Джулия Робъртс с огромен респект от Джоди Фостър

"Хубава жена" дава интервю за юнския брой на InStyle
2
Джулия Робъртс с огромен респект от Джоди Фостър
Снимка: сп. Instyle

Джулия Робъртс позира в елегантна рокля на Bally за корицата на списание InStyle, юни 2016. В изданието 48-годишната холивудска актриса споделя, че единственият човек, от когото се е респектирала в киното е Джоди Фостър.

Всъщност Фостър е режисьор на последния филм на Джулия и Джордж Клуни – "Money Monster", чиято световна премиера е на 13 май.

Джулия твърди, че умирала от страх да работи с Джоди, защото тя е твърде "брилянтна" в професията си. "Тя е голям актьор и е много сериозен човек. Освен това тя не води болезнена борба, за да постигне целите си, както правят много други хора в шоубизнеса".

По темата, че не обича и че не присъства в социалните медии, Робъртс споделя: "Аз съм в течение с това, което се случва в социалните медии, но това не значи, че искам да бъда част от тях. Същото е като с гледането на ТВ шоу. Слушам диалога, но без да гледам самото шоу. Всеки има Instagram на телефона си, но аз съм избрала да живея в реалността".

Джулия, която има три деца от съпруга си Дани Модър, добавя още в интервюто, че предпочита да живее спокойно, да се весели, да се храни добре, да се наспива и да прекарва време със семейството си, като никога не бърза и не си гледа часовника.

Вижте снимките на Хубавата жена в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
25
 
! Отговори
DreamTheater преди 7 години
Велика е!Да е жива и здрава.
1
15
 
1
 
! Отговори
bebok преди 7 години
ех и тази остаря, сички добри актьори са вече като мушмороци,каде е ново поколение?