Приятелят на дъщерята на Уитни – отговорен за смъртта й

Углавно обвинение срещу Ник Гордън обаче няма
19 сеп 2016 09:37, Петя Славова
8
Приятелят на дъщерята на Уитни – отговорен за смъртта й
Боби Браун с дъщеря си Кристина. Снимка: архив, БТА

Ник Гордън, приятелят на Боби Кристина Браун, която беше намерена в безсъзнание във ваната си на 31 януари 2015 г. и почина след шест месеца, беше признат за "юридически отговорен" за смъртта й, съобщиха световните информационни агенции.

Още по темата

Решението не означава, че съдията е преценил фактите по случая - дали Ник Гордън я е убил или има някаква вина за смъртта й. Това е само санкция, наложена от съда, защото той не участва в изслушванията, пише БТА.

Резултати от аутопсията на Боби Кристина показаха, че преди инцидента тя е пила алкохол и е взела морфин и кокаин в комбинация с лекарствата, които е използвала за лечението на депресията си.

Семейството й обвини Гордън за смъртта й и поиска обезщетение от 50 милиона долара. Той обаче не се явяваше на заседанията, нито изпращаше свой адвокат. С решението, че е проявил неуважение към съда, той автоматично губи делото, но има право да обжалва.

Углавно обвинение срещу Ник Гордън обаче няма. Предстои процес със съдебни заседатели, който да определи какво обезщетение да плати Гордън.

Уитни Хюстън, майката на Боби Кристина, почина през февруари 2012 г. в Лос Анджелис от остра сърдечна недостатъчност след употреба на кокаин. Тя беше намерена мъртва във ваната на хотелската си стая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-интересното е че сеячите на американската култура сами стават нейни жертви.20 годишна пръдла пие лекарства за депресия и е толкова умна че да добави към тях морфин и кокаин, и едно малко за капак. Това ли им е смисленият живот? Стават сутрин и се чудят на кой дилър да се обадят по-напред. Ако майка й беше продължила да пее в хора на църквата, нямаше да свърши като ***.
4
1
 
1
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
никой не може да избие цял Пловдив,този свещен град е тук още преди Христово време и ще бъде завинаги...
3
0
 
5
 
! Отговори
OMG WTF преди 7 години
Малко offtopic:Въпрос до джурналята - кога ще научите разликата между буквичките "й" и "ѝ"? И кога ще научите в кои случаи се използва едната, и в кои - другата? Драги джурналя, ще ви издам и една малка тайна - за да изпишете буквичката "ѝ" при фонетична подредба на клавиатурата, използвайте комбинацията Shift + x.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ, ЧЕ ПРИЯТЕЛЯ И Я УБИ ЩОТО ТЯ МУ КАЗАЛА, ЧЕ ГО Е НАПРАВИЛА НЕЙН НАСЛЕДНИК НА ВСИЧКО!!!ЕДИНСТВЕНАТА ДЪЩЕРЯ НА УИТНИ ХЮСТЪН СЕ КАРАЛА МНОГО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ С ПРИЯТЕЛЯ СИ И ТОЙ СЕ ПРИТЕСНИЛ, ЧЕ МОЖЕ ДА ГО ОСТАВИ И ДА СИ ПРОМЕНИ ЗАВЕЩАНИЕТО!!!-----------МАЙНАТА МУ НА ТОЯ!!! ТУК ЛОШОТО Е , ЧЕ ЕДИНСТВЕНАТА ДЪЩЕРЯ НА УИТНИ БЕЗ ДА ИМА ДЕЦА СИ ОТИДЕ ЗАВИНАГИ!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко анитамайзерска е таз история и пернишка драма. Само дето липсата на свински опашки се компенсира с повече наркотици. Изобщо всичко тук се компенсира с яко НАРКОТИИИИЦИИИИИ!