Мадона проверява сина си за наркотици – всяка седмица

Децата на звездата са под постоянно напрежение
19 дек 2016 20:15, Екип на Tialoto.bg
11
Мадона проверява сина си за наркотици – всяка седмица
Снимка: Instagram

Да живееш с Мадона не е никак лесно. 58-годишната певица е много взискателна не само в работата си, а и в личен план и това от първа ръка знаят децата ѝ, които в момента са подложени на голямо напрежение.

Причината е, че откакто синът на Мадж – Роко, бе арестуван заради притежание и употреба на марихуана през септември, тя буквално е откачила.

"Сърцето на Мадона бе разбито след случилото се и тя е твърдо решена да не позволява наркотици да присъстват в живота на останалите ѝ деца и в дома ѝ.

Тя обмисля да пуска тестове за наркотици на всичките си наследници поне веднъж месечно или седмично. И тъй като те живеят под нейния покрив, ще се съобразяват с нейните правила“, разкри източник пред RadarOnline.

Вижте още за Мадона в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Мадонанаркотицидеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Ами навремето като не е пускала по някой шамар, сега ще пуска тестове.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дърт урунгел, тръгнала и тя с политика да се занимава... Какво стана с обещанието и отпреди месец и половина. То, народът го е казал - "Ако Бог слушаше кучетата (кучките в случая) от небето щяха да падат печени агнета". Та, и Чиконе с дебелите крака и челюсти като на динозавър, сега на площада пред салуна ли ще си изпълнява обещанието? Но, тя е свикнала.
6
3
 
3
 
! Отговори
гп преди 7 години
И междувременно хора като нея - `либерали`, особено в шоубизнеса, се борят за легализацията на марихуаната. В случай, че не знаете, тя е легална за `развлечение` в щат след щат. Последният приет преди няколко дни е Масачузетс. Явно всичко се връща в живота. Живеем в библейски времена с оглед на всичко, което се случва в момента в света. Господ е единственото опование и път. Живеем в дяволски, самозабравил се свят, особено запада. Пазете душите и децата си.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя до вмера друсала с какво дойде, сега ще прави тестове на децата си... Наистина горките деца.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горките деца.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То не става хем да пееш за ***, хем образцово семейство да изградиш. Народа е казал "не може хем *** до края, хем душата у рая". Не се научиха тия "звезди".
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иска да има само за нея.Както изпя преди почти половин век "аз съм материално момиче".Обича да има много маъериал ама само за нея.Типична наркоманка.
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преместих го на мига :)

Спонсорирани публикации