Галена – секси и в напреднала бременност

Певицата не се притеснява от провокацията, нищо че очаква дете
15
Галена – секси и в напреднала бременност
Снимка: Facebook

Галена показа, че и жените в напреднала бременност могат да изглеждат супер секси. Попфолк дивата, която след около два месеца ще се сдобие с втори наследник, е споделила няколко свои горещи снимки.

На кадрите Галена носи къса сребриста рокля с доста дълбоко деколте и сандали на високи токчета. Тя е с безупречни грим и прическа и позира в провокативни пози.

Под снимките певицата е написала послание до своите фенове: „Обичайте се, харесвайте се, усмихвайте си се! Защото сте прекрасни! Точно такива, каквито сте!“.

Галена и съпругът ѝ Галин вече имат един 8-годишен син – Стефан, а според слуховете скоро ще се сдобият с второ момченце.
Фолк звездата сама сподели новината в началото на август, че очаква второ дете, именно в социалната мрежа, пускайки снимка с положителен тест за бременност.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
36
 
! Отговори
КРАСАВИЦА преди 7 години
Въпреки това, че е в напреднала бременност ГАЛЕНА изглежда много повече от добре.😍😍😍 Роклята й е малко къса, но немога да не призная,че й стои прекрасно.БРАВО ГАЛЕНА УНИКАЛНА СИ! I LOVE GALENA ❤❤❤❤❤❤
8
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
e Отива ли и на една бременна жена да облича такава шафрантийска рокля, ??....тези освен да показват силикон за друго не стават!!!
7
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така и не ги разбрах този тип новини...
6
3
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая от скука по цял ден с наедрял корем,само се чуди какво селфи да си направи..показала теста,показала корем,що не вземе да ни осведомява и кога в тоалетната ходи?..офф,аман от такива..
5
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те шалгажиите и зелените се кефят да таковат именно жени в напреднала бременност, тая, кво ѝ беше името, сега е ударила джакпота. Цял живот е деградирала, че сега да вземе някой лев.
4
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бързо да влиза във ваната, че съм го натопорил!
3
1
 
40
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
това може - това прави... сега кажете за предстоящия референдум , на който дупарата на Кардан-шян ще гласува за независимост.
2
11
 
40
 
! Отговори
Elle преди 7 години
Hubavica.Oste 5 detsa i vse taka! :-)
1
7
 
61
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Муцуна тип Мумията се завръща.Отврат!Ако това е критерий за секси то критериите са доста занижени.Секси според мен е да речем Марион Котияр,която излъчва и класа,а тази е просто поредната мумифицирана кифла с претенции.