Елен към уморения Калин: Между нас ще остане близост и обич!

Снощи двамата изясниха отношенията си във "Фермата"
Обновена: 29 сеп 2016 09:16 | 29 сеп 2016 09:14, Александър Попов
34
Елен към уморения Калин: Между нас ще остане близост и обич!
Кадър: Фермата

Елен Колева и Калин Терзийски се усамотиха в обора на "Фермата", за да изяснят своите отношения. Двамата изживяха няколкомесечен романс, но влязоха в шоуто разделени.

Писателят определено изкарва трудни моменти в надпреварата: "Чувствам се като слуга, загубил съм способността тези неща да ми се струват романтични. Тежкият труд не ми е във философията".

Елен се опита да го окуражи като му припомни, че хората във "Фермата" са го обикнали и няма кой да каже лоша дума за него.

"Готин човек си и работиш повеме от другите хора. Това е твоята терапия и ти успяваш", окуражи го актрисата.

"Юни месец си казах, че не съм във форма. Имам тремор сутрин, зле ми е. За една седмица успях да се мобилизирам и за 15 дни успях да съм абсолютно чист. Първите дни тук ми бяха терсене. Такъв период, когато спираш нещо и имаш напрежение, като рохко яйце си, което го въртят в чорап", описа състоянието си Калин.

Елен Колева пък призна, че в началото на шоуто й е било трудно да общува с бившия си любим.

"След като последния път се разделихме, взех решението, че е окончателно. Юли и август бяха най-критични. Почнах да се пооправям. Като дойдох тук ми излязоха травмите. Но си казах, че сега е моментът, да преодолея всичко и да останем приятели. Сега като стоим тук, усещам, че съм готова да бъда твой приятел. Навън тази болка щях да я влача дълго. А сега изчистих всичко. Готова съм. Между нас ще остане една особена близост и обич. Най-тежко, когато ще умрат илюзиите и мечтите".

Калин също се върна в периода на тяхната връзка: "Не ме чу в началото, когато казах, че съм прегорял човек, не мога да живее в мечти. Живея ден за ден. Не мога да планирам, защото изпитвам ужас. Страх ме е да мечтая".

Бившата му изгора го призова да не се чувства виновен и заключи, че двамата трябва да търсят своето щастие така, както го разбират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и аз на 4 ракии съм уморен, брат Калине!Я кажи по-добре кой ти доставя пиячка в Плевника тайно? Иванчо и Андрейчо на кого връчиха задачата?
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Калин е от онези хора...великите писатели, деятели и интелектуалци които са осъзнали безсмислието на живота мнооого мнооого години преди да умрат!
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...но тя усеща че аз не съм при нея...
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чета излиянията на Калин и се виждам в негово лице. Нищо и на мен не ми е интересно на този свят вече, макар да съм само на 41 години. Толкова празнота и толкова нечувствителност. Ей, най- голямата ми тръпка- да ловя риба на някое усойно усамотено място на някой язовир сред гора...даже тя вече е избледняла...до толкова че не ми се ходи вече...Запознавам се с някоя жена..пие вино вечер вечеряме на ресторант и след това съм празен- не мога да й дам това което иска като хората..давам аз но тя усеща
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
6, Такъв човек като Калин не може да е лош човек, просто човека се е наживял и усетил всичко и намерил всичко. Даже и да спре алкохола той вече е празен- нищо интересно не може да види в този свят, защото го е усетил 40 години прердварително....!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От какво е уморен Калин,дали е прекопал 2-3 декара кукуруз?!
6
0
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Калин е много силен образ този сезон и на следващия понеделник беше в актьорската вечер. Иначе ми е тъжно за истинския Калин , не е лош човек, а затъва все повече.
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Калин е алкохолик...вече го тормози и физическия труд, за разлика от пияниците които даже се мобилизират да работят нещо тежко и изморително през деня за да влязат в час( да изтрезнеят) за поредната чашка вечер. Това е последната фаза преди да станат като Калин- алкохолика.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, щом усамотението в обора действа тонизиращо, съгласен. Приема се.
3
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 1 Аз пия ..бих казал че съм алкохолик. Без алкохол не мога и един ден. Но нямам никакви проблеми. Имам си доходна работа, вярно 2-3 жени ме изоставиха през годините, но...това ако е проблем?!
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахахаха....гледам аз първото предаване на Дългия от новия сезон на 12-ти септември и то актьорска вечер се падна...и на една маса Краси Радков в ролята на Ути, Иво Сиромахов в ролята на джуджето Георги Софкин, Тодор Башиянов в ролята на Елен Колева и Мариян Бачев в ролята на тоя пияница! Муахахаха......Големииииии! Велик скеч!
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СМЯТА СЕ ЧЕ АЛКОХОЛИЦИТЕ СА МНОГО ДОБРИ ХОРА, А АЛКОХОЛА Е ТЯХНОТО СКРИВАЛИЩЕ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ С КОИТО ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ, ЧЕСТО ТЕ СА СЕРИОЗНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ХОРАТА С КОИТО ЖИВЕЯТ, ЗАЩОТО КАТО ПИЙНАТ СТАВАТ АГРЕСИВНИ, НЕАДЕКВАТНИ, НЯКОИ ЗАГУБВАТ ПОКРИВ И ВСИЧКО СПЕЧЕЛЕНО ОТ ТАРИКАТИ ОБИКАЛЯЩИ ОКОЛО ТЯХ КАТО ХИЕНИ- ТЕ СА ХОРА КОИТО ИМАТ НУЖДА ОТ ПОМОЩ, НО АКО РОДИТЕЛИТЕ ИМ БОЛНИ И НЕМОЩНИ, СЪПРУГИТЕ ИСКАТ ДА СВЪРШАТ С БЕЗКРАЙНИЯ НЕАДЕКВАТЕН АД, НА ЛЮБОВНИЦИТЕ ОМРЪЗВАТ РАЗДУВКИТЕ.......