Пуерто Рико ликува. Тяхна красавица стана "Мис свят"

Стефани дел Вале е студентка, говори три езика
19 дек 2016 11:07, Петя Славова
48

Снимка: Reuters

19-годишната Стефани дел Вале стана "Мис свят 2016 г". Студентката от Пуерто Рико победи в конкурса, който се проведе в MGM National Harbo в американския щат Мериленд, предаде Франс прес.

Красавицата получи короната от миналогодишната победителка - испанката Мирея Лалагуна, която взе титлата в Китай.

Хубавицата бе видимо развълнувана и сподели какви са мечтите й, а именно да работи в развлекателната индустрия.

Стефани дел Вале говори три езика - испански, английски и френски. Нейни подгласнички станаха Ярица Рамирес от Доминиканската република и мис Индонезия - Наташа Мануела.

В престижната петорка влязоха и представителките на Кения и Филипините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Prosto momicheta ot tam super...vinagi sa N1,hubavi i inteligentni
40
0
 
6
 
! Отговори
Допълнение преди 7 години
Първите места в нашенските конкурси за красота се подаряват на метреси-безлични анорексички или на щерки-крокозъбели на богати чичаци.
39
0
 
2
 
! Отговори
Имахме една на шесто преди 7 години
място. Наскоро имаше и друга, в по-малък международен конкурс, но по нашата телевизия стана скандал, защото вместо нашенката-първенец, показали друга с български корени /но чужденка/, която била получила на същия конкурс само поощрителна награда.Нашенки са взимали първи места и в конкурси за "Мисис".Наталия Гуркова пък,освен на наш конкурс, беше обрала две или три първи места на балкански и още други някакви международни конкурси.Но 11 е прав - най-често нашите конкурси се печелят от метреси
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе нали българките уж били едни от най-красивите жени в света,защо досега нито веднъж не спечелихме титлата?Защото явно представите ни за красота са доста сбъркани и си избираме симпатични,но безлични момичета или титлата се купува от някой чичко паричко за метресата му.И в двата случая губим престиж на този фронт.
37
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може ли да прави нещо друго освен да дефилира и да си държи ръцете на устата? Убава е, ама убави бол, под път и над път...
36
3
 
7
 
! Отговори
Varna преди 7 години
Тоя турнир по Легална проституция все още ли го има ? Сега,ще й се изредят Руски олигарси,Арабски шейхове и Американски производители на оръжие
35
4
 
15
 
! Отговори
36 преди 7 години
Те пък Пуерто Рико имат много голямо лоби. Въпросът е по-скоро, че много се надценяваме. Българките най-красиви, българите най-надарени, това са измислици за повдигане на самочувствието. Не искаме да признаем, че сме зле отвсякъде и както се вижда - на последно място в Европа драпаме от 7 години. Дори едни мамалигари ни дръпнаха.
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През 2017 конкурса ще се казва "Мис Бурка"
33
3
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 7 години
щото нямаме лоби
32
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо така българките уж най-красиви, а не могат да се класират и в първата двадесетица. Само с митове живеем.
31
1
 
3
 
! Отговори
до алфа мъжкар преди 7 години
Загледат я,как няма да я заглеждат.Родителите казват на децата си-Спри да ядеш,ако не искаш да станеш като тази!
30
7
 
4
 
! Отговори
до 31 преди 7 години
не я показвам като мечка - просто другите я заглеждат. Жена ти ако не я заглеждат другите по добре се застреляй - това говори лошо за нея ( че не е хубава) и за теб (че нямаш хубава жена).
29
1
 
2
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 7 години
до 30 Като го имаш,що си ходил на семинари?Признавам,впечатли ме!Чувал си думата тестостерон!Ако искаш,вместо да се дразним по форумите,кажи в кое заведение да дойда за да потрошиш някоя маса с мен!Всъщност кажи си селото,предполагам там ще има само една кръчма.Как стои въпроса със здравно осигурителните ти права?
28
1
 
7
 
! Отговори
до алфа мъжкар преди 7 години
Както описвате жена си, оставам с впечатлението, че сте я взел за сеир, да я показвате като мечка. Жалко, сега е зима, не иде някак си да тръгнете голички един до друг и да ви оглеждат в шпалир. Но мечка е по-изгодно. Някой може да подхвърли левче.
27
3
 
2
 
! Отговори
до маркиз преди 7 години
аз на колкото семинара съм бил ти нямаш толкова косми по плешивата си глава :D Няма нужда да ми изнасяш лекции, аз природно си го имам това - само да ме настъпи някой мишok така ми избухва тестостерона че бих му направил главата голяма колкото баскетболна топка. Или направо бих го туширал върху някоя маса в заведение като я потроша цялата с него. Това не се учи - или го имаш или го нямаш.
26
0
 
3
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 7 години
до 28 Джудото е класическото,плюс някой елемент от други дребни нещица.Ако държиш мога и един семинар (думата ще те затрудни) мога да ти проведа!Няма да ти искам пари.Знам че нямаш,а и ще ти трябват!
25
4
 
0
 
! Отговори
до маркиз преди 7 години
Не си толкова умен че да ми кажеш дума, която не я знам. Не знам с кво джудо се занимаваш ама от километри си личи от озлоблението ти към бг жените, че очевидно не ти пускат или ако ти пусне някоя ще е най-изпадналата дебелана, даваш пари по ескорти ама и там те гледат намръщено момичетата щото са професионалистки и ти пускат ама реално не им се ляга с такъв дърводелец като теб.
24
2
 
5
 
! Отговори
Продължение на 25 преди 7 години
До Маркиз дьо саПЕдна година преди конкурса трябва да се създаде комисия от художници, скулптори и други лица, които отлично познават правилата и изискванията, по които се провеждат тези конкурси.После тази комисия да обиколи висшите и средните училища на България и да огледа момичетата. Бъди сигурен, че при така проведен кастинг, всяка година ще е възможно да бъдат подбрани по няколко десетки хубавици, с които наистина да вземем акъла на света, като ги пратим на разни международни конкурси.
23
2
 
5
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 7 години
до 24 Бъркаш!Занимавам се от много години с джудо и не съм 40 кила!Пък ако си с претенциите на голям алфа мъжкар, по всяко време съм на разположение!А и българките вече отдавна харесват най-вече парите.За съжаление,но това е истината г-н онанист!Предполагам,че не знаеш значението на думата,та потърси малко!
22
0
 
3
 
! Отговори
До Маркиз дьо саП преди 7 години
Преди време на шега направих едно предложение, но го мисля съвсем сериозно.Любовниците на разни чичковци-паричковци може и занапред да си получават коронки и диадемки на разни регионални, предварително купени конкурсчета.Когато обаче става въпрос за "Мис България", която ще ни представи на конкурса "Мис Свят", не е разумно да се чака неизвестен брой моми да се явят на кастинги по свое желание и после да се избира само измежду тях. По-разумно ще бъде, една година преди конкурса (продължавам)