Мис България можела да дели легло и с грозник, ама богат

Габриела Кирова не си падала по красавци, а по успели мъже
28 дек 2016 11:37, Теодора Драгоева
130
Мис България можела да дели легло и с грозник, ама богат
Снимка: Булфото

Мъжете, които не се вписват в стереотипите за красота, не са за изхвърляне. Поне това твърди новоизбраната Мис България 2016 Габриела Кирова.

Тя разкри, че не си пада по красавци, а в момента няма и гадже.

"Предпочитам успелите, пред добре изглеждащите мъже", сподели Габриела пред сп. Story. Тя смята, че момчетата-модели с перфектни тела са "прекалено изписани".

"За мен един мъж трябва да излъчва мъжественост и класа, да е успешен, или поне да се стреми към успеха, да има желание да се развива. И разбира се, да е кавалер", разкрива Габи предпочитанията си към противоположния пол пред изданието.

Красавицата не се притеснява, че е необвързана и че няма мъж до себе си в момента. Тя знае, че когато му дойде времето, съдбата ще я срещне с подходящия човек.

Относно спекулациите, че титлата ѝ е уредена, защото майка ѝ се познава с организаторите на конкурса и по-специално с Ирина Папазова, която е собственик на правата за "Мис България", Кирова категорично ги отхвърля.

"Родителите ми нямат нищо общо с модните среди. Мама работи в сферата на туризма, а баща ми се занимава с недвижими имоти. Нормално е майка ми да се познава с г-жа Мира Матеева, защото аз работя във Vip Fashion Group с нея вече почти 7 години, но двете не са приятелки. С Ирина Папазова се запознах на самия конкурс".

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
40
 
! Отговори
gold digger преди 7 години
До АнонименАбе, ние много добре я разбрахме какво иска да каже хахахахах
37
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момичето иска да каже следното. Един мъж трябва да излъчва мъжественост и класа. Космат шкембак с анцуг и последен модел Мерцедес НЕ се вписва в тази картинка. Един мъж трябва да е поддържан, да знае как да се държи в обществото, да е джентълмен. Може да не изглежда като от списание, но това не го прави по-малко желан. Относно жените кy*ви- това са комплексарски приказки на мъже, които не знаят как да третират една жена. Това ви го казва мъж с жена, която изглежда много добре.
36
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Варненките са надарени навсякъде заради спорта - плуването, а не са като у шопско само голям зад'ник заради много плюскане и седяща работа. Добър генетичен мат'рял.
35
4
 
27
 
! Отговори
Blqk преди 7 години
Варненка, ко да я правиш, има амбиции момичето.
34
1
 
15
 
! Отговори
ККК преди 7 години
До БауТоест дава нещо което струва 100 на час ... еми не е достатъчно, мой :)
33
4
 
27
 
! Отговори
42 преди 7 години
АМИ ПОЖЕЛАВАМ И ТОГАВА СУДАНСКИ "КРАСАВЕЦ" МНОГО БОГАТ И ПРЕКРАСНО ПОКОЛЕНИЕ ОТ НЕГО.
32
1
 
9
 
! Отговори
ККК преди 7 години
До Shoppне вярвам в това, но всички жени участващи по конкурси за красота СА :)... иначе и аз съм богат, тук всички сме богати с по няколко милиона :):)
31
0
 
17
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Поредната фалшива миска........
30
1
 
28
 
! Отговори
асоциален преди 7 години
..............БАЯ КРАСТАВИЦА ЩЕ НАБЕРЕ МОМАТА ,И НАКРАЯ ЩЕ УСЕТИ ЧЕ Е ЗАПРИЛИЧАЛА НА ЕДНА ...............СЕЛСКА К.РВА, АМА КЪСНО!!!!!!!!!!!!!!!
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя конкурс да го спират вече,или да го направят през 3-4 години,че взеха да се излагат
28
2
 
6
 
! Отговори
дедо гоше преди 7 години
хубава е...еми, бройте ме и мен за успял, колкото толкова :ДД
27
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такава била, онакава била. 100% от вас биха заговорили нея в бара, колкото да лъхат моралните й схващания от всяка нейна пора, а не някое скромно и не толкова "надъхващо" облечено момиче... Не се правете на моралисти! Толкова ви е слаб ангела, че е направо тъжно.Плюете такива жени тук, а после, когато ви се изпречи такава и оплезвате език.
26
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аз ако съм успял мъж, нема да се занимавам със златотърсачки - флейтистки... За е**то стават, ама за друго - нъцки!
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppКато ти гледам вкуса, според мен си лягаш даже и с шимeйли.
24
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миските не се слушат какви ги приказват, а се гледат как изглеждат. Тук водещото е външният вид. Интелектът се оценява другаде. Нека не бъркаме двата свята.За мен момичето е красиво. Не ме вълнува какви са житейските му схващания ни грам.
23
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppЕдва ли има някой, който наистина вярва, че всички жени са к**ви. Повечето, за съжаление са такива. С това съм съгласен. Но не са всички.Просто има някои определени съсловия, в които са съсредоточени предимно к**ви. Или най-малкото, за да изгрееш пред другите, трябва да си к**ва и затова болшинството се стараят да бъдат по-големи к**ви от останалите. В един момент им се влеснява и това си става нормален начин на живот. А после стават майки и дават такова възпитание на дъщерите си.
22
1
 
2
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 7 години
Шмара
21
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютно съм съгласен с ККК. Кой нормален и успял човек ще си вкара такъв таралеж в гaщите? То даже и не толкова успелите не искат к**ва за жена.Тя даже не е красива, бе хора!
20
5
 
12
 
! Отговори
Д.П. преди 7 години
Аз съм успял млад мъж на 36г. ела при мене пиленце !
19
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Мис България можела да дели легло и с грозник, ама богат"Нещо ново имате ли да кажете? Това е старо!