Далеч от цивилизацията: В хижата на Синди

Въпросното бижу се намира на езерото Мускока в Онтарио
30 мар 2016 18:58, Теодора Драгоева
4
Далеч от цивилизацията: В хижата на Синди
Снимка: Vogue

Синди Крауфорд и съпругът ѝ Ранди Гербер имат три красиви къщи - една в Малибу, Калифорния, ваканционен дом в Кабо Сан Лукас, Мексико и вила в Канада. Именно последната е една от най-атрактивните, тя се казва "Gerber Point Lodge".

Въпросната хижа се намира на езерото Мускока в Онтарио. Там Синди и Ранди прекарват всяко лято по няколко седмици с децата си Кая (13) и Пресли (16), като се отдават на педълбординг, гмуркане, бадминтон, селски вечери и пълен релакс.

Съпрузите построяват своята лятна вила преди седем години, върху скала от гранит и между много борове и храсти с диви боровинки, така че къщата почти не се вижда от буйната зеленина.

До вилата се стига само с моторница или с хидроплан. 50-годишният супермодел и мъжът ѝ, който е най-добър приятел на Джордж Клуни, се влюбват в това място преди тринадесет години, когато техни приятели ги канят тук за една седмица.

Тъй като 53-годишният Ранди е прекарал детството си край Ню Хемпшир, той имал носталгия към риболова и горските ловни хижи и създал този малък, но уютен дом, подобно на спомените си от детството.

Самата Синди споделя, че тук наистина се чувства щастлива и спокойна, защото почти не говори по телефона и не гледа никаква телевизия. Тя споделя, че когато идват в хижата, спира да мисли за каквито и да е режими на хранене и редовно глези децата, себе си и мъжа си с понички и сладко от местни боровинки.

Снимки на хижата на топмодела вижте в галерията тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
Рай за щастливи хора:)
2
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Браво, супер им е местенцето. Нищо общо с онези претенциозни неизползваеми къщи на повечето "звезди"Чак зажадувах за лято и вода
1
2
 
3
 
! Отговори
художника преди 8 години
Наистина е малък Рай. Ама тая табела "GERBER POINT" направо ме разби!!!!