Часът на истината: Хърд лъже, Джони е невинен…

Пресметливата съпруга може да получи $ 20 млн. при развода
5 юни 2016 11:27,
43
 Часът на истината: Хърд лъже, Джони е невинен…
Снимка: архив Reuters

Американската актриса Амбър Хърд е излъгала при показанията си, че съпругът ѝ - актьорът Джони Деп, ѝ е нанесъл побой. Това заявиха от полицейското управление на Лос Анджелис, където разполагат с надеждни свидетели, които могат да потвърдят, че Хърд не казва истината.

Преди дни 30-годишната Хърд подаде молба за развод след едва година и три месеца брак. Тя обвини Джони Деп, че я бие, показа белези от удар с мобилен телефон, с който я замерил по лицето, и издейства съдебна заповед, забраняваща му да стъпва на по-малко от 90 метра от нея, припомня "24 часа".

Скандалът между Амбър и актьора, който завърши с решение за развод, стана само три дни след като Деп изгуби майка си Бети Сю Палмър на 20 май. Като причина за развода съпругата посочва "непреодолими различия" в съжителството.
Героят от "Карибски пирати" отрече oбвиненията в побой и обяви, че Амбър преследва милионите му и да се добере до тях, е единствената цел на хулите ѝ. Започвайки развода, тя веднага поиска $ 50 000 месечна издръжка, но съдът ѝ отказа, припомнят медиите. А адвокатът на 52-годишния Деп заплаши, че ще я съди, защото излъгала за удара с телефона.

Според в. "Ню Йорк пост" освен месечната издръжка Хърд иска да ѝ бъдат платени разходите на юристите, които движат бракоразводното дело, в размер на $ 125 000. Актрисата ще иска още имот на Джони Деп в Лос Анджелис, както и автомобила му "Рейндж Роувър". Амбър пожелала и само тя да се грижи за двата общи питомци на двойката – йоркширски териери.

За момента по решение на съда Хърд има разрешение за временно живеене в апартамента на Деп, тъй като слушането по делото за развод още не се е състояло.

Според адвокатката по бракоразводни дела Сюзан Бейкър, която не консултира нито една от страните в семейния конфликт, Амбър Хърд може да получи около $ 20 милиона след развода си с Деп.

Сумата може да се окаже и по-голяма, ако актьорът поиска максимално бързо да приключи делото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаех си че тая *** лъже.
30
0
 
0
 
! Отговори
Ив преди 7 години
Джонка, да си беше останал с Ванеса Паради. Ама явно спокойното съжителство не е интересно, трябва да има скандали и драма, нали?
29
1
 
1
 
! Отговори
Pr преди 7 години
PR
28
0
 
5
 
! Отговори
агне-багне преди 7 години
Не виждам как при доказано лъжесвидетелстване тя ще вземе и една стотинка :) Има някаква неточност.
27
0
 
13
 
! Отговори
Edna преди 7 години
Джони бил дърт пръч, дрън та пляс! И к'во като е дърт като изглежда много по-добре на 50 години и не му личат, за разлика от вас, които се отпуснали шкембето още на 30, да не говорим на 40! А тая *** явно по много хитър начин е успяла да музавърти главата, явно има опит в тези неща. Каква змия!
26
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА ЗЛАТОТЪРСАЧКАТА И ДАВАХА РАБОТА ЗАРАДИ ДЕП!!! МНОГО ЗЛЕ ГО ИЗИГРА КОГАТО СЕ ПРАВЕШЕ НА ЖЕРТВА И, ЧЕ Я Е УДАРИЛ С ТЕЛЕФОНА СИ!!!СЪСИПА МУ РЕНОМЕТО САМО И САМО ДА МУ ИЗЦЕДИ ПАРИТЕ НО ТОЙ СИ Е *** ЩОМ НЯМАЛИ ПРЕДБРАЧЕН ДОГОВОР И НЕ СЕ ЖЕНИ ЗА 1-ВИ ПЪТ!
25
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като иска да бара млада гъзинка ще плаща дъртия! Ако няма пари коя ще му обърне внимание. Ако облече стар анцунг и гумени ботуши коя ще го погледне старика.
24
5
 
31
 
! Отговори
Короин преди 7 години
От сега на татък тая няма никакъв шанс в Холивуд ако ще да издуха всички продуценти от ЛА до Ню Йорк, а дори да вземе 20милиона ще ги изхарчи за няколко години.За Холивуд 20 милиона са нищо.Девойчето си няма и на идея само как се е прецакало.....
23
2
 
24
 
! Отговори
Холивуд помни.. преди 7 години
да видим как ще вземе роля в касов филм от сега нататък..
22
1
 
26
 
! Отговори
Препатил Синоптик преди 7 години
Така е Джони. Кифличките като Амбър са урагани. Влизат ти в къщата с яко духане и после духват с кинтите. След 4 развод го разбрах съвсем ясно.
21
1
 
17
 
! Отговори
Дедо Ви Пич преди 7 години
Толкоз за така превъзнасяната през вековете и различни медии либоФ...Едно е да си младо гадже с 20 милиона в банката, друго е да си женена за набора ми Д.Д...ИлИмИнтарно бе, Джони , що не пита ??!!
20
1
 
23
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
Е аз още от самото начало ви казах, че малката си плете мрежите на гърба на Джонито. Лошото е обаче, че при всички случаи ще кяри мънгиз.
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова предбрачен договор. Деп явно го е ударил хормона на стари години, че забрави тази елементарна защита. А тази акула става само за оправяне във всички дупки. Без устата по понятни причини.
18
0
 
27
 
! Отговори
Марин преди 7 години
Не мога да ги разбера защо се женат по 10 пъти като винаги олекват с по няколко милиона
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тази роля Амбър може и Оскар да вземе , не само парите на Джони.
16
3
 
9
 
! Отговори
честит преди 7 години
между другото американското да благодари че е случила на мъж. Някой леко по-ненормален може и да му светне в главата, че ще му излезе доста по-евтино евтината женичка да я копат някъде. Ама те такива предварително търсят балами, че знаят риска да ги удавят в басейна .
15
6
 
8
 
! Отговори
честит преди 7 години
историята им затвърждава естественото презрение и погнуса, което изпитвам към нацията им. Някак си либералките направиха така, че да си мъж-бял-хетеросексуален е равно на престъпление. Вижте на филмите -прбира се оня смачкан от работа, а жена му го гледа с укор, че не се е върнал навреме за вечеря и той се извинява. Защо? Затова, че си скъсваш *** да я издържаш и нея и децата? Аз заттова и никога няма се оженя за да не бъда спестова сметка за ку...ви.
14
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
съгласен, съч че показанията й може да са пресилен, но й Джон Деп не е цвете за мирисане, вече три-четири съпруги смени, поне с още толкова откачалки беше при него жена не се задържа повече от 2 години, нахвърля се на журналистите. И той е като Ч.Шийн - много е готин да спиш с него или да си пиете ракията, но ако ще живееш с него трудно се издържа такъв човек.
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Холивуд за жените всеки брак е бизнес . Те и затова се женят , а после си измислят хиляди причини да докопат парите на мъжа си . Джони , защо се прекара така бе човек ?
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете много добре си знаем, кои са к.тиите и кои са за семейния живот, ама пак държим да опитаме 10-20 от първите преди да се спрем на една от вторите. Който е мъж, няма нужда да му се обяснява защо. Това е положението, сега ще си плаща