Тръмп отвръща на Холивуд: "Атаки от либерали кинаджии"

Мерил Стрийп е привърженичка на Хилари, обвини я бъдещият президент
9 яну 2017 17:45,
69
Тръмп отвръща на Холивуд: "Атаки от либерали кинаджии"
Снимка: БТА

Избраният президент на САЩ Доналд Тръмп обвини актрисата Мерил Стрийп в пристрастие и я нарече "привърженичка на Хилари", след като тя го разкритикува жестоко на церемонията за наградите "Златен глобус", съобщи ТАСС.

На днешния разговор с журналисти от в. "Ню Йорк таймс" бъдещият държавен глава заяви, че не е изненадан от това да го "подлагат на атаки либерали кинаджии".

Още по темата

На тържествената церемония, предавана от телевизия Ен Би Си, Мерил Стрийп припомни как през 2015 г. Тръмп подразни репортер-инвалид от "Ню Йорк таймс", като в заключение каза, че инстинктът да унижаваш, демонстриран от влиятелен човек, "разрешава на останалите да правят същото".

"Неуважението поражда неуважение, насилието предизвиква насилие - продължи Мерил Стрийп. - Когато имащите власт използват положението си, за да тормозят другите, губещи сме всички".

Мерил Стрийп целенасочено изреди и разнородния произход на много холивудски актьори и така обърна внимание към политиката на Доналд Тръмп по въпросите на имиграцията.

"Холивуд гъмжи от аутсайдери и чужденци и ако всички те бъдат изритани, няма да остане нищо за гледане освен футбол и бойни изкуства, които съвсем не са изкуства", каза Мерил Стрийп под аплодисменти.

Актрисата защити и правата на журналистите и ги призова към принципност, включително и в оценката на властите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
33
 
! Отговори
честит преди 7 години
Доналд е прав. Аман от либералки. Актьорите си павят безплатен ПР. Америка гласува. Гласува и избра Тръмп. Точка. Еб..ти и "най-великата държава на света" ако в действителност "руското джудже" както наричат Вова може да им манипулира изборите. Дотолкова тая нация е лицемерно изтрещяла, че когато излезе един искрен човек и каже примерно "черните са мързеливи" и всикчи му скачат.Тая леля ми падна в очите. Кат оня дрисел дето искаше да му "забие един в муцуната" а после клекна.
16
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хе-хе! Този "материал" е частичен copy-paste на "Хапливи забележки към Тръмп на "Златен глобус" от по-рано днесКА. Нещо трудно се събират ценностни новини напоследък.
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левчо Дикапризнио спасява света от глобалното затопляне, онази плоската батерия Ангелина Братова Питова пък спасяваше бежанци, а баба Мерила какво е мерила не се знае, но нож вади на американската демокрация...Всеки с номера си...
14
3
 
24
 
! Отговори
:) преди 7 години
А добричката Мерил защо не видя, че всички медии в Щатите бяха срещу Тръмп и защитаваха престъпницата Килъри? Тръмп не е стока, но сравнен с Килъри е просто дъ бест!
13
3
 
12
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 7 години
Кучетата си лаят, керванът си върви...!!!
12
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво като Мерил Стрийп се е изказала за Тръмп? Някакъв авторитет в световната политика ли е г-жата? Извън Холивуд тя и мнението й по темата са две кръгли нули.
11
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Надя Николова"... прекрасната и неповторима Мерил Стрийп."---Наде, кое й е прекрасното? Острият нос, острата брадичка, тънките злобни устни, или едрият кокъл (визия на кон)?А, че е неповторима - неповторима е, защото е грешка на природата. А природата не повтаря грешките си.Заради далечна прилика я сложиха да играе Маргарет Тачър. Пълен провал !
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Breaking Bad, също като Бягство от Затвора беше много интересен само в първи сезон, брат, след това се разводниха и двата сериала станаха скучни и досадни даже.
9
3
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 18 The Revenant?Пубер, на колко си? 16-17?Ето дами и господа какъв е критерия за величествено кино на подрастващите!Нямам думи!
8
6
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 14 Е то остава и Междузвездните компютърни повърни да ти харесат!
7
7
 
2
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
Ти някакви наивни романи ли четеш, що ли? Или си някакъв утопист?
6
3
 
22
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Би ли ни предложил стойностен американски филм от последните години? Защото съм гледал доста, но не се сещам за нито един, който да ме е грабнал. Оставям настрани Междузвездни войни и др. пълни с ефекти. Някой обикновен човечен филм.Очаквам LA, la, land, но то е лек мюзикъл.
5
6
 
35
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Мерил Стрийп беше част от големия Холивуд!Сега тя е баба, а Холивуд е в гроба. Що ли се занимава Тръмп с трупове се чудя?!
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак му развалиха хатъра на Тръмпи. Мине не мине и некой го ядоса.
3
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой го интересува някакъв си холивуд?! Тея отдавна са приключили със стойностното кино. Чат-пат ваденето на някой единичен блокбастър тъпкан с ефекти потвърждава това. Останалото е некадърни продължения на отдавна минали хитови заглавия.Масово народа гледа вече сериали и реалитита, щото филми - йок.
2
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само тоя Фашага ще ви оправи, хамерикански ***!
1
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп направо да закрие Холивуд! И без това правят само долнопробни бози, за полиране на мозъци!