Валери Божинов – котаракът, който е просто "мали"

Той стигна дъното с изказването си, че съжалява, че се е родил у нас
Обновена: 16 фев 2016 13:27 | 16 фев 2016 11:07, Александър Попов
196
Валери Божинов – котаракът, който е просто "мали"
Снимка: Instagram

Валери Божинов разбуни духовете в интервю за в. "7 дни спорт" с изказването си, че понякога съжалява, че не се е родил в Сърбия, а в България.

"Честно да си призная, съжалявам, че не съм се родил в Сърбия. Толкова съм отвратен от българите. Ние идваме в Сърбия и хората ни носят на ръце. Не ни дават да плащаме сметките в ресторантите и кафетата. А у нас! Болно и жално ми е, че са такива българите. Аз не мога да ги променя".

Той е поредният, който негодува срещу отношението на българите към известните.

Валери стигна дъното с желанието му да го носим на ръце и да не си плаща сметките в ресторантите. Защо да го правим? Когато искаш в България да те уважават трябва нещо да си дал.

Божинов е от поколението, което така и не класира страната ни на голям футболен форум. Божинов е от поколението, което се раздава повече в чалготеките, отколкото на зеления терен. Божинов е от поколението, което след всеки важен мач излизат с тезата, че са се борили, но не се получило. А за феновете остава срама от внушителни загуби и равенства с футболни джуджета. Божинов е от поколението, което донесе много болка на запалянковците, но което никога не е виновно.

Не сме максималисти да искаме чудеса от това поколение, но то така и не убеди, че оставя душа и сърце за националния отбор. Напротив, това поколение изгони феновете от трибуните и стигнахме до положението националите да ритат пред 300-400 души, предимно роднини и служители в БФС.

Божинов е пример как от топ 5 на талантите в тийнеджърска възраст в света в момента се радва единствено на "мали маци" из Белград. Да си играл в Ювентус, Манчестър Сити, Спортинг Лисабон и да търкаш пейката в отбори като Левски и Партизан не е възход.

През последните години Валери по-често влиза в жълтите рубрики, отколкото с головете си. То не си щипаха гърдите с Азис, то не бяха клипчета как пее "Хабиби", то не бяха драми с Алисия, после с все още законната си съпруга Николета Лозанова. Личният му живот бе единственото интересно около него. На терена - суша.

И на 30 години акълът му е в малките котета. И щеше да му е простено, ако феновете виждаха в негово лице така желаният голмайстор на България.

В последните си интервюта той се оправдава за някакви билети до Белград, които е приготвил за желаещи секс кандидатки за мимолетна популярност. Да, в момента Валери е единствено ракета-носител за загорели за слава и секс студентки и "моделки".

Съжалявам, ама за това в България не носят на ръце. Нито плащат сметки в ресторанти.

Искаш уважение, но дай една истинска причина за това. Но не ни пробутвай номера, че си котарак. Можеш да си мяучеш с тези от чатовете, но те не са България.

Не се сравнявай и с Бербатов, макар, че той е от същото провалило се поколение. Нямате нищо общо двамата.

Ако си недоволен - кандидатствай за сръбско гражданство. Там нали те носят на ръце? Ние сме злобни и никога няма да те издигнем на пиедестал, че през последните години си се раздавал в... "Син Сити". Клубът така или иначе затвори, както и ти си затворена страница за истинските любители на футбола. За тях си не "мали маци", а просто "мали"...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още по темата: Валери Божинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
6
 
1
 
! Отговори
lari преди 8 години
До Родолюбецabsolutno si prav,no ne moje taka i da se otnasqt jurnalistite s nego!ne si e realiziral talanta napalno da no e napravil dostata4no reklama na balgariq po sveta!razli4ni hora razli4ni ideali
79
1
 
8
 
! Отговори
до 62 преди 8 години
Е,Божинов ни струва нито като личност,нито като футболист,ако си на друго мнение подкрепи го с доказателства!Що се отнася до Стоичков,защо му е да крие данъци в нормална държава като Испания?Защо му е синя лампа там,където не го плюят завистници на дребно,а го боготворят?Или според теб испанците са глупави и не разбират от футбол и личности?
78
0
 
21
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
да си милионер и да чакаш черпене по кръчмите - странно момче..аз милиони нямам - няма и да имам,но някой да ме черпи - не звучи много мъжко и няма как да се случи
77
1
 
39
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Ако имаше поне малко дисциплина, възпитание и акъл в главата, Божинов в момента би бил един от топ нападателите в Европа и все още би играл в топ отбор, но уви. Реалността е такава, че Валери е олицетворение на голямата част от народа, на това чалгаджийско и консуматорско поколение, което си е въобразило, че има само права, но не и задължения.А задава ли си Валери въпроса, защо цял народ обича и тъжи за починалия Трифон Иванов, а спрямо него отношението му е друго?!
76
8
 
