Секси в града – лукс жилището на Кари Брадшоу

Сара Джесика Паркър го продаде на огромна загуба
11 мар 2016 12:00, Екип на Tialoto.bg
7
Секси в града – лукс жилището на Кари Брадшоу
Просторната баня. Снимка: Daily Mail

Актрисата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър закупи апартамента си в Ню Йорк с инвестиционна цел, но нейните очаквания се сринаха. Преди известно време Сара откри купувач, който ѝ плати 18,25 млн. долара, което си е на загуба заради дадените за имота 19 млн. долара.

Преди година, Сара Джесика Паркър беше обявила за продан луксозния си 6-стаен апартамент, разпънат на 632 кв/м., като искала сумата от 24,995 млн. долара. За нейно огромно съжаление, цената се сгромолясва с 3 милиона през септември, а по късно с още толкова.

Оказва се обаче, че апартаментът на Кари Брадшоу е в историческа сграда, строена през 1846 г. Освен шестте спални, в апартамента има 8 бани, градина и внушително ателие със стъклен покрив. В бившото за Кари вече жилище има 7 камини, включително и една в банята с голямата полусферична вана.

Фасадата на сградата, в която се помещава въпросният апартамент, е изцяло облицована с декоративни червени тухли, които обикновено се свързват с малките английски къщички. Влизайки в антрето на дома, ни посреща една приятна дървена стълба с резбовани парапети в контраст бяло и кафяво.

Целият интериор на къщата бихме могли да опишем като семпъл модернизъм с откъслечни елементи на винтидж и контемпоръри. Жилището на Кари е изпълнено с живот. Времето е изразено с поглед към бъдещето, подкрепено от импресионистични и абстрактни изобразителни творби. Но се запазва и на погледа към миналото, ако съдим по колекцията ѝ от антични глинени предмети, мебели във винтидж и елементи от масивен мрамор.

Така шокиращата бройка на спалните в апартамента оставя зрителя с очакването за нещо кичнозно и изобразено с намерения да блесне. Но не, спалните на Кари са светли и приветливи, изградени от натурални материали.

Посрещат ни дървени мебели в контрастни на стените цветове, предимно в толпла гама. А вдясно една внушителна гардеробна, която е изпълнена с онзи вкус от "Сексът и градът" – нещо като възпитана порочност, придружена с естетика.

Кухнята на Сара Джесика е категорично в контемпоръри. Не е ясно обаче защо е толкова огромна и изпълнена с уреди сякаш ще храни цял ресторант? Пространството за гозби изглежда някак празно, липсва усещането за близост с природата. Няма мирис на готвено. Изглежда като салон на дизайнер, който просто показва работата си.

Но вижте каква баня. Кой не би искал да напълни тази огромна полусфера с гореща вода и да се потопи? Вълшебно място за романтика, само си представете камината в ъгъла запалена.

Впечатлява и 15-метровата библиотека с пространство за четене. Ателието, както по-голямата част от апартамента, е пролетно, обсипано с лъчи светлина.

Разгледайте жилището на Кари Брадшоу тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Кирил преди 8 години
Между другото права си, че съм "ограничен", но това е в смисъла, че сам съм се ограничил от определени неща защото "нищо не ми е забранено, но не всичко е полезно".
6
0
 
2
 
! Отговори
Кирил преди 8 години
"Двама мъже и половина" е същата пропагандна гнусотия като "секса и града" насочена към мъжете за да им промива мозъка и да ставата к0рвари и безморални същества преследващи само нагона си. "Секса и града" промива мозъка на жените за да ги превърне в *** отдаващи се на случайни връзки, с елементарно и безотговорно мислене и пр0мотиращ феминизма и атакуващ семейните ценности.
5
0
 
3
 
! Отговори
До Кирил преди 8 години
Няма да споря с теб. Ти си ограничено същество, което не може да приеме, че и жените имат право на желания и мечти... Само ще ти кажа, че много харесвам сериала. Ти сигурно не си гледал и една серия. Направен е с чувство за хумор и голяма доза самоирония, които много рядко се срещат вече. Не мисля, че ме е направил к.рва, нито жена с нисък морал :) А какво ще кажеш за "Двама мъже и половина"? Сигурно умираш от кеф да го гледаш. Той е нещо подобно, само че за мъже.
4
1
 
3
 
! Отговори
Кирил преди 8 години
До КирилкаКифлите, както ти ги наричаш не са се родили кифли а са били малки невинни момиченца а преди това и бебета. Това което извращава характера им е гнусната * и феминистична пропаганда от която е част и филма "секса и града".
3
0
 
5
 
! Отговори
стига бе преди 8 години
Боже, Боже, Господи, никой ли не вижда кошмарния стил на писане на този т.нар. "екип" на сайта, тези авторчета колко имат в бележниците си по български език, по литература, имат ли представа от правопис, знаят ли какво означават помпозните, претенциозни думички, които са вкарали в изреченията си? Какво става с това поколение, което смята себе си за успяло, компетентно, знаещо и можещо?
2
3
 
8
 
! Отговори
Кирилка преди 8 години
Ох, недей, че ще ме разплачеш. "Огромни поражения на морала на много общества"?!? И на кого е нанесъл тези поражения? На младите кифли, които тъкмо са били на път да станат морални, но сериалът им е попречил?
1
4
 
18
 
! Отговори
Кирил преди 8 години
И на нас какво ни дреме за това? Това да не е епизод от сапунката "и богатите също плачат" и трябва да роним сълзи за актрисата от ск@.пания фемимистки и ***.варски сериал "секса и града" причинил огромни поражения на морала на много общества като е объркал ценностната им система и е девалвирал нравствеността и човешките отношения. Нима ще се терзаем за "огромната загуба" на Сарраа, че е продала жилище което била купила за 19 000 000 милиона щатски долара а получила "само" 18 250 000 долара?