Барби вече е с плътни бедра. Прототип на Ашли Греъм

Пищният 29-годишен модел се похвали с куклата
16 ное 2016 13:14, Петя Славова
23
Барби вече е с плътни бедра. Прототип на Ашли Греъм
Снимка: gettyimages.com

Пищният модел Ашли Греъм стана прототип за нова кукла Барби, съобщава Yahoo News. Манекенката с размери plus-size представила играчката на връчването на ежегодните награди "Жена на годината" на сп. Glamour.

29-годишната Греъм разказала, че лично следила за разработката на нейната външност – "Ашли Барби", в частност за нея най-важно било, бедрата на куклата да бъдат обемни, както са и нейните.

"Нужно е да покажем на момичетата, че е нормално да няма процеп между бедрата", обяснила Ашли и допълнила, че искала да снабди куклата и с целулит за правдоподобност, но производителите отговорили, че това технически е невъзможно. Куклата е направена с идентична дреха на Греъм.

"Ние сме длъжни заедно да работим над това да променим глобално представата за красота. Радвам се, че производителите на Барби чувстват, че красотата на жените разширява границите си. Това ще бъде увековечено в пластиката", казала в заявление Греъм.

През април тази година Ашли Греъм засне фотосесия за американското издание на Sports Illustrated Swimsuit. Месец по-късно пусна собствена колекция бански за жени с големи форми.

Тя се счита за един от най-търсените модели plus-size и е активна в дейността си да накара жените да не се срамуват от тялото си. На страницата й в Instagram има над 2,7 милиона последователи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: БарбиАшли Греъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
8
 
! Отговори
До 13 преди 7 години
По принцип, в модния бранш не е до това какво им харесва,кльощавите манекенки са търсен ефект, ако си забелязал дори ги гримират в много случаи по начин, по който лицето им да изглежда супер бледо или дори неврачно.Целта е акцентът да падне не върху манекенката, върху това че е красива или има големи гърди или нещо друго крайно забележимо-точно обратното.Търсеният ефект е дрехата да изпъкне.Затова и има толкова голяма разлика между манекенки и модели,които да хванат окото за рекламно лице напр.
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 13Не просто "им стоят добре" всякакъв тип дрехи, а по-скоро увисват като на закачалка, защото се крепят само на раменете им. Така се шие ударно - по някакъв изначално зададен универсален размер.Във всеки по-приличен магазин на Запад, а напоследък и у нас, като видят, че искаш да купуваш, но на някое място по тялото ти дрехата малко ти стяга или пък ти е малко широка, предлагат да ти я поправят по твоя размер. Но ако си тип "върлина", не им се налага да полагат такива усилия.
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената трябва да бъде с пропорционално развита фигура и да е стегната.Ако отговаря на тези две условия, няма значение дали обиколките на бюста и на бедрата й ще са равни на 90, на 100 или на 105 см.Защото може и по 80 см да са тези обиколки, но оскъдната й мускулна маса да виси като пуздра, а ребрата и прешлените на гърба й да могат да се преброят дори от човек, който е на 5 крачки от нея - това ли е "красиво"?
18
4
 
5
 
! Отговори
jj преди 7 години
...***...и в политиката и в културата - ***....
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За здравето е това, не за някаква измислена представа за красота и малките момиченца да бъдат здрави като порастват - подходящи примери за красота да имат. Кеоефициента на телесна маса трябва да бъде от 20-25. От анорексия под 18 отидоха направо към 3 степен на затлъстяване. Което докарва кардиологични проблеми, диабет тип 2 и т.н. По- добре да си слаб и здрав отколкото пълен и болен. Това е.
16
4
 