8
 
! Отговори
до 79 преди 8 години
Абсолютно вярно ,но и затова цялата пушилка само потвърди това нали .Ние не се уважаваме и затова сме последни в ЕС.Сърбия между другото е много сериозен кандидат за там и ще ни мине ако влезе там .
75
1
 
14
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
този не е позор за България - този е позор за континента пред света
74
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Народа трябва да съжалява, че такива, като Божинов са се родили в България.
73
7
 
6
 
! Отговори
до 80 преди 8 години
Браво .Абсолютно споделям .Но проблема си е в бг комплексите. Само забележи ,автора открито е писал "да злобни сме" хахах Та автора гради тезата си на вярното съждение на.Божинов!
72
0
 
16
 
! Отговори
Кривондел преди 8 години
Защо никак не се учудвам, че сметките по ресторантите и чалготеките са тъй важни за него?
71
14
 
8
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
Въпреки, че Божинов нито е умен, нито вече е добър футболист, смятам, че статия от сериозен журналист не може да бъде толкова пълна с нападки. Така може да му говори в някоя група и чат в социалната мрежа....Понеже Божинката не е много добър в подреждането на изреченията, явно и някои хора не са го разбрали много правилно. Той просто искаше да каже, че в Сърбия хората се уважават повече помеду си, което е много вярно!!! Че са по единни и че се обичат по комшийски. Който познава сърби, знае.....
70
2
 
4
 
! Отговори
lari преди 8 години
ne moje vseki moje da bade unikalen profesionalist,kato trifon ivanov,stoi4kov.....zatova tqh nari4ame zlatnoto pokolenie i zatova na tezi fotbolisti im kazvat jelezni maje
69
3
 
15
 
! Отговори
65 преди 8 години
,,........не ни дават да си плащаме сметките....''А ми иначе как ще плащаш?? И ни е сме отвратени от теб .стой си там.И без теб ще се оправим
68
4
 
3
 
! Отговори
Алеко преди 8 години
Хайде точка , затова сме на тоя хал ,хабим национална енергия и се сещаме за истинските неща после ....Да му имам на българина втория акъл са казали преди векове..... Излишни нерви .Бъдещето впрочем е на футзала .Поколението на Боби направи много ,но и разруши много неща.Платини е велик спортист ,но и корумпиран като БМ.Блатер си е мафиот за затвора. Тези хора съсипаха футбола изобщо .Лестър шампиони щото заложили за тях някакви емири в Хонг Хонг ,а Лестър собственост на китаец от там .Баста.
67
1
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
До Единщом акъла ти е колкото на Божинов - никой не ти се сърди :))))
66
15
 
2
 
! Отговори
Един преди 8 години
Браво на Божинов! И мен ме е срам.
65
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mnogo dobre napisano i kazano...futbolist deto nee postignal ni6to,ne samo v nacionalniq no i tam kadetoigra...nepoznavam drug takav napadatel s 40-50 gola v karierata si..i to edna golqma 4ast ot tqx ot duzpi...ako iskate sravnenie vijte samo Mesi...e tova e futbolist..ima tolkova gola v KEШ, kolko Valeri dva jivota da igrae nqma da se dobliji blizo..daje kato sloji i golovete ot ma4letata v maxalata.Sednal uvajenie da iska 4e za kakvo,s kakvo si doprinesal za Bg???
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мали е, ама само в двете глави
63
1
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
хора стига с тоя Боби Михайлов, бе..преди него какво - имахме шампионат като английската лига ли ??и след него ще е същия клозет..тоя,който стои начело е само поставен за да върви печалбатадали е Пешо,Гошо или Тошо - все същия *** са всичките..какво сравнение правите между Малката перука и тоя клоун - и двамата са позор за България - единия *** се уби да си вкарва автоголове в ШЛ,а другия изблъска съотборник за да бие дузпа в Португалия - прости клоуни !!!
62
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно много е обеднял щом мечтае да му се плащат сметките в България. ХахахахахахаЗвучи толко тъпо неговото изказване. Често хората те приемат в зависимост от как се изказваш и чувстваш, така че човек като него които показва комплекс от националността си едва ли ще получи уважение в Сърбия или която и да е друга държава. Хората уважават тези които се самоуважават а това включва националността !И тои е от лошите българи дето не плащат чужди сметки!
61
0
 
7
 
! Отговори
иванчо преди 8 години
Все пак е гейй. В Сърбия ако го разберат - ще го линчуват