Формулата за успех на Михаела Филева – упоритост и харизма

Очаквайте зрелище с Енрике Иглесиас в шоуто, разкри певицата
11 апр 2016 16:52, Илияна Николова
19
Формулата за успех на Михаела Филева – упоритост и харизма
Снимка: Владислав Филипов

Михаела Филева е само на 24 години, но вече е сред най-популярните български изпълнители. Дебютният й албум "Инкогнито" спечели сърцата на публиката с излизането си през 2015 година.

Михаела се занимава с музика от 6-годишна. Тя свири на пиано в родния си град Велико Търново, а малко по-късно започва да взима и уроци по вокално майсторство.
 
Какво те накара да приемеш поканата да станеш част от журито на „България търси талант“?
 
Шансът да се срещна с надъхани, талантливи хора! Това винаги е много вдъхновяващо. В началото се колебаех дали наистина съм готова за това мнението ми да има чак такова значение, така че "България търси талант" е голямо предизвикателство за мен. Само преди пет години бях от другата страна и се вълнувам много за участниците. Помня какво беше, но си мисля, че така имам шанса да съм по-обективна.
Съвкупност от какви качества е за теб истинският талант?
 
Трудно е да дадеш дефиниция за талант, дори само през собствената ти призма. Това е нещо, което усещаш и не можеш да подминеш срещайки го. Дори в предаването виждаме, че талантът при всеки се проявява под различна форма и съответно с различни качества. Ако все пак трябва да опитам да обобщя, може би бих казала упоритост, работливост и харизма.

Какви очаквания имаш за шоуто занапред и какво още да очакват зрителите?
 
Много се вълнувам, защото тепърва започват концертите на живо, с които влизаме в етапа на полуфиналите. Очаквам и се надявам участниците да са развили номерата си, да са ги адаптирали за голяма сцена, каквато предаването им предлага. Много искам да се справят още по-добре и да оставят без дъх както журито, така и зрителите. Успех им желая, знам, че за тях в момента е най-трудно. Уважаемият зрител може да очаква зрелищно шоу, както и появата на Енрике Иглесиас в предаването през май.
 
Работиш ли върху нов музикален проект в момента? С какво ще зарадваш феновете си в близко бъдеще?
 
Да, в "Монте студио" работим успоредно върху два проекта. Песните имат по-танцувално звучене, ще видим кое ще успеем да завършим първо. Имаме и много интересни идеи за видеото – надявам се всичко да е наред и да реализираме едното като видео-сингъл преди лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
6
 
! Отговори
Астроном преди 8 години
Туй пък кога станало звезда и то ?!
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бг-"звездите" зад граница никой не е чувал за тях. То и в България таймерът отброява повече време в сутрешни блокове отколкото на сцена.
14
2
 
13
 
! Отговори
Виготура преди 8 години
Има хубав глас, но песните, които Графа и сие и правят са пълна боза. Да смени екипа си и ще дръпне напред.
13
2
 
7
 
! Отговори
Emma преди 8 години
Formulata za uspeh- uporitost, harizma i.......fotoshop
12
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В лицето не я бивапоосвинила се етака че пропускам
11
2
 
7
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Мики Маус ушите, с които се снима в един клип също намекват за школата към която се е ориентирала. Остава да почне да прави триъгълници с ръце.
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
... и да се свържеш с правилните масони за този успех.
9
6
 
16
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
Според мен момичето си е суепр и като визия и като глас.С кеф бих s боднал,та даже и повторил.Дълги крака,яко тяло и усмивка-нема да има време за участия ;););)
8
6
 
8
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
Право на всеки е да я херсва или не, но не съм съгласен с "БГ" - не родните всички това правят в днешно време, но при Михаела смятам, че излизат чувства. Не забравйяте, че много от текстовете си и то мисля едни от най-добрите (като "Филм за двама) е написала сама. Това много рядко се среща в днешно време.Снорки и аз исках да стана солист на рок група като малък, но в последствие установих, че ми липсва талант. Това обаче не е причина да мразя тези, които са успели, особено ако са БЪЛГАРИ.
7
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая се взе много насириозно. Държи се отвратително. Заради нея не гледам България търси талант.
6
12
 
8
 
! Отговори
ядосана преди 8 години
Аман от злобни коментари. Точно тя не виждам с какво го е заслужила. Да не би да си показва всичко като чалгаджийките или като оная *** Гери-Никол? Талантът, скромността и моралът изглежда доста хора не можете да ги оцените адекватно, но поне замълчете, като не разбирате.
5
6
 
10
 
! Отговори
БГ преди 8 години
"Да, в "Монте студио" работим успоредно върху два проекта. Песните имат по-танцувално звучене, ще видим кое ще успеем да завършим първо." ТАКА ЛИ СЕ ПИШАТ ПЕСНИ В ДНЕШНО ВРЕМЕ !? С програмките и насложения вокал, текста възможно най-комерсиален и ставаш звездъ. За мен музиката е емоция, трябва да седнеш с китарата или с пияното и да изпееш/изкрещиш каквото чувстваш, да предадеш емоцията, а това, което родните звезди правят е чист ФАЛШ, *** нали важното е да се пускат в дискотеките, ЛЪЖЕТЕ себе си
4
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видя ли портрет на известна личност с едно скрито око, веднага ми става ясно от коя школа е...
3
4
 
29
 
! Отговори
Snorky преди 8 години
Тая вчера се излюпи и вече за успех говори...
2
5
 
28
 
! Отговори
fen преди 8 години
Много широка уста има Мишето :)
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затуй *** и циците и се отвънка....