Чичо Митко пори Китен! С мацки, как без тях!

Митьо Пищова отново е в стихията си, готов за подвизи
31 юли 2017 08:23,
31
Чичо Митко пори Китен! С мацки, как без тях!
Снимка: Facebook

Само месец след като отърва кожата и едва не умря, Митьо Пищова отново е в стихията си и се вихри с млади мацки на морето. За подвизите си култовият шоумен редовно информира феновете в социалните мрежи.

На последните снимки "Чичо Митко" отмаря и релаксира в елитен бар в Китен в компанията на миска с корона, която спокойно може да му бъде внучка.

Още по темата

На друга от снимките щастливо ухилен, като същински баровец, той е засипан с хвърлените от всички страни към него салфетки.

"Живеи модерно яко копон разврат жени. Туи Трява да има в живота", пише в коментара към снимките си бившият кандидат за президент.

Снимките му се радват на изключително внимание от потребителите на Facebook, които също оставят различни коментари: "Евала Пищов, ти си мъжът на всички времена! Пак си №1", "Леко да не счупиш нещо, тигре",  "Митьо, ако беше станал президент щяхме да ти турим три персона креват в кабинета и ония с униформите и перата щяхме да сменим с девици".

Митьо Пищова е на морето още от края на пролетта и ще остане там до есента. След премеждието и едноседмичния престой в бургаската болница заради проблеми със сърцето, сега той отново е на линия по свеж от всякога и готов за палуване и подвизи.

Пред "Монитор" той се похвали, че по цял ден е зает с организирането на поредния си конкурс за миски, който ще се проведе на 5 август.

"Имаме вече 86 записани за конкурса, от които ще бъдат избрани 16 участнички и 4 резерви. Избрали сме им най-хубавите и маркови дрехи от най-големите италиански дизайнери. Короните им пък са златни и идват от Турция... Победителката ще получи квота за участие в световния конкурс "Мис Свят" и рекламен договор на стойност 2000 лв. Всичко ще бъде супер яко", обещава Пищова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То е очевадно че човечецът има психически отклонения и главата и не го слуша!Ама защо занимавате хората с простотията на този п...фил? Нищо от постъпките му не трябва да се афишира няма нищо нормално!
24
0
 
12
 
! Отговори
Провинция преди 6 години
Класически Бай ***
23
2
 
20
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
Боли ме дедовия за тая лоена топка с малка ...
22
5
 
18
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Защо занимавате цяла България с тоя ***!
21
3
 
2
 
! Отговори
vitoshaword преди 6 години
Потърсете Кралицата на краставиците - роман-сериал,посветен на жените на България, свободно онлайн.
20
4
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 6 години
ДО 5 ЗАЩО СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ ТА ТЕ 95% ОТ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ЖЕНИ СА КАТО НЕЯ. СВЕСТНИ МОМИЧЕТА С ФЕНЕР ДА ТЪРСИШ НЕ МОЖЕШ НАМЕРИ. И ЗАЩО ТАЗИ "КРАСАВИЦА" ДА НЕ МУ ИЗПАПКА ПАРИЧКИТЕ КОИТО СКОРО СПЕЧЕЛИ ОТ ТОТОТО. ДВАДЕСЕТ И НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЩЕ СТИГНАТ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА. ОСВЕН ТОВА И ЩЕ СИ ОБНОВИ ГАРДЕРОБА, ЩЕ СИ УВЕЛИЧИ БРОЯ НА БИЖУТАТА. ТЯ НЕ РАЗСЪЖДАВА КАТО ВАС. А И ЩОМ ИМА МЪЖЕ *** ЗАЩО ДА НЕ ГО ИЗЦЕДИ. Е НЕ ВСЕКИ СЕ ОТДАВАТ ПОДОБНИ НЕЩА.
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
лел мале, бах тоз селски картоф
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аи сига сте го плюли пищова ве, нали не е ром!Нека си живее както душа му се иска. Сигора, повечето от вас са на сьщото дередже!
17
0
 
13
 
! Отговори
Атанас преди 6 години
ама че простотии
16
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно има много изпаднали девойки, за да се навъртат около тоя изключително пр*ст и примитивен човек. Направо истинско падение.
15
1
 
38
 
! Отговори
Митьо Мишкаря преди 6 години
като беше легнал да умира,как се жалваше по телевизията за пари и за внимание,а сега бил по морето от пролетта и по елитни барове :Д :Д абсолютен ***
14
7
 
14
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Да живеят всички БКП-та по всички земни кълбета !95559
13
2
 
32
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Важно съобщение до всички еколози:Моля не бутайте кита изхвърлен на брега на Китен обратно в морето. Това е чичо ви Митко пищова!!
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви мацки,като има диабет и не го вдига?аа,да!Има пръсти,език и играчки.
11
12
 
20
 
! Отговори
Валери Божинов преди 6 години
......... ТОВА Е МОЯ ВЕЧЕН ИДОЛ !!! ............. ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ТЕБ , БАТЕ МИТЕ !!! ............ ЩЕ ТИ ИЗМИЯ КРАКАТА ДОРИ , АКО ТРЕБЕ !!!!!!!!!!! ................ ВЕЛИК СИ !!! .........
10
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя през месец лежи на смъртен одър и пак ред бул пред него...
9
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От години не бях го виждал на живо, и миналата година се сблъскахме във ВТ и не можах да го позная, смъкнал 50-100кг, вталил се - похвално. Явно бая се е уплашил за здравето си. Иначе какво цъкате негативи за човека - модерен паля4о- шоумен . Няма нужда да е с докторска степен и научни разработки публикувани в алманаха на БАН
8
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Живеи модерно яко копон разврат жени. Туи Трява да има в живота" - Родна реч и правопис.
7
1
 
30
 
! Отговори
Алеко Константинов преди 6 години
Той е, познах го. Открил е машината на времето.
6
0
 
42
 
! Отговори
Чобанина преди 6 години
Защо трябва да ни занимавате с тоз *** ???