Холограма или? Принцеса Лея на финала на сагата

Заветът в "Междузвездни войни" трябва да бъде продължен
10 апр 2017 08:23,
10
Холограма или? Принцеса Лея на финала на сагата
Кадър: YouTube

Звездата от "Междузвездни войни" - Кари Фишър, която ни напусна през декември, ще влезе и в деветия филм на хитовата фентъзи поредица.

Брат й Тод Фишър съобщи, че ще видим екранната принцеса Лея и на финала на сагата. Той и дъщерята на знаменитата актриса са дали разрешение на студиото да използва образа й.

"Тя е част от всичко това и мисля, че присъствието й сега е дори по-силно, отколкото беше - подобно на Оби Уан - когато сабята го посича, той става още по-мощен. Усещам, че същото става и с Кари. Заветът трябва да бъде продължен. Аз не съм единствен в това уравнение, но мисля, че хората заслужават да я имат. Тя е тяхно притежание", изповяда се Тод пред Indiewire.

През декември миналата година Кари Фишър бе хоспитализирана, след като получи инфаркт на борда на самолет от Лондон за Ел Ей. В британската столица тя представи мемоарите си, базирани на спомените й от първия филм от поредицата.

На 27 декември дъщерята на певеца Еди Фишър издъхна в болницата, едва на 60 години. Ден по-късно този свят напусна и нейната майка – актрисата Деби Рейнолдс. Двете бяха погребани една до друга в Града на ангелите – Лос Анджелис.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
8
 
! Отговори
Оруел преди 7 години
До 6Е кво да оставят значи Имперския диктатор да си налага световния ред без борба ли :)
6
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къв е тоз овен?
5
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Филм насаждащ вечна война, в която т.нар. бунтовници досега не са построили нищо градивно, както и в живота. Само с пуцане не става.
4
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама тези американци пак ли ще ги ядат извънземни?
3
0
 
16
 
! Отговори
учителката му преди 7 години
Относно статията: Това момче така и не се научи да пише! Относно идеята: Да, принцеса Лея трябва да присъства. Както казва 1, тя е жива завинаги.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
She is one with the Force!
1
0
 
28
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
Принцеса Лея е жива завинаги!