Калин Врачански: Не мисля, че някога ще се оженя!

Актьорът разкрива, че няма гадже в момента
11 мар 2016 16:14, Теодора Драгоева
39
Калин Врачански: Не мисля, че някога ще се оженя!
Снимка: архив, Булфото

Калин Врачански, който е сред участниците в шоуто „Като две капки вода“, признава, че в момента няма приятелка.

"Свободен електрон съм. Имам моменти, в които не съм бил сам, макар и за кратко. Може би причината е в мен. Явно аз съм кофти човекът в цялата тази работа и затова не се получават нещата", откровен е Калин пред списание Love style.

Той обаче винаги запазва приятелски отношения с бившите си гаджета. Така е и с актрисата Силвия Петкова. Дори наскоро ходил на рождения ден на майка ѝ. На друга своя екслюбима пък станал кръстник на дъщеря ѝ.

Актьорът споделя още, че му е минавала идеята да създаде семейство, но никога не е предлагал брак, а и не мисли, че някога ще стане.

"Двама души могат да имат прекрасно семейство и хубави отношения, без да ходят да се подписват някъде. Едва ли това би било гаранция да останат до края на живота си заедно. И за деца съм се замислял, но нека намеря подходящата жена. А и като остана с племенниците ми и си казвам – има време", казва Врачански.

Той не крие, че на сцената е претърпявал немалко инциденти. В една постановка дори стъпил накриво и после снимал филма "Вила Роза" с шина на крака.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
3
 
! Отговори
681 преди 8 години
Болшинството индивиди от мъжки пол като влязат в пубертета така им хареса,че забравят да излязат.Избягват зрелостта и като се осъзнаят че са изпуснали най-хубвавите години вече са в андропауза.
31
0
 
5
 
! Отговори
фффффффф преди 8 години
Хубаво е да имаш семейство, но когато има хармония между хората.. семейството ти дава сигурност, обич и смисъл, за да живееш.
30
0
 
6
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До банкераСемейството не е хомот и ако е добре уредено е истинско щастие.
29
1
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЯнаДоста ти е добре? Когато биологичния часовник вземе да прескача и да пропуска преди да спре спомни си какво ти писах. Искаш от мен да не изобличавам злото и да оставя всеки да си прави каквото иска, съжалявам, но няма да стане. Аз изказвам това което е правилно, ако нарушавам спокойствието на някой и той се дразни от думите ми така да бъде. Не можеш да направиш омлет без да счупиш няколко яйца.
28
2
 
4
 
! Отговори
Яна преди 8 години
До 27 и 29 Пич, не налагай твоите лични ограничения на другите. Живей си живота и остави хората да си живеят тяхния, както намерят за добре . Аз нямам общо с моите родители - те са искали деца и са направили. Аз не искам и не смятам да си правя. Просто е. Личен избор. Нищо не смятам да раждам и да гледам. Нищо не съм задължена да правя. И спри да нападаш хората по форумите, няма смисъл. И не се притеснявай какво ще правя като стана на 30- 40 г. - вече станах и ми е доста добре.
27
2
 
5
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЯнаАко твоите майка и баща бяха мислели за теб както ти мислиш сега за децата и ги сравняваш с ремаркета теб нямаше да те има. Ако бяха като теб и мислеха като теб щяха да си кажат: за какво ни е ремаркето Яна? Както те са те родили така и ти трябва да родиш следващото поколение ако успееш.
26
3
 
8
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До кредити и банкиНито мъжа нито жената може да са истински щастливи без половинка до себе си, така, че много грешиш умните хора се женят стига да успеят да го направят в днешната токсична среда.
25
2
 
8
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЯнаТи си пример за това което говоря. Нямаш нравствени ценности, отдаваш се на случайни връзки, не изграждаш семейство когато трябва. Сега к0рварстваш, но времето бързо минава и ще започнеш да искаш деца и семейство, на 30-40 ще кажеш на моментния си приятел, че искаш семейство а той ще ти каже: тебе всички те минаха а аз ли да те взема? Ще се озлобиш към мъжете и ще твърдиш, че те са виновни и не са пораснали и ще опиташ да забременееш инвитро и да си самотна майка.
24
6
 
