Най-романтичните звездни двойки на 2016 г.

Епичните любовни истории не са само запазена марка за сапунките
26 дек 2016 22:05, Теодора Драгоева
1
Най-романтичните звездни двойки на 2016 г.
Снимка: Instagram

Епичните любовни истории не са само запазена марка за романтичните филми и книги. Има двойки в света на известните, които доказват, че връзката им е точно толкова силна и страстна, колкото и тази на героите, които пресъздават на големия екран.

Някои от тези двойки-знаменитости живеят като в сценарий на хубав романтичен филм, което ни кара да вярваме, че стойностните отношения могат да бъдат факт дори и в Холивуд.

Преди няколко дни холивудският актьор Чанинг Тейтъм поздрави съпругата си Джена Дюан за 36-ия ѝ рожден ден с трогателното послание на фона на идилична снимка, на която я е гушнал.

"Честит рожден ден, сладка моя! Не съм сигурен дали ти си моята дъга, или си гърнето ми със злато, но знам, че съм щастлив, че те имам!"

Чанинг и Джена са една от най-щастливите двойки в света на известните. Те сключиха брак през 2012-та, шест години след като се влюбиха на снимачната площадка на денс филма "Step Up". Двамата имат 3-годишна дъщеря Евърли.

Вижте в галерията на Tialoto.bg снимките на другите 19 двойки, които не пропускат да демонстрират нежността си един към друг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една от най-романтичните двойки, които виждам са двама души, отиващи към третата възраст. Жената - доста позакръглена дама - всяка сутрин се качва на автобуса от моята спирка, а мъжът й я изпраща. Всяка сутрин си разменят по една целувка преди тя да се качи и по една въздушна целувка след като тя се е качила рейса. А звездните двойки могат да си звездеят колкото си искат!