Кръв и лекар спряха Гери Дончева във "Фермата"

Загуби служебно от опонентката си Юлиана
10 окт 2016 11:19, Александър Попов
21
Кръв и лекар спряха Гери Дончева във "Фермата"
Снимка: bTV

След Крум Савов и Елен Колева, пореден участник от известните напусна "Фермата". Гери Дончева отпадна след драматичен дуел с Юлияна.

В следствие на скорошна операция, в четвъртата битка, Гери Дончева прокървя и играта бе спряна. След преглед и изрична препоръка от лекар да не продължава участието си, Гери все пак намери сили и предложи да продължи с битка номер 5.

"Не искам опонента ми да остане с впечатлението, че не искам да се боря", обясни предложението си Гери. Това предложение бе отхвърлено от Юлияна под претекст, че здравето на Гери й е по-важно от играта.

"Не съм подценявала Гери, можех да избера по-слаб играч. За мен Гери е играч с голяма сила и мисля, че e един от силните играчи във "Фермата". За мен беше чест да бъда на една арена с теб", сподели Юлияна.

На сбогуване с участниците на арената за дуели, Гери се обърна към тях с думите:

"Всички, които се изказаха не много позитивно за мен. Съжалявам, че съм оставила такъв отпечатък у вас, за малкото време, което сме имали да съжителстваме тук. Аз бях искрена, бях себе си. Стоян е моят номер 1 в това предаване. Желая му да спечели и да сбъдне мечтата си за трето дете".

Очаквайте по-късно през деня интервю с Гери Дончева за Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
4
 
! Отговори
дориан преди 7 години
джулс е като онези макета в казармата -ако трябва ще открадне нашивки,но ще си тръгне с тях само и само да се перчи стях.ама на всяка цена трябва да си иде с нашивки иначе няма да се ожени,ама на всяка цена.ако трябва и *** ще направят .надула се е като плажен душек.колкото и да се пъне по щура ще стане но по красива не. с оня пернишки скукондрил са си лика прилика,еднакво злобни и *** .да всемат при тях оня женчо,,викинга'' този *** дето все реве,че му е студено,неудобно.
18
0
 
5
 
! Отговори
Ано преди 7 години
До АнонименТези кобри прости селянки да си премерат злобата с емигрантите в София и можи би те ще им оправят усмевката и физическото неудволетворение.Никакво възпитание ,наглос,арогантнос от двете кандидатки да станат извесни пернишката *** и патриотичната Юла кжято няма право да размахва знамето.Да размахва знамето тя трябва да е символ на някаква добродетел .Те са носител на длото то е изписано на лецата им.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТези кобри прости селянки да си премерат злобата с емигрантите в София и можи би те ще им оправят усмевката и физическото неудволетворении
16
4
 
1
 
! Отговори
андро преди 7 години
До Анонименмъни, мъни, мъни - трябва да е позакъсала затова се е записала във фермата. С нищо не блести като известна , макар да не съм чувал за нея.Мяза ми на ш...рантия, пък и това което прочетох за нея в блиц го потвърждава.
15
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
От Злоба, която изобщо не крие това "Маке" би се охапала по задните си части, само за да изпъкне, защото не може да се нареди до известните. В нея няма - "в което мисля никой не се съмнява" красотата на доброто и разбрано миловидно момиче, каквито са известните.Но за съжаление злобата винаги загрозява..
14
5
 
17
 
! Отговори
g преди 7 години
До Анонимен 14Кое им е достойното на "неизвестните"?! Тотална липса на възпитание, страшно много комплекси и безгранична злоба, избиваща в агресия. За съжаление това ни е 90% от нацията. Всеки ден ги виждам по улиците и пътищата - невъзпитани, вулгарни, агресивни, злобни, за най-малкото налитат да се бият, ако ще и те да са виновни. Жалко е да въждаш по кръстовищата млади жени, на които жилите по вратовете им ще изхвръкнат от злобните им псувни и закани как щели да ликвидират тоя и оня.
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.да .го. ду.ха Фермата !
12
4
 
