Сапунката продължава: Маша запознала Гришо с Никол

Двете нежни създания били съседки в Лос Анджелис
Обновена: 8 яну 2016 12:57 | 8 яну 2016 10:37,
65
Сапунката продължава: Маша запознала Гришо с Никол
Снимка: Reuters. архив

Бившето гадже на Григор Димитров - Мария Шарапова, на практика е "виновна" за връзката му с Никол Шерцингер. Именно рускинята е главната причина българският тенисист и 13 години по-възрастната от него певица да се запознаят и искрата между тях да пламне.

Още по темата

Шарапова и смуглата красавица са комшийки в Лос Анджелис. Къщите на двете са в близост една до друга на брега на океана. Както е известно, Гришо живееше с рускинята в нейното имение по време на връзката им. Двамата прекарваха там всеки свободен от турнири момент. Освен това посещаваха доста светски събития, на които е станала и засечката с Никол.

Първоначално двамата с Гришо били просто познати, докато той не решил да сложи край на връзката си с Маша. Нещата между Димитров и певицата се задълбочили по време на "Уимбълдън", когато Димитров вече беше свободен.

Двамата се виждали на няколко пъти и в Монако, където е жилището на хасковлията. Връзката им станала сериозна в края на миналата година. Тогава Гришо и Никол си откраднали няколко дни заедно в Лос Анджелис, преди да заминат за Бризбън. Димитров отседнал в имението на Шерцингер.

Домът на певицата за над $2 млн. е доста внушителен. Къщата разполага с осем спални, три бани и хол на две нива. Домът е над 2000 кв.м и е разположен в двор за 1,5 дка. Тя имаше намерение да го продаде преди известно време и да се завърне в Лондон, за да е по-близо до Люис Хамилтън, но се отказа след раздялата им.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Маша е класа, тая е пълен *** а и годините и са доста. Препоръчвам на Григор да зарадва Бълагрия с нови завоевания от рода на Taylor Swift има талант, вярваме в него, успех.
29
2
 
3
 
! Отговори
Селтак преди 8 години
Моят двор е 2 дка. Не е в LA, но все е нещо.
28
5
 
0
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Хубаво е, че си хубав. Хубаво е, че си млад. Хубаво е, че си добър тенисист. Лошото е, че си българин! Григоре, Григоре, баба ми казваше, че всички като викнат подир едно куче, че е бясно - ама хич да не е бясно --- побеснявало. Не " побеснявай " младеж ! Гледай си работата и не обръщай внимание на глупостите -- особено на нашенци. Край нямат, че са и примесени със завист и злоба. Наречи го "балканска простотия" и ...няма да сбъркаш !!!
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 40"безценното' е че си диФ *** както и множеството *** от прованса.
26
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХА-ХАКласическа пернишка история.Да *** приятелката на жена си.Или пък сестра и.Тези от юго-изтока в Бг са като кочове.И прасето на съседа ще опънат стига да има малко финансов интерес.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма да ходи далеч, просто ще прескочи оградата между именията на бившата и новата. :)
24
0
 
18
 
! Отговори
ПТП преди 8 години
Двора е доста голям.Могат да садат домати ,краставици и картофи.
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом е наш, бои в търлъка ,и да се факат злобарите!
22
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази овехтяваща хубавелка има нужда от реклама, че е рано да я забравят, а Маша беше реклама за нашия.
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, също звучи добре и:Дреме ми на юрдека!Ей тва е безценно
20
0
 
5
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Ами както мъжете обсъждат жените като се съберат,така и жените го правят!Споделят се и подробности за размера.Излезе ли на някой име на е.ач-спиране няма!Всички искат да пробват,а тия с големи хра.лупи-първи.Човещинка е!Живи и здрави да са,само работата да не страда!Гришо трябва да запомни само правилото-първо мача,после сек.са!Щото обратното винаги води до лоши резултати.
19
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И моят двор е 1.5 дка , ама е на село !
18
9
 
11
 
! Отговори
Кобрети Пулети преди 8 години
Продължаваме напред!Гришони турнир през макарони
17
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Домът на певицата за над $2 млн. е доста внушителен. Къщата разполага с осем спални, три бани и хол на две нива. Домът е над 2000 кв.м и е разположен в двор за 1,5 дка." - смятайте колко са надути имотите в БГ, щом в София има къщи с място на подобна цена! Няма толкова алчни хора като в БГ. Трябва да си луд ако имаш толкова пари да си купиш имот в България
16
12
 
27
 
! Отговори
дебелогъз депутат преди 8 години
Гришо,да беше си хванал Лили Иванова,най-добре.
15
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
29Не се чуди, те жените имат доста изкривен вкус, никой не знае какво им е в главата. Не случайно много красиви жени ходят с такива ***, че да го заболи главата човек. Не казвам че Гришо не е симпатично момче, но все пак не е и олицетворение на идеала.
14
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нощо българче изкарва кинти, ама все на богати каки налита. Пък като му гледам физиономията и му слушам флегматичното говорене хич не ме впечатлява къто мъж. То рекламата какво не праве - айде плюйте сега...
13
3
 
12
 
! Отговори
нашия преди 8 години
нашия дето срича на български явно мисли повече с долната си глава....
12
3
 
42
 
! Отговори
шуробаджанак преди 8 години
Жжжжжжжестока интрига! Дали пък Хамилтън не е запознал Маша с Никол, тя нея с Гришо, сега Маша да тръгне с Хамилтън, после Никол да го запознае с Гришо, а накрая Маша да тръгне с Никол, а Гришо с Хамилтън?
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми какво да кажа. Браво на Гришо, здраво тренира и се състезава, *** най - известните жени на света. Евалла. Това се казва пълноценен живот, и то е само на 24 години.