Диляна Попова – без мъж след Блатечки

Сега живея за момента, споделя чаровната моделка
21
Диляна Попова – без мъж след Блатечки
Снимка: Facebook

Моделът Диляна Попова няма нов мъж до себе си и не мисли за нова връзка, след като се раздели с бащата на детето си – Асен Блатечки. Тя заяви, че в момента се чувства щастлива и спокойна.

"Асен е страхотен баща, няма как да му се отрече. С Борил имат специална връзка и той се грижи прекрасно за детето", сподели Диляна пред bTV.

По думите ѝ, тя вече е започнала да работи и се справя финансово.

"В момента съм на етап, в който не редя планове и не си мисля кое и как трябва да се случи. Чувствам се спокойна и живея за момента. Забавно ми е с Борил и нищо друго не ми липсва. Имам работа, имам си детето, имам приятели, ходим на почивки, чашата ми е пълна, както се казва. Щастлива съм и съм спокойна", каза Попова.

Тя не съжалява за нито един момент досега от живота си.

"Бих изживяла по същия начин нещата. Направих си извод да не обвиняваш, а да се обърнеш към себе си, да знаеш кое е това, което ти може да промениш, да не очакваш някой друг да те направи щастлив или да ти разреши проблема", допълни тя.

Моделът сподели, че е разочарована от жълтата преса, която навлязла агресивно в живота ѝ. Вижте какво каза по темата в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
65 преди 7 години
Трети ден чета това-ами да и намерим тогава
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая с тези малко цомби и *** си е жив зян.
10
3
 
10
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
АБЕ, ТИЯ НАШИТЕ БГ "ЗВЕЗДИ" ЗАЩО НЕ СИ ВОДЯТ ЗАПИСКИ ПРЕД КОЯ МЕДИЯ, КАКВО ТОЧНО КАЗВАТ... ??? ЯВНО ИМАТ КЪСА ПАМЕТ И ЗАБРАВЯТ КАКВО СА КАЗАЛИ ПО СЪЩИЯ ВЪПРОС ПРИ ПРЕДИШНОТО ИНТЕРВЮ...СМЕШНО Е...
9
3
 
29
 
! Отговори
Кулви сбогом преди 7 години
Колко видни *** мачкаха чаршафите на Дилянчето, не е истина! Доста дашна е , но си знае цената, за без пари не пуска! Асенчо и купи джипка Нисан, Главата и купи апартаментче, Дичо я изведе от оборите на родното и село във врачанския край, където семейството и гледаше овце и кокошки!
8
2
 
20
 
! Отговори
Са преди 7 години
Демек-който може да си ме плати,той е момента!Аман от БГ "елит"!!!!
7
6
 
31
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Медиите винаги влизат в ролята на сутеньори, когато трябва да се намери нов чичко-паричко на някоя нашенска изпаднала в дупка ку*ва. И тази статия, ако реално четеш между редовете казва: "Диляна е свободна, очаква оферти"
6
7
 
5
 
! Отговори
top преди 7 години
не тъгувай аз няма да те върна
5
5
 
12
 
! Отговори
Евала преди 7 години
Браво на Блатечки! Що и аз така не мога...
4
7
 
17
 
! Отговори
Хохохихи преди 7 години
Ей сега, тичам да влизам в тИалото.бг, за да ви натрупам повечко трафик!!! А що се отнася за Дилянчето, не се причисняайте, нея има кой да си я лющи, няма да и зарасне джанката!
3
3
 
33
 
! Отговори
АНАДОЛСКИ преди 7 години
До БалканскиИ МИКА СТОИЧКОВА СЕ ОМЪЖИ ЗА АЙКУТ РАМАДАН,И БЛАГОЙ ГЕОРГИЕВ ЗА ЕСМЕР ОМАРОВА,АЗ ПЪК СЪМ ПЕХЛИВАНОГЛУ,И ОБОЖАВАМ ДИЛЯНА :)
2
6
 
12
 
! Отговори
Балкански преди 7 години
Дилянче,съгласен съм да пристанеш на Анадолски само защото не е въшлив борсук като турците нито крадлив хайдук като гърците,а си е грамотно нашенско момче.
1
7
 
24
 
! Отговори
Стихотворец преди 7 години
Аз я харесвах,тази чаровница Диляна,но след нейната авантюра с оня прехвален цирков актьор ми се отщя и ще имам нужда от доста време за размисъл.