Кали: Приключих вече с децата!

Певицата споделя, че с бъдещо раждане би рискувала живота си
Обновена: 8 мар 2016 20:01 | 8 мар 2016 18:38, Теодора Драгоева
29
Кали: Приключих вече с децата!
Снимка: Love Style

Фолкпевицата Кали даде ново откровено интервю, в което признава, че много би искала да има дъщеря, но това така и няма да стане.

Изпълнителката позира с тримата си сина Жорко, Марк и Алекс на корицата на осмомартенския брой на списание Love style.

"Ако мога и пет деца ще родя, но това носи известни рискове за живота ми. Имам седем пъти отваряна коремна стена и сраствания. По тази причина опасността да се разделя със собствения си живот е доста голяма и не бих поела този риск“, обяснява тя.

Кали признава, че преди година вторият й син Марк от връзката й с Антон Краус щял да си извади окото, защото си разпорил клепача в мола. Тичайки в мол, момчето се нанизало на една закачалка. Докато стигнат до болницата, сърцето на изпълнителката щяло да спре. Детето претърпяло тежка операция и Кали е безкрайно благодарна на лекарите.

Тя споделя, че с Антон са се разделили трудно, но в момента са в добри отношения.

Певицата внася яснота и за връзката с настоящия си приятел Влади, с когото са сгодени, но тя не мисли да се омъжва. „Нашите отношения са като кардиограма – горе, долу. Имали сме доста тежки моменти. Ние сме различни като хора. Семействата ни са различни. Непрекъснато имаме сблъсъци. Към този момент обаче все още изпитваме много силни чувства един към друг и успяваме да удържим нещата“, откровена е Кали.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** нещaстниците. И десет да роди на вас нит ви влиза нит ви излиза и пак ще е 100 класи над вас, жалки измекярчета.
14
10
 
42
 
! Отговори
do 15, 16 преди 8 години
Децата имат нужда и от баща. Самотна майка съм и мога да кажа, че децата се нуждаят от двама родители. Само парите не са достатъчни. Има случаи, когато дори и при брак, баата отсъства от живота на децата, но ако наистина желаете деца, потърсете партньор, с когото да отгледате заедно детето/децата. В момента мислите как да задоволите своя инстникт, но появи ли се детето, неговите нужди стават на първо място.
13
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи почва само отзад.
12
13
 
35
 
! Отговори
Жена преди 8 години
14, даже няма да е необходимо да имаме сексуален контакт. Ще ме оплодят изкуствено, после правим ДНК тест, ти признаваш детето и почваш да плащаш. Да спасиш България от кразата! Готов ли си?
11
15
 
33
 
! Отговори
Жена преди 8 години
14, мъж ли си? Ще ми направиш ли дете? Условието е да станеш баща и после те шитвам от живота си, а от теб се иска само издръжка. Навит ли си?
10
10
 
37
 
! Отговори
честит 8-и Кали преди 8 години
Кали е в индуистката митология е богиня на смъртта и разрушението, а българската Кали богиня на живота!Ако всички българки не бяха егоисти а приличаха на Кали нямаше да има демографска криза.
9
12
 
47
 
! Отговори
Жена преди 8 години
12, каквото и да пишете и както и да си мечтаете, момчета отгледани от самотни майки, които не живеят под един покрив с бащата, или в случая с поредния там баща, имат огромна дупка в съзнанието си, където липсва образа на БАЩАТА, чийто пример и отношения да попиват и да разбират. Не смятате ли, че е признак на егоизъм и егоцентризъм, да не напиша пълна к-урварщина, това, да раждаш от този, кой тъ приибе?
8
16
 
42
 
! Отговори
Калифил преди 8 години
Кали да си жива и здрва и все така хубава. Да си изгледаш момчетата и да ги научиш да са добри българи мъже и хора.
7
13
 
50
 
! Отговори
Захажаева преди 8 години
Тая Кали ражда от всеки срещнат...
6
17
 
41
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Била сгодена за сегашния си, поредния, обаче нямало да се омъжва? Интересно.Преди време я слушах как обясняваше, че не можела да живее с него, тоест по принцип с мъж, под един покрив. Сега като прочетох статийката тотално ми се затвърди убеждението за това какво означава думата "к-у-чка". Развъдник, разпродник, егоцентрична жена, която обрича синовете си на това да станат ге-йчета. Само стой и гледай, Кали!
5
19
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ай стига сте злобели бре! Чалгарка...незнам си кво.Тая Кали е голяма сладурана и шапка и свалям за това,че е родила три деца.Е,мъжкарчета да са и живи и здрави.Ако все пак се реши на женско да ми се обади.Имам богат опит в направата на качествени женски деца.
4
15
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Три деца от трима различни мъже,много си плодородна бе Кали,а сигурно и четвърти ще се намери да зареди фурната само да е паралия и да взима редовно виагра.
3
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да започне да осиновява, защото сега е много на мода ! Проблема е че родителите на децата за осиновяване или не са сред живите, а още по-малко сред богатите, но модата изисква жертви все пак.
2
16
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новина на новините...Кой го брига с какво е приключила една пластмасова чалгарка?
1
14
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Климактериум