Юлиана от "Фермата": Оценявам искрената дума пред добрата лъжа

Постигнах всичко сама, без да ме побутва никой, горда е тя
15 дек 2016 17:45, Александър Попов
15
Юлиана от "Фермата": Оценявам искрената дума пред добрата лъжа
Снимка: bTV

Юлиана стана поредният участник, който напусна "Фермата" след напрегнат дуел. Напусна броени дни преди финала на 18 декември. Има ли разочарование, как тя видя животът в риалитито вътре и какъв ще е нейният следващ проект - Юлиана пред Dnes.bg.

Споделихте, че вашата цел е била да бъдете от ден първи до ден последен във "Фермата". Напуснахте четири дни преди големия финал, има ли разочарование?

За мен последният ден беше, когато завършиха всичките задачи от нашите стопани. Исках всичко да мине през ръцете ми и да го завърша - както при изпитанията, така и при занаятите. Така че разочарование няма.

Какво може да накара една жена да влезе в шоу, където физическите изпитания са доста големи?

Мен лично ме вкара приключенския дух. Със сигурност не е леко и трябва да си доста здрав и физически, и психически, за да можеш да оцелееш три месеца в тези трудни условия. "Фермата" беше своеобразен тест, в който исках да разбера дали съм толкова силна, колкото аз смятам. Е, силна съм!

Психиката или физиката е водеща в шоуто?

И двете са много важни, но като че ли психиката е по-важна. Чисто физически зависи от теб самия доколко ще се впуснеш в задачите. Докато психически няма как да си подготвен за всичко, вътре все пак бяхме много различни хора.

Кои бяха най-трудните ви моменти?

Честно казано нямах кой знае колко трудни моменти, всичко ми беше приятно. Аз влязох в шоуто с голямо любопитство към това, което ме очаква. И се раздадох на 100% и фактът, че съм гъвкава и мога да се приспособявам към различни ситуации ми помогна много. Винаги има начин, стига да имаш желание.

Това, което видяха зрителите е, че сте доста директна в отношенията. Това повече помагаше или ви вредеше в това затворено пространство, каквото е "Фермата"?

Истината е, че не се толерира подобно отношение не само във "Фермата", но и в живота. Но това съм аз и това е моят начин. Предпочитам да бъда искрена и директна с хората, а не да се шушука зад гърба. Винаги съм оценявала повече искрената дума пред добрата лъжа.

А самите отношения между участниците искрени ли бяха?

За другите няма как да говоря. Гарантирам, че аз бях искрена с всеки. Няма как да се харесаш на всеки иначе би било лицемерно. Това е въпрос на личен избор. Горда съм себе си, че стигнах до този етап в шоуто благодарение на моите качества и сила, никой не ме е побутвал да вървя напред.

Това участие във "Фермата" промени ли ви по някакъв начин като личност?

Не смятам, че има някаква коренна промяна, може би станах една идея по-търпелива. Което ще ми бъде доста полезно в реалния живот. Доказах за пореден път на себе си, че ако имаш желание за нещо трябва да го реализираш - сам или с подкрепа.

Във вашия сезон се включиха и т.нар. "известни", вие как ги видяхте в шоуто?

Имаше една линия две седмици "известни-неизвестни", но тя бе чисто телевизионна. Нямаше разлика между нас и тях. С всеки успявахме да намерим добра дума. Разбира се, в едно затворено общество, а и не само, винаги има различия и спорове. То в семейството съществуват, а какво остава между непознати хора. Дали някой е под шапката "известни" не би трябвало да прави впечатление на никого, важното е какъв е човекът.

След шоуто и вие попадате в тази категория. Плаши ли ви известността?

Много е важно хората да разберат, че има разлика между известен, лесно разпознаваем и успял. Има голяма разлика между трите. Надявам се аз да бъда сред успелите и лесно разпознаваемите. Сама по себе си думата известен не ми харесва.

Но телевизията това прави...

