Уловени в крачка: Принц Хари и новата му любима Меган

Малкият брат на принц Уилям заведе гаджето си на театър
15 дек 2016 21:38, Теодора Драгоева
10
Уловени в крачка: Принц Хари и новата му любима Меган
Снимка:thesun.co.uk

Най-накрая папараците успяха да уловят принц Хари и новата му любима Меган Маркъл в крачка. Влюбената двойка беше заснета да излиза от постановката „Питър Пан“ в театър „Аполо“, в Уест Енд, Лондон.

По-малкият брат на престолонаследника на британската корона принц Уилям излиза с канадската актриса от няколко месеца, но досега никой не беше успявал да ги заснеме заедно.

Приятел на 32-годишния Хари наскоро сподели, че принцът много държи да запази личния си живот в тайна, но че намеренията му към 35-годишната брюнетка Меган са много сериозни.

Източникът разкри: „Те са луди един по друг и тя вече се премести да живее при него в Лондон, въпреки че има ангажименти в родния си град Торонто.

Според слуховете Меган и Хари ще посрещнат празниците в двореца в Кенсингтън, където вече са си купили и украсили коледно дърво.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Princess преди 7 години
Не е много добре американка да влезе Бъкингамския дворец .....там всички са потомствени англичани и от благородно потекло. Хари не можа ли да си намери някоя като Катрин Мидълтън? Кралицата едва ли ще е във възторг.. Тя, едва след като загина Лейди Ди, осъзна какво са загубили и сега съм сигурна че я сънува....
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Xora sprete se, stiga ste lagali. NE E CANADKA OT TORONTO LE LEEEEEE. Rodena e v Los Angeles, California, USA/ Kakva e tazi jurnalistika, kakvo e tova chydo. Samo se setete za kolko neshta oshte ni mamiat.
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прилича на другата известна канадска лесбийка Аланис Морисет. Тия в Канада или са яко сбъркани или са грозни като Селин Дион. А понякога и двете.
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ауууу, как така ще взима дърта и без никаква благородническа титла. Да не му се случи някоя катастрофа в тунел с мерцедес.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аве тоя Принс нали умря. Къв е тоя имитатор!? Спрете да ни занимавате с неприятните инглизи и лигавите им началници моля!