Ашли Греъм – много пищна и еротична

Фотомоделът с нова пикантна фотосесия за V Magazine
7 май 2017 12:06, Петя Славова
28
Ашли Греъм – много пищна и еротична
Източник: V Magazine

Ашли Греъм продължава с голям успех да пропагандира бодипозитивизъм. Този пътмоделът разкри пищните си форми в нова еротична фотосесия за V Magazine.

Пикантните черно-бели снимки се появиха и с голямо интервю с участието на модела. Ашли признава, че невинаги се е смятала за красива, особено в училище, когато се е притеснявала от тялото си.

"Помня кога започна да ми се появява целулитът в гимназията. Няма как да забравя този ден, когато отидох при мама и я попитах: "Не изглежда ли това отвратително? Това е ужасно". В същата минута тя ми показа своите бедра и заяви: "Виж! И аз имам същите". В този момент си отдъхнах", разказва звездата.

Именно майка ѝ научила Ашли да не се притеснява от особеностите на фигурата си и да приеме своето тяло такова, каквото го е създала природата.

"Погледна ме и поклати глава. Не ми говореше красиво ли изглеждам или уродливо. Просто ми даде да разбера, че това няма нужда да го обсъждаме", споделя Греъм.

Сега Ашли е една от най-заетите модели в индустрията. Тя се отнася с любов към себе си и с примера си има милиони последователи, които не се опитват да бъдат шаблон за красота.

Вижте Ашли в галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
8
 
! Отговори
Пфф преди 6 години
Под статии за подобни гнусни и нездравословни шопари, дебнат няколко подобни на тях свинье и ни обясняват колко било готино и непроблемно...
10
6
 
19
 
! Отговори
Дуло преди 6 години
Набивайте на хората в главите,колко е хубаво да си дебел...Дебел и впоследствие болен,защото ще ме прощавате...но горчивата истина е,че колкото са повече килограмите,толкова са повече проблемите.Най-добре е нормално телосложение.Да не си прасе с тресящи се сланини,ама да не си и тапициран скелет.Защо не учите децата да са нормални?!?Или Ашли,Ким Кардашиян и т.н. или анорексия,така ли???
9
7
 
8
 
! Отговори
много суха преди 6 години
Жената е като повечето жени в страната. И като повечето мъже. Повечето хора се успокояват като са сред повечето, тъй че давайте и снимки на мъже с шкембе/-нце/, ще има още повече одобрения /най-вероятно без да са фиксирани/.Някак си създават илюзия на уютност, по-малко претенции, по-ларж.Не че не съзнават какво им е положението. Но като може без зор, що не?
8
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нищо по красиво от пищна жена
7
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 11Спортът е контузии и не е здраве.
6
10
 
19
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Нездравословно пищна е. Предполагам за всеки влак си има пътници.
5
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фидосова е още по-... "пищна".
4
3
 
10
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
СЕ си мисля че ако си свали ръцете,ще ги търси с телескоп!?...Няма лошо,Боката го кефят,само дето Ашли трябва,да,си направи герб прическа,тип"Селски Плазмоодий"!
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е пазарна ниша. Всяка една дума е премерена и отмерена с цел да се получи макимално количество приход. Това е. Щом върви и продължават такива 'новини' значи се продават.
2
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що да е комплексирана,намерила си е ниша ,в която да в снимат такава каквато е,като в същото време получава яко кинти.
1
16
 
15
 
! Отговори
Надя Николова преди 6 години
Този жена е яко комплексирана за да се снима гола през ден.