8
 
! Отговори
seruozno преди 7 години
В африка дебелите мързели ги смятат за богати понеже похапват по няколко пъти на ден , така че американката Ашли Греъм изглежда богата за много гладни африканци .
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време му е вече да спрем да се люшкаме из крайностите анорексични - сланини. Класическата анорексична кукла не е нужно да се заменя за диспропорционална дебелогъ...за и с кукести крака поредна американска измишльотина.
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде захапахте "манекенките".Че това са хърбави кифли на всички е ясно... идеалът е здраво тяло спортуващо и в добър тонус.Не три ката сланина, холестерол на буци, инсулин с нива на диабетик на смъртен одър.Американците с наднормено тегло от 30-40 килограма свинска мас и джулани... сърце дето се скапва и черен дроб смазан от оцветители, консерванти и захар. ТОВА ЛИ Е КРАСИВОТО!?!?
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очакваме следващата кампания за Барби:Наркомани да не се срамуват от хероина, и да се харесват такива каквито дилърите им ги харесват.След това ще празнуваме анорексията, булимията и жълтеницата... като екстравагантен начин на живот и красота.Щом като ще празнуваме неща вредни за здравето.
12
4
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 7 години
Дрън дрън просто на кльощавите модели жени тип закачалки всякакви дрехи им стоят добре и за това продават скъпо и пре скъпо ........
11
8
 
10
 
! Отговори
xu преди 7 години
Модата да се налагат подобни на момчета кльощави манекенки идва от хомосексуалистите които властват в този бранш .Те харесват манекенките да им приличат на момчета -без гърди , без дупета. Това е опит нещата да си дойдат на мястото след като модата доведе до масово заболяване от анорексия и смърт на много момичета
10
7
 
23
 
! Отговори
Бахур преди 7 години
Пищна... Джентълменският начин за определение на "тлъста"...
9
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка дебелана започва кампания за промяна на критериите за красота, защото нея я мързи да си размърда тлъстия ***. Егати и обществото, дето позволява това....
8
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Нужно е да покажем на момичетата, че е нормално да няма процеп между бедрата"Не, не е нормално! Особено за деца. Като дете бях даже кльощава, децата ми също. В момента всички имаме нормално тегло, което следва да се счита за грозно вероятно, според критериите на тази свинка. Докога отделни индивиди ще натрапват собствените си идеали на обществото и до кога ще се толерира това? Не говоря само за пишман-манекенки, а и за разни вегани, хомо и всякакви други откачени. Тази е откровенно дебела!
7
9
 
13
 
! Отговори
gtf преди 7 години
да, по-скоро се налага модел, че е нормално да си дебел.. и как няма да си, като повечето храни са бъкани с хормони или царевица, или соя, или и трите..
6
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така, проблемът не е дали куклата е пълна или по-слаба, а това че се търсят чисто корпоративни интереси и лични изгоди от нещо, което всъщност е и трябва да представлява играчка за деца. Да си спомним, че навремето сме правили кукли от камъни и пръчки, примерно. Впрочем, Ашли Греъм е много симпатична жена и не виждам нищо лошо да е прототип за детска играчка.
5
4
 
8
 
! Отговори
king_for_a_day преди 7 години
Съвсем отделно какво прераздуване е това с формите на Барби... Все едно някой да разпознае като проблем несъразмерно големите глави на много от куклите и да поведе кампания за намаляването им с цел превенция на макроцефалията при хората.
4
1
 
28
 
! Отговори
king_for_a_day преди 7 години
От опити за формиране на анорексичен модел за красота, скачат директно на мода за затлъстели. А за повечето хора красотата всъщност е в нормалните и излъчващи здраве пропорции. Защо трябва отрицанието на една крайност да бъде другата противоположна крайност, вместо златната среда? Ясно е, че в случая става дума за търсен рекламен ефект.
3
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро ще пуснат и барби с тройна гушка,голямо шкембе космати крака и бузи със следи от акне шарка прекарани в младоста.Така де няма място за дискриминация тук,нали така?
2
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" плътни бедра ""..........това ли е политически - коректния евфемизъм за дебела крава ?