Дилов-син: Слави не прави компромиси. Не го виждам като политик

Писателят не вярва референдумът на Дългия да бележи успех
16 юни 2016 19:41, Теодора Драгоева
5
Дилов-син: Слави не прави компромиси. Не го виждам като политик
Снимка: LOVE style

Любен Дилов-син признава в ново интервю, че не вижда Слави Трифонов като професионален политик.
„За да си такъв, твоето битие трябва да се нарича „компромис“. Необходимо е да правиш компромиси от сутрин до вечер, а той това не го умее.

В политиката не може да си хард. Трябва да си сговорчив. Дори Бойко Борисов, който има авторитарни нагласи в себе си, е принуден постоянно да прави компромиси“, категоричен е Дилов пред списание Love style.

Той обаче е убеден, че ако Дългия се яви на избори, ще прекрачи 4-процентовата бариера за влизане в парламента.
„Не знам дали е готов за премиер. Ако някой го направи такъв, със сигурност би бил не лош министър-председател. Но да извърви целия път – избори, преговори, коалиции, отстъпки и да стане накрая премиер – това не мога да си го представя“, смята писателят.

Според него е много трудно да се съберат нужните гласове, за да успее референдумът на Слави. Самият той е организирал един пропаднал за Бургас-Александруполис.

„В сегашната ситуация обаче има и нещо друго. Дори хора, които продължават да подкрепят референдума му, вече са убедени, че и всичко поискано в него да се изпълни, то няма да промени политическата система“, завършва писателят.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
41
 
! Отговори
АTAKICT преди 7 години
КАНДИЛОВ---СЛАВИ ЩЕ СЬБОРИ ТАЗИ СИСТЕМА С ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ И ЩЕ ОТВОРИ ПЬТЯ НА МЛАДИЯ УПРАВЛЕНЕЦ КОЙТО НЕМА ДА ПРАВИ КОМПРОМИСИ СЬС СЬВЕСТА СИ В ИМЕТО НА ЛИ4НИ ИНТЕРЕСИ----СВАЛИ СИ ДЕМОКРАТИ4НИТЕ О4ИЛА И ВИЖ ИСТИНАТА --1989----9 000 000 2016----5000 000 НАСЕЛЕНИЕ ПРО4ЕТИ И ПЛАН РАН--ЬТ
2
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми то от компромиси вече няма никакъв национален приоритет, а само послушковци на комисионна. Скоро като ти останат само роми и полуграмотни в страната какво точно ще правиш.
1
11
 
39
 
! Отговори
мУНЧО преди 7 години
САМО ТОВА НИ ТРЯБВА - ЕДИН ПСЕВДО ШОУМЕН ДА СЕ ГАВРИ С НАС