работи и като сервитьор. Милена си казва: "Тук нещата не са никакъв рокендрол", защото всички актьори, певци и музиканти работят нещо друго през деня и се надяват вечер да имат участие. Това е първият бич, който получава. 

Има и хубави моменти. Запознава се в метъл магазин с Джон – чистокръвен индианец. Кани го на партита с българи, където той пее индиански песни.

"Извживявах неведнъж разочарованията си", сподели тя пред bTV. Сред едни от най-големите е времето по изборите, когато след всеки обществен вот очаква да се случи промяната в България.

"Като нищо не се случи, благодарих на Господ, че имам два паспорта и си пазя втория като резервен", допълни тя.

Изпълнителката на "Неъм нерви" и "Хахаха" сподели, че има носталгия и по времето преди 89-а година, заради хората, които са се събирали тогава на Кравай. Не пропусна да спомене как са ги гонили органите на реда. Имало един милиционер, който я карал да се реши, защото не можела така рошава да се разхожда из НДК. По-късно този човек й поискал автограф на неин концерт.

Заминавайки във Великобритания, живее първите три години без да се прибира в родината си. Среща и Робърт – първият й съпруг. Носталгията, обаче я обзема, но Робърт отказал да живее в България. Развежда се, но се опитва да живее между Лондон и София. Откакто има дете – 7 години, живее много повече тук, отколкото във Великобритания.

Милена си спомни, че след като се разболява от хашимото, теглото й се променило. Все пак тя е убедена, че е много по-важно какъв е човек отвътре. А тя е убедена, че лудото момиче продължава да живее в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Милена Славова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
11
 
35
 
! Отговори
Наскачахте ли се? преди 8 години
До 1Смисълът на тази статия е да ни покаже колко сбъркани вътрешно хора са тези, които скачаха по площадите и ревяха "Кой не скача е червен". Очевидно те капитализъма са си го представяли като някаква райска градина. Е, не е!Заминала за Лондон и разбрала че там "не е рокендрол". Така е! Не е рокендрол.Там трябва да миеш кенефите на англичаните срещу робско заплащане. После се върнала, пазела си втория паспорт...абе сбъркана работа.Онзи другият Васко Кръпката е същият...
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До orwel1984"На Запад" това го правиш, когато не си достатъчно квалифициран за друго. Или дори и да си, квалификацията ти по някакви причини не се признава (обикновено има защо). То тук защото всички са началници, затова няма кой да измие клозетите и да почисти улиците.
5
3
 
0
 
! Отговори
Komotitria преди 8 години
Boyacho, kav e toya greben, re?:-):-):-) kureiski li e?
4
9
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Вече не е момиче и повече неможе да бъде остана и само това да е луда
3
6
 
0
 
! Отговори
Com преди 8 години
Imalo edin milicioner...:-):-):-)
2
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Неъм нерви"да чета безсмислици.
1
11
 
42
 
! Отговори
? преди 8 години
какъв е смисълът на тази "статия"? Честно?