Валери Божинов посреща Нова година със сина си

Алисия няма намерение да сменя продуцентите си
27 дек 2016 11:22, Александър Попов
12
Валери Божинов посреща Нова година със сина си

Валери Божинов ще посрещне новата 2017 година в компанията на сина си Валери-младши, който е от връзката му с Алисия.

"Досега винаги съм празнувала на Нова година със сина си. Но този път той ще бъде с баща си, затова аз ще се забавлявам с моите почитатели в известен столичен клуб, където изпълнения ще имат още Мария, Илиян и Гъмзата", разкри изпълнителката пред "Труд".

Тя разкри още, че няма никакво намерение да сменя продуцентите си в посока "Пайнер".

"Аз работя вече дълги години с моите продуценти и съм доволна от сътрудничеството ни. Уважавам професионализма на другата музикална компания, но просто от самото начало съм започнала с "Ара мюзик", заедно имаме много успешни проекти и не мисля, че мястото ми е другаде", категорична е Алисия.

Изпълнителката допълва, че няма проблем да изпълнява ролята на "работеща майка".

"Със сигурност е трудно да си работеща майка не само в моя случай, но и по принцип. Никога не съм се замисляла да се откажа от кариерата си. Поне на този етап е така, защото благодарение на работата, която е удоволствие за мен, осигурявам бъдещето на сина ми. Което е всъщност целта на всеки един родител. Но това в никакъв случай не ми пречи, когато съм вкъщи, да бъда домакиня".

Изпълнителката не е съгласна, че попфолкът е "лек" жанр, тъй като не било никак леко.

Според нея конкуренцията е еднаква, независимо от жанра, и само тези, които предлагат качествени продукти, успяват на сцената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: АлисияВалери Божинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Я моля да не ни занимавате с такива НЕЗНАЧИТЕЛНИ НОВИНИ, ВАЛЕРИ БОЖИНОВ ти си менте!
10
0
 
5
 
! Отговори
някой от народа преди 7 години
Абе драскачи кой го интерсува тоя без.д.арник къде и с кого ще посрешне празника. Толкова ли няма с кого да се занимавате и толкова ли няма в пространството истински новини????
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интелект!Не е лек жанр, не защото е лек, а защото е простотия!Амин!
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уф, каква новина само! Направо нямаше да мога да спя от притеснение, че не знам с кого ще посреща Нова година Куция кон! А за кухата лейка съвсем пък не ме е грижа.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Na koja mutra bogata6 schte pee6. Koi ti plaschta sa 2017 mesto da si s deteto si vsi4ki 4algadjiiki predpo4itat mutrite te pla6tat i vi opipvat a tova vi haresva rasvrata v bg i isvesten na peva4ki i mutri bogataschi
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В такъв случай да ви е честита новата 2017година.., измислени драскачи.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що за новина е това? Престанете да ни рекламирате тия безпросветни, пошли плебеи като "випове" и модели за подражание. Всичките са невъобразим и очевиден *** и никой не го топли къде валерката или неговата продънена чалгарка ще шмъркат на НГ. Боже, боже, какви времена... Гнусни османски чалгии са забавлението на презиращия своя народ и родина българин, а западната цивилизация усилено се дупи на човекоподния башибозук, който безпрепятствено се излива на талази у европско.
4
2
 
9
 
! Отговори
стига бе преди 7 години
Нер стига, че яовешката простотия е безкрайна, ами и чалгата учвеличава броя на простаците. И затова, че правиш хората прости и първични и пари да получаваш, ами това граничи с проституцията. Получаваш пари, за да задоволяваш долни инстинкти и първични вкусове. Пък и младите какво могат да научат от чалгарската култура? Нищо, освен едно опростяване. Това е. Чалгата не е висш пилотаж в културата, а пълно опростяване и затъпяване на вкусове. Ама в абсурдистан е така. Пари вземат само нагли, алчни
3
0
 
9
 
! Отговори
Валисия и Николери преди 7 години
И догодина пак толкова ще ме дразните.
2
1
 
9
 
! Отговори
вин преди 7 години
Чухте вести за "хайлафа" на ***!!!!! Браво, ашколсун, да се размножават подобни водачи на нацията!Ай чиститу!
1
0
 
20
 
! Отговори
Писна ми от преди 7 години
ПР на някви безлични и аморални псевдо звезди. Кво ни интересува тяхното битие?