След признанието за коката, Жана Бергендорф си събра багажа и...

С нея от Къщата си тръгна и жената, която е ОК с всички - Кака Лара
22 окт 2016 08:30, Екип на Dnes.bg
53
След признанието за коката, Жана Бергендорф си събра багажа и...
Снимка: VIP Brother

Жана и Лара вече са част от миналото на VIP Brother. Двете получиха най-малка подкрепа от зрителите на риалити формата. За сметка на това Миглена Ангелова се оказа фаворитка.

"Егати фаворита, сигурно сме сбъркали предаването", не пропусна да я захапе "майката" на Къщата Ирина Тенчева.

Още по темата

И Лара, и Жана твърдяха, че нямат търпение да напуснат шоуто. На тръгване обаче певицата се разплака и тръгна да се прегръща с всички. Лара пък обеща да се обади на всички, след като излязат.

Бергендорф премина през редица фази и изпитания в Къщата, в последната седмица се чувстваше зле, постоянно сменяше настроенията си и с часове не спираше да плаче.

В интервю певицата обясни, че лекува проблема си с наркотиците и това, което си е причинила, е "злокобно и ужасно". По думите й от това е пострадал и синът й, защото виждал, че майка му не се чувства добре.

Като причина за състоянието си посочи любовните си отношения с Лео, който стана известен покрай ареста й за притежание на трева.

Само преди ден тя шокира всички, след като обяви: "Тук съм, за да си почина, да ги спра. Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от кокаина".

Кака Лара пък беше определена за лицемерна. "Аз обичам да съм ОК с всички", заяви тв водещата. Тя се открои като върл противник на чалгата и не престана да напада двете фолк певици Рени и Емануела.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
15
 
17
 
! Отговори
Моряк и половина преди 7 години
Жана, най-добре, да си тегли куршума!
16
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До простотияС предвания като това правителството цели опростачване на населението.Само прости хора могат да гласуват за Борисов и сега за Цачева. -------------------------Опорните точки преди изборите.
15
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един човек ако иска да приведе живота си в ред- той започва с външния си вид. На какво прилича Жана?! И какво е това постоянно пушене на цигари вътре?! Що за култура ?! Отнася се за всички! Това предаване гълта много пари. Грешни пари. За грешни цели. Поведение и, възпитание о, капризи бол.... Випове били?! Мани бегай! Грешни пари за грешни цели. Откъде толкова много излишни пари?! Дано поне са фалшиви!
14
0
 
50
 
! Отговори
ВИП до ВИП ! преди 7 години
зощо предаването не го кръстят " почивката на залязващите безработни". кака ти лили - с отделен хладилник и легло.... миглена със осигурен банан ,сьомга и легло....хитрата и нагла ирина се оказа безпарична,щом иван не може да я нахрани в къщи....
13
0
 
37
 
! Отговори
чалга преди 7 години
Анна Цолова и Виктор Николаев се включиха в чалгата Вип Брадър за съжаление.Всяка сутрин ни запознават кой какво е казал някой наркоман или *** от предаването.
12
1
 
40
 
! Отговори
тррт преди 7 години
Кво се занимавате с тва нещо Бергеренсдорферер , останаха ли въобще луди да гледат български телевизии...
11
5
 
41
 
! Отговори
простотия преди 7 години
С предвания като това правителството цели опростачване на населението.Само прости хора могат да гласуват за Борисов и сега за Цачева.
10
1
 
52
 
! Отговори
toto преди 7 години
Най-тъпия "Брадър" ! Вместо "елита" е събрана най-голямата *** на обществото ! Само *** ,пияндета ! "Брадъра" много точно ни показа ,каква ни е "държавицата". После искат нормалните да останат в България.
9
0
 
18
 
! Отговори
Херцог Трън преди 7 години
"Лара пък обеща да се обади на всички, след като излязат."Да, да.. вярвам! :)
8
3
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Брадърът правилно ги изгони двете,ама трябваше да...изгони и другите парчета дето се...излежават вътре.Да остави само Роро,да охранява...къщата
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Долу чалгатааа!
6
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ирина е вече мярка за противност! В момента тя и Боко Тиквата са най-противните хора в държавата!
5
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кака Лара и Кака ЛИЛИ В лудницатааааааааааааааааа
4
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Манипулирано ! Вальо Михов нещо се изпусна снощи, че всичко било решено предната вечер!И тая Лили как така номинира а нея не могат!?Каква е тя, какъв вип е? Снощи дори я нарекоха тв легенда , смеееееех!Въобще медиите и най-вече телевизиите правят с нас каквото си искат, манипулират, пропагандират за партии и личности, зависими са, въобще България се превърна в една ***!
3
5
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИРИНА Е НАЙ НЕПРИЯТНАТА В КЪЩАТА- КЛЮКАРКА, ИНТРИГАНТКА, "МИСЛИ "ДОБРОТО" НА ХОРАТА, ПОДЧЕРТАВАЙКИ ОПРЕДЕЛЕНИ КАЧЕСТВА, КОИТО ИЗВЕЖДА КАТО ОТРИЦАТЕЛНИ"- ТАКИВА ХОРА ЗАОБИКАЛЯМ МНОГО СТАРАТЕЛНО.
2
1
 
103
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това предаване и софия ден и нощ са най-налоумното нещо което може да се гледа вечер. Не знам защо си пълните главите с интриги и проблеми. После същото го пренасяте и в личния си живот
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси нагласеното предаване. :) Щом госпожа свинските крачета остана хахахаха