Ясни са първите пет имена във VIP Brother

Певицата Сашка Васева дебютира в "любовното" шоу
39
Ясни са първите пет имена във VIP Brother
Снимка: VIP Brother

Вече са ясни първите пет съквартиранта, които ще участват във VIP Brother. Това са Сашка Васева, Енджи Касабие, Дани Петканов, Миглена Каканашева – Мегз и Тото от "Скандау".

Продуцентите се похвалиха, че подборът тази година е наистина разнообразен и гарантира изключително силен сезон.

"Идеята този сезон е да покажем любовта във всичките ѝ измерения и кастът е направен така че да отразява точно това. VIP Brother продължава да бъде риалити в най-чистата си форма, защото всичко в него е непредвидимо и се случва на момента", заяви на пресконференция програмният директор на Нова тв Антоний Мангов.

Според него формулата за успех на формата е излкючително проста – докато има интересни образи и хора, които да привличат и задържат интереса на зрителите, VIP Brother също ще го има.

Тази година тя е превърната в истинско любовно гнездо с много нови кътчета, в които участниците могат да се отдават на романтични разговори или просто всички заедно да се забавляват.

Шоуто ще се излъчва всеки делничен ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
топ випове ...отново
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всички казват, че няма да го гледат, а като погледнеш рейтингите - най-гледаното предаване в бг.. как стаа таз работа :D
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Биг Брадър е създаден като риалити целящо да събере различни хора в определени условия.Първото издание малко се доближаваше до оригиналът.Събрани на едно място различни по професия и характер хора трябва да се справят с отговорности и ограничения затворени от външният свят.Да си 24 часа под наблюдение в тия условия и подложен на ограничения,това е замисълът.Но след Годжи и Найден,Зейнеб и оная сливенска ***,дето Здравко я чукаше в басейна вече нещата се промениха.
30
1
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Както винаги тотално неизвестни или забравени "Випове" които търсят слава и финанси продавайки душите си.Тва е по жалко и от ровещ по кофите ром.Всъщност добре че е Вип Брадър че тези "личности" верно може да направят пазара на бакър и жици по конкурентен!
29
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тупарев имаш ли деца?Гледат ли простотията която прробутва на екран баща им?Горди ли са с теб? Или парите имат само значение за да живееш в имение.Не мисли че това пошлостта която натрапваш на чуждите деца ще подмине твоите.
28
0
 
30
 
! Отговори
Без думи преди 6 години
Какви VIP-ове? Какви 5 лв? Хора със съмнителна репутация и значителни пропуски в общата култура, взели се насериозно незнайно по-какви причини.... Престанете да ни заливате с простотия! Хора, не падайте на нивото на продуцентите на тази пошла олигофрения и на участниците! Тъжно и жалко е! Аз вярвам, че в България все още има много нормални хора със здрави семейни ценности! Не на простотията! Обидно е...
27
2
 
24
 
! Отговори
HO2 преди 6 години
Някой знае ли кои са тези хора?
26
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха ха, колкото и прости хора да има - кой ли пък я гледа тази тъпня.... ! :-) Само Нова Тв си мисли че прави нещо... няма как да правите нещо от нищо!!
25
2
 
11
 
! Отговори
0 преди 6 години
Новата ни духовна храна! Випове - преуспяли в живота, достойни за подражание! Да ни е сладко!
24
1
 
16
 
! Отговори
...... преди 6 години
Вече ***, джипове и напомпани татуси са идеал и мечта за българите. Жалко, много жалко!
23
1
 
21
 
! Отговори
отврат преди 6 години
"Браво" на Тупарев,"браво" на Нова започва поредната перачница ВИП-ПомиЯрник.
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За всички, които вият до небето, че това шоу не е гледано, не е харесвано и няма смисъл от него, Сашо ще кажа, че ако беше така, нямаше да го дават по телевизията, особено в гледаните часове. Аз не го харесвам. Следователно, не го и гледам. На въпроси от рода на "ми Ко да гледано пу тиливисията", мога смао да каже - Хванете една книга, пуснете си приятна музика, Нетфликс .... Абе избор богат.
21
1
 
7
 
! Отговори
Ели преди 6 години
От петима само двама съм чувала... Сашка и Мегз, другите кои са, трябва да питам гуглето.
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
докога ще изоставаме умствено ....
19
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ни занимавате със тези антисоциални предавания.
18
18
 
2
 
! Отговори
24 годишен преди 6 години
Оф кво се правите на интересни в коментарите си, като ще сте редовни пред телевизията, като дават ВИП Брадър..... Поне не лицемерничете.....
17
1
 
19
 
! Отговори
Гъзофлез преди 6 години
Даниту Петканов ше изплющи Сашка Васева в широката дyпapa!Просту жeстоку!
16
3
 
22
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Колко *** трябва да е човек, за да гледа подобна простотия? Май толкова, колкото за да слуша чалга и да гласува за ББ. Това е мат'реала на съвременна България. Начело с Д.П., Б.Б. и С.Цац..
15
3
 
18
 
! Отговори
OMG WTF преди 6 години
"VIP Brother продължава да бъде риалити в най-чистата си форма, защото всичко в него е непредвидимо и се случва на момента", заяви на пресконференция програмният директор на Нова тв Антоний Мангов."И един станиол завива шоколада с мармот.
14
2
 
16
 
! Отговори
карина преди 6 години
Абе това да не е някакъв втори отбор, че всички са доказани невипове, елементарни и неуспели в професията си ?