13
 
! Отговори
Emerald Lawyer преди 7 години
Гери не е злоупотребила с нищо напротив режисьорите са тези проектирали умишлено игра с изотонично статично напъване знаейки предварително по неофициални канали ,че Гери Дончева е претърпяла операция и има здравословен проблем и ,че няма да издържи,което доведе до застрашаващо живота на Гери отваряне на гинекологична рана с неконтролируемо кървене,което за мен е класическо криминален казус за адвокат Марковски
11
10
 
10
 
! Отговори
Мениджър IT преди 7 години
Кой може да *** на малкият пръст на Гери Дончева за мен тя е най добрия играч на жените напусна щото предаването е опорочено аз отказвам да гледам подобни манипулирани простотии дето блестящ умен искрен и прекрасен играч се елиминира за да останат нереализирани в живота дребни сел.янки с.винари чистачка гоцеделчевска шивачка, Ася,държавна никак.вица анорексиa американска кифл.а и мамина аутсайдерка Гери Д.се представи блестящо и достойнo Тя е човек,а вие как си гледате мутритe сутрин
10
13
 
5
 
! Отговори
джун преди 7 години
"Юлияна ! - едно прямо,чисто Българско момиче"ти луд ли си - тая като погледне огън палина времето са ги горили на кладатадалече от такива!!!
9
11
 
17
 
! Отговори
Dinosaurus преди 7 години
Гери, чичовото, ти имаш ли връзка с главния мозък? "Аз бях искрена..." Какво искрено има в това целенасочено да изместиш някой кандидат, който в момента е в по-добра здравословна кондиция от теб, като скриеш, че имаш лекарска забрана да се претоварваш? Това си е измама и недостойно поведение спрямо останалите участници и зрителите - формат като Фермата не е санаториум, театър или игра на късмета. Пък с големите приказки и превземки още повече отвращаваш и отблъскваш! Отделно, как си "известн
8
8
 
18
 
! Отговори
Случаен преди 7 години
Гери, те лекарите добре са ти казали, че не бива да злоупотребяваш със здравето си. Но, когато човек е алчен за слава и си мисли, че ще има компромиси и така ще спечели, то така не става. Преди всичко с кой акъл си тръгнала след операция да участваш във такъв формат. Всичко е по желание, така че пощада няма. Сърди се на себе си, а не на Юлиана, която игра честно и почтено. Срещу когото и да застанеше щеше да е същото. Пожелавам ти скорошно оздравяване и цени здравето си!
7
4
 
29
 
! Отговори
nina преди 7 години
От "Фермата" гледам само състезанията в неделя-по това време обикновено няма добри филми.Не й прави чест на манекенката, че злоупотреби с операцията си, за да излезе "достойно" от предрешената битка. "Здравето ми е по-скъпо..." Ами, тогава, защо изобщо започна играта? И какво правиш при това положение във "Фермата" - нали лекарят ти е казал,че раната от операцията ще заздравее през 2017 година?!Не се извинявам за "ти"-то!
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък я чакам да се появи в,,Плейбой",след тъпата реклама със сиренцето,остави в мен впечатлението, че жената има много,какво да покаже, че и да даде...за интервю не съм примрял.
5
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честно за първи път чувам за Гери Дончева. С какво се занимава?
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Говори Баш Бай Брадър от кравефермата: Алооо, бастуниии що не теглите една май.на на Кънчев, Андрейчо и Иванчо и повече да не се излагате, бе, бас.туниии???
3
0
 
18
 
! Отговори
Атанасов преди 7 години
До Анонимен И на мен ще ми е интересно да го прочета...мисля си , че ще е структуроопределящо за културния ни живот в следващите поне 6 месеца :)
2
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заслужена победа на Юлияна ! - едно прямо,чисто Българско момиче.Гери, каквото и да е трябваше да и признае победата и достойно да и стисне ръка, а не номера ,,,,, вечеринки.
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи място не мога да си намеря от нетърпение да видя интервюто на Гери Дончева ..разбириш ли!