Да, телевизията те прави по-разпознаваем, но после всичко зависи от теб и как ще използваш тази прословута известност, към кого ще я насочиш. Аз съм човек, който се опитва наистина да прави малко по-мащабни неща. Не насочени към мен или пък да се изтъквам, а помагайки на другите. Така че ако може да ми помогне в тази насока - прекрасно.

Вие стоите зад идеята за стометровото българско знаме на стена между три училища в Сандански. Брат ви издаде, че работите и над нещо ново. Какво е то?

Идеята за 100-метровото знаме е моя, но успях да обединя около нея много хора. И едни четири момичета, с които гледаме в една посока. Сега има един грозен трафопост на възлово кръстовище, облепен с плакати. Веднага си казахме, че след шестмесечния ни труд по знамето трябва да продължим и да "пременим" този трафопост. По него ще има мисли на български революционери, постижения на наши спортисти. От другата страна има авторска картина на талантливи момчета, в която да вплетем кулурата и традиции през вековете. Със сигурност ще присъства пиринската носия, която е символ на нашия край, азбуката, книгите, дори виното и гроздето. Неща, които всички ние трябва да виждаме всеки ден, да знаем с какво да се гордем, а то не е никак малко.

А хората как възприемат вашите идеи?

За наша изключителна радост - изключително положително. Особено за 100-метровото българско знаме ни трябваха немалко средства, които се увеличаваха с всеки изминал ден. Но виждахме подкрепата и ни помогнаха. Пет момичета буквално успяхме да обединим хората и бизнеса в града станаха част от тази идея. Беше впечатляващо и доста се учудихме на целия позитивизъм. Не чухме една лоша дума. Дори едно момче, което заминаваше за чужбина ни каза: "Момичета, чудя се дали да тръгвам". Това са думи, които те карат да докараш нещата докрай. Така се случи и при нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ха-хаПо злобен е Стоян
9
1
 
0
 
! Отговори
Катерина Тошева преди 7 години
До Анонимен Нямаш право на мнение ,какво значи анонимен .Страхливец ,не заставаш зад името си,а и зад думите си.
8
2
 
3
 
! Отговори
Катерина Тошева преди 7 години
Браво Юлиана ,достойна си за победител фермер.Жалко,че не отиде на финала.Но и на финала ,злобата и подмазвачеството ,щеше да победи.,
7
4
 
16
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Фермата заслужават да спечелят или Стоян или Галя,но не мазния набеден хлебар,който през цялото време не направи един хляб,за да му видим майсторлъка.
6
3
 
10
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Най-после нейната приятелка успя да я изрита от Фермата или кръчмата с име Фермата.
5
3
 
25
 
! Отговори
Готино преди 7 години
На мен фермата ми харесва,като формат е в пъти по-интересно от клюкарника наречен биг,вип,мип брадър..Стоян трябва да спечели за сметка на дразнещо лицемерния Серафим,от всички участници само рапърския суджук Dee разбра що за стока е Финци за което евала..
4
7
 
24
 
! Отговори
абсурдистан преди 7 години
Моля те Юлянке , не се наричай македонка ,че със същноста си обиждаш всички македонци! ти си едно лошо същество,жестоко,арогантно с просташки изказ и елементарно поведение.Дано и фалшивия Финци да отпадне - направи ви всички на *** , но не и нас зрителите.Много сте жалки като се мазните на Нико меринджея без покритие.
3
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой гледал ли е последното предаване да каже е спечелил Кравефермата? Чух че онзи пенсионер спечелил щото продуцентите го бутали напред.Аз не го гледам щото таз телевизия не ми е интересна гледам само НОВА много по-добра е.
2
27
 
6
 
! Отговори
ТВ преди 7 години
Кой гледа тая Ферма? Ако имаше зрителски интерес още като започна в Нова ТВ преди години щяха да направят втори сезон. Що за тъпотия е т'ва ами то турския сериал е по-интерен. *** телевизия тъпо предаване.
1
12
 
33
 
! Отговори
ха-ха преди 7 години
Слава Богу че това нещо не стигна до финала. Няма по-злобно човече в това предаване от тази. В същото време пък всичко това е съчетано с болни амбиции :)