Хърд не спря: Пияният Джони се опитал да я задуши

Актрисата иска по $50 000 месечна издръжка и още много...
1 юни 2016 18:37, Петя Славова
29
Хърд не спря: Пияният Джони се опитал да я задуши
Снимка: архив, Reuters

Амбър Хърд не успя да се задоволи само като подаде молба за развод със съпруга й Джони Деп. След като  направи това на 23 май - само три дни след смъртта на майката на актьора, тя го обвини и в домашно насилие и пиянство, като си извоюва и ограничителна заповед. Сега звездата от "Карибски пирати" няма право да я доближава на по-малко от 90 метра разстояние.

Също така Хърд реши да иде в полицията, където да разкаже хронологията на събитията, пише Daily Mail.

Двойката сключи брак преди 15 месеца, а поради липса на предбрачен договор, Амбър може да поиска половината от богатството на Джони от времето, през което са били женени.

А какво точно иска Хърд от своя съпруг написа New York Post. По данни на изданието, Хърд претендира за ежемесечно обезщетение в размер на $50 000, както и да й бъдат платени разходите на юристите, които движат бракоразводното дело в размер на $125 000.

Също така актрисата ще иска и имот на Деп в Лос Анджелис както и автомобила му Range Rover.  Амбър е пожелала и само тя да се грижи за двамата общи питомци на двойката – йоркширски териери.

До този момент, по решение на съда Хърд има разрешение за временно живеене в апартамента на Деп, тъй като слушането по делото за развод още не се е състояло.

Още по темата

Изданието се е допитало до адвокат по бракоразводни дела Сюзан Бейкър, който не консултира нито една от страните в семейния конфликт. Според него Хърд може да получи около $20 милиона след развода си с Деп.

Сумата може да се окаже и по-голяма, ако актьорът поиска максимално бързо да приключи това дело.

Що се отнася до това, че съпругата му може да получи половината от богатството на Деп, съгласно законодателството на щат Калифорния, откакто са семейство, Деп е изкарал $ 101 милиона от участие  в киното. Един от филмите, за които става дума е "Алиса в огледалния свят", чиято премиера съвпадна със скандала между двамата.

Хърд също се е снимала за 15-те месеца брачен живот с Джони, но е получила $383 000.

Според адвоката, ако се отчете краткостта на този брак, Хърд не може да разчита на половината доходи от заработеното о съпруга й за съответния период.

По оценка на юриста, Амбър може да получи $ 10 милиона от Деп и още толкова от недвижимото му имущество.

През 2015 г. Forbes включи Джони Деп в 12-те най-богати актьори. Експерти оценяват състоянието му на $ 400 милиона.

Затова пък Амбър продължава да разказва колко лошо се е държал с нея съпруга й. Последната история е разказана от нейна приятелка, според която след жесток скандал пияният Джони Деп направил опит да задуши съпругата си с възглавница.

Инцидентът станал през декември 2015 г., а от тогава Хърд се страхувала за живота си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
В кеча е кереча преди 7 години
"Пияният Джони се опитал да я задуши"Ама по време на секс и по нейна молба. Знаеме я тая хватка от кеча - Задушаващото тръшване се казва. Сега *** се опитва да приложи контрахватка Финансовото изтръскване. Много е подла.
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя с какво право иска? На какво основание? Тия неща Америка трябва да ги преустанови ако държи на себе си като общество. Някой си изкарал парите и после дай друг да му ги открадне юридически. Не може така, всеки си е индивид. Ако реши нещо, Джони ще и даде. Иначе нещата стават смешни, ако така се продължава занапред. Какво като е жена. Дай да и даде всичко дето е заработил, щото тя е жена ли? Тъпо.
17
0
 
0
 
! Отговори
hihihi преди 7 години
toq *** ne e podpisal predbrachen dogovor dokolkoto znam e sega da plasta za glupostta si
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който има акъл, брак с жена не сключва!
15
2
 
0
 
! Отговори
не не и пак не преди 7 години
Нашмъркам или напудрен или хай тоест има 50 х $ на месец , като почнен да взимаш по толкова ще видиш хай до тогава си лоу лайф кат другите.......
14
1
 
1
 
! Отговори
До 15 преди 7 години
Какво е "наШмъркани", професоре????
13
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Където пише пиян да се разбира друсан , някой работят цяла година за 50 х.$ , други са с толкова за месец джобни пари и нашмъркани.
12
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали я чувате колко е велика тя пари няма дори за бракоразводното дело!!! :DИска солидна доживотна издръжка само щото била женена за богаташ 1 година! :DТова не са жени а чисти ***!!!!
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТО Е ЯСНО, ЧЕ ПРАВИ ВСИЧКО ЗА ПАРИ!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDДА Я СЪДИ ЗА КЛЕВЕТА НЯМА ДА И ОСТАНЕ НИЩО!!!!ТЯ РУШИ ИМИДЖА МУ ЗАРАДИ АЛЧНОСТА СИ "ЖЕРТВАТА" ХА ХА ХА ЩЕ СЕ ПОЧУДИ КАКВО ДА ИЗМИСЛИ ЗА ДА ВЗЕМЕ ПАРАТА!!!
10
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джони сам си е виновен. Така става с всеки, който си зареже жената и децата заради някаква химера.
9
0
 
33
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
Оженили се преди 15 месеца, Явно мръсницата допле си е оплела паяжината. Сигурно сама се е фраснала само и само да докопа повече мънгиз.
8
1
 
6
 
! Отговори
Мъж преди 7 години
Голям праз....
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бил я опънал във всички дупки тази. След предварител договор разбира се.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
all the boys love mandy lane
5
0
 
24
 
! Отговори
Stassss преди 7 години
ЗЛАТОКОПКАААААА....Аз ако бях на мястото на ДножЕ....щях да й дам 20 млн....и после да я пречукам.....
4
0
 
30
 
! Отговори
ех, нагон.. преди 7 години
Голям *** се оказа тази, не дай боже никому такава "съпруга".Заради такива хиени да те е страх да се ожениш, а ако кажеш че искаш предбрачен договор и веднага скачат и вдигат скандали.И Джонито си е виновен, не му е работа да бърка по такива места при условие ,че децата му са на възраст която изисква внимание и родителско присъствие.Уважавам семейтвата които слагат децата си на първо място по приоритет.Бекъмовите са за пример - позьори,не са най-интелектуалните но пък са задружни
3
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Холивуд трябва да забранят на жените да се омъжват . Това за тях е бизнес , защото се омъжват само за богати хора. Не съм чел някоя да се омъжи за млад , красив и беден статист .
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това да нямаш предпрачен договор си е чисто парично разхищение. Като е бил толкова ***/замаян от лУбоФ сега тази акула да му откъсне паричките, заедно с ръчичките и краченцата. Все ще му останат дребни за още 100 години живот. Тъй де. Акулата е хитра. Хаха/
1
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паричките паричкитееее