3
 
! Отговори
Яна преди 8 години
Ми аз съм жена и аз мисля като Калин и не смятам да се омъжвам/женя. И деца не ми трябват. чудесно е да си правиш каквото си искаш и да нямаш ремаркета с теб. Да се размотаваш с приятели и да си гледаш живота. Гаджета винаги можеш да си намериш - за определено време естестено защото всичко омръзва :)
23
2
 
4
 
! Отговори
65 преди 8 години
Да ,прав си .По-добре ще и за булката,която и да е тя да не се жениш! Горко и.
22
2
 
6
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 21Турското население експлодира по численост а ние изчезваме, кой ще се смее накрая?
21
1
 
10
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Всичко е оставено на случайността. Ако нещата станат, ако си паснат, ако не изникне нещо и не се разделят и т.н. Така не може да се изгради устойчиво общество и да има демографски прираст, сегашната ситуация създава в огромната си част нещастни хора. Процента и на разводите е над 50%. Така, че вината не е в мъжете а е в модела на общество - западен тип и в пропагандата която унищожава моралните стандарти и нравствеността и ги заменя с деградиралост на характера и огрубяване и претръпване.
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брегор бегай, бегай бързо към Анадола,баща ти и *** да ти уредят некоя девствена булка ама в ушите.
19
0
 
7
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 16Жените масово чакат на готово някой мъж да предприеме нещо а после без никакъв риск за себе си и чувствата си могат да му откажат или да играят психо-сексуални игрички. Ако някой мъж направи няколко неуспешни опита започва сериозно да му писва и или вдига ръце от цялата работа или става циничен и започва да презира жените заради игричките които му играят. Аз не знам да има някакъв установен център където необвързани хора да отиват с цел запознанство и създаване на семейство.
18
3
 
6
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 16Вината не е в мъжете, вината е в сбъркания модел. В обществата които са традиционни и работещи женитбата се урежда от родителите на двамата млади още в най-ранна възраст. Без драми, неуверености, душевни страдания, разводи, к0рварство и т.н. Ти хвърляш вината на мъжете, че били страхливи и неуверени ами модела по който стават запознанствата и отношенията сега ги поставя в крайно неизгодното положение да поемат целия риск с отправянето на покана към жената и да чакат безпомощно решението и.
17
1
 
16
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 16Едно време не са си играли на психо-сексуални игрички и св***лки с които да си създават душевни рани ами са се взимали и са изграждали семейство. Този модел който го имаме сега на "свободна любов" не го е имало никъде по света докато не възниква в щатите през 50те и 60те години и от тогава води до непрекъсната демографска катастрофа защото е скапан и дефектен. Семейната институция и твърде важна за да се остави на шанса, но точно това е станало на запад.
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам защо ни занимавате с този господин?Да не би да е единствен, който не иска?Негов проблем.аааИма колко много други интересни неща,които не публикувате,но за Калин,Азис ,Галена и тям подобни ,намирате време.Просто ни писва!
15
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Калин Врачански типичен български льохман.У нас страхливостта,нерешителността и главно удобството (на мъжете)да живееш без брак убиват българското семейство.
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВРЕМЕНАТА И НРАВИТЕ СЛЕД 26 ГОДИШНАТА СЛОБОДА И ДЕМОНИ-КРАЦИЯ ТОТАЛНО СЕ ПРОМЕНИХА. ЕДНО ВРЕМЕ БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ НИ СА СЕ ЖЕНИЛИ НА ПО 16 ДО 18 ГОДИШНИ. СЪЗДАВАЛИ СА ПО 5 ДЕЦА ВЪЗПИТАВАЛИ СА ГИ НА ТРУД И ПОСТОЯНСТВО А ТЕ НА СВОЙ РЕД СА СЕ ЖЕНЕЛИ И ПРАВИЛИ СЪЩОТО СЪС СВОИТЕ ДЕЦА. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ БЯХМЕ ДОСТИГНАЛИ 9 МИЛИОНА КОИТО МИЛИОНИ СЕ СТОПИХА САМО В ПЪРВИТЕ 10 ГОДИНИ НА ДЕМОНИ-КРАЦИЯТА. СЕГАШНИТЕ МЛАДИ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ СА ВЕЧНО МЛАДИ И НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА КАКВО ГИ ЧАКА КАТО ОСТАРЕЯТ!
13
1
 
6
 
! Отговори
Одисей преди 8 години
Ами омъжи се,къв ти е проблема,че занимаваш и нас....