Стоичкова скочи на родните девойки. Хахаххаха извинете!

Не става обаче ясна причината за изблика на Мика
17 май 2017 14:52, Александър Попов
91
Стоичкова скочи на родните девойки. Хахаххаха извинете!
Източник: Facebook

Щерката на Христо Стоичков взе отношение от хиляди километри за живота на голяма част от родните девойки, които са готови на всичко за по-лъскав живот.

Според нея животът в България вади на показ "платени журналисти, платени политици, платени жени".

"Това са силните на деня. За съжаление. Не може компаньонка да е идол, нито крадец да е герой, нито лъжец да е достоен и надежден. Или може? Момичета, по-добре баба ви да ви е идол, отколкото деградирали кукли барбита, които за пари са готови на всякакви компромиси. Интересно ми е като остареят и започнат да си правят неминуемите за онази възраст равносметки, какво ще си кажат накрая? Живях, продавах си тялото за рокли на D&G и чанти на Валентино, продавах се за Мерцедеси и пътувания до Малдивите, продавах се за часовници, обички, очила и гримове... Живях за предмети и никога за душата си. Хахаххаха извинете, надали някоя от тях ще си каже нещо подобно :) Надали някой от изброените боклуци някога ще съжали за поведението си. Което е жалко", написа в социалните мрежи Мика.

Не става ясна причината за нейния изблик, но явно и в Щатите следят под лупа живота на тези безработни девойки, често носителки на съмнителни титли за красота.

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: Мика Стоичкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами тя описва себе си. Ле ле, тази съвсем изтрещя! Никой не си посипа с пепел, че не е в БГ и глезлата съвсем си изпусна нервите. Жалка картинка!
25
1
 
27
 
! Отговори
Дик преди 6 години
Поредното тъпо семе посято от *** *** фамилия ,макар че баща му беше голям футболист. Пази боже сляпо да прогледне и да се омъжи за чужденец.
24
1
 
27
 
! Отговори
чарли преди 6 години
С какво е известна ?
23
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно изречение, описващо Мика Стоичкова- амбициозна посредственост.
22
3
 
30
 
! Отговори
бащичко преди 6 години
Прилича на баща си ,*** като него ,но за разлика от него тя мяма никакъв талант ,нито за спорт ,нито за образование ! Та станала да критикува куклите дето пеели за пари ,журналисти дето се продавали за пари и т.н. ! Ами продават се защото са кадърни и търсеуни ,имат купувачи ! А ти на кого се продаваш ,кой дава 6 лв. за тебе ?! Видяхме колкот ти струва акъла ,ожени се за някакъв турчин ,религиозен фанатик ,а след време и чембер на главата си ще сложиш за да не си развалиш отношенията със свекър
21
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моето момиче, покажи малко класа. Замълчи си и се прибери в дупката от която изпълзя. Ако не беше баща ти, нккой нямаше да е чувал за теб. То не, че много се чува.
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази е ясна, аз обаче чакам нещо ново около изРут Колева
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мика, всеки е отговлрен за постъпките си. Ние не сме ги виновни, че правиш глупост след глупост. Изпускаш си нервите от безсилке и злоба. Хахаха, не ни занимавай със себе си! Извинявай!
18
3
 
34
 
! Отговори
чок гюзел преди 6 години
Иначе казано на новия роден език на Мика-та-Аферим,ашколусн,машала! А да се ожениш за мюсюлманин е нещо велико, много по-велико от това да се евтина или по евтина ***! Как ли ще звучи песничката-Мила моя мамо--ама на турски или арабски? Чок гюзел,чок...
17
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момиче става все шо-зле. Избиват и нервите, нокий не я бръсне за слива.
16
1
 
40
 
! Отговори
floko преди 6 години
Абе тя и тая не е цвете за мирисане, но това което казва е вярно. Въпреки,че не се иска много мозък да стигнеш до подобно заключение. Някой се ebът за много, някой за по-малко, някой и нищо не получава. Стоичкова да се благодари,че има такъв баща, иначе досега отдавна да е поела по същия път.
15
3
 
15
 
! Отговори
криста преди 6 години
Абе тези работи не е без значение кой ги казва - точно Мичето не ми е идол и пример за подражание.
14
5
 
20
 
! Отговори
карина преди 6 години
Абе ние сме по-умни, отколкото предполага - много много не зачитаме и дъщери на тате. Да си седи мирна и щостлива там - ама май не е щастлива - нещо и липсва та се дразни от хиляди километри .
13
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пишещите по долу - прочели сте заглавито, но не и статията, затова и идиотските коментари. В случая е съсвем права, вече е друг въпрос дали не си ги говори тея неща просто така или е вникнала в смисъла им и сама разбира какво казва.
12
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
a то пък в щатите (къдто живее Миката с парите на татко си) са цъфнали и вързали, в Лос Анджелис ако нямаш силикон и ботокс - направо не си за пред хора! :)
11
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на момата!! Опа, вече не е мома. Явно спането с турчин дава резултат. Поумняла е.
10
5
 
1
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Аз с друго ставам нагоре, да не ти казвам с кво
9
7
 
46
 
! Отговори
Кифла преди 6 години
Тая кифла ако не бе дъщеря на Стоичков щеше да продава *** и чорапи на някой *** на някой сергия в Илиенци. Щото за друго няма акъл. И всъщност-никой никога не се е интересувал от нея. И няма и да се интересува. Да, баща й е най-добрия български футболист / но и един от най-простите/. Който се интересува от футбол-интересува се от баща й. Който се интересува от *** кифли- занимава се с тях.Ама тъпите кифли да ни се набутват, та да знаем,че съществуват-мерси!
8
5
 
32
 
! Отговори
Винету преди 6 години
До :) :)лесно се говори като някой друг ти е осигурил финансов комфорт ...а за силиконовите перли - така си ги учите - ако до 16 нямат мозък им слагате силикони и сами да се оправят ... не става въпрос какво пише,а защо взема позиция ...
7
13
 
5
 
! Отговори
оня преди 6 години
Колко е умна!