Влади Въргала вкара под чаршафите млада актриса

Актьорът официално потвърди раздялата с жена си
44
Влади Въргала вкара под чаршафите млада актриса
Кадър: Нова тв

Актьорът Влади Въргала официално потвърди, че вече не живее със съпругата си Силвия, с която бяха заедно три десетилетия и имат две деца - момче и момиче.

"Разбрахме се със Силвето и ще го кажа от името на двамата - не сме заедно от доста време. Сега сме много щастливи и в невероятна хармония в нашите отношения", обяви Въргала пред Нова тв.

Признанието идва и заради новата му тръпка. Въргала е забил младата актриса Тезджан Ферад-Джани, която също има неуспешен брак зад гърба си.

"Нейният бивш съпруг е сценаристът Николай Колев, имат син. Когато се запознах с Джани, те също бяха в края на техните отношения. Когато започнахме да работим заедно, в един момент осъзнахме, че сме сродни души и се допълваме. Тя ме реновира", щастлив е Влади.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Влади Въргала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ot 2008 godina sme v period na Globalno Zastudiavane..Tezi periodi se meniat na vseki 20-30 godini..Klimatichnite lazi na ILUMINATITE-massoni-templieri..i prochee satanisti..sa CHista Izmama..Zemiata e Kuha otvatre i ima v Zentara malka zvezda 1000-1200 km diametar ..Gravitaziata e Debelata kora-okolo 1200 km..Podzemnite okeani imat 2 pati poveche voda ot tezi na Povarhnosta..Planetata e tolkova Goliama ,che horata ne mogat sastestveno da Okazat takova vlianie..Drigi Nesta ima Skriti ... ... ... ... .
18
4
 
12
 
! Отговори
До 20 преди 6 години
Защо съдиш само по себе си?! Ти като не можеш да се справяш в леглото, защо си мислиш, че всички други също не могат като остареят?! Мисля, че с тези години в повече, които имам в сравнение с Владо Въргала, мога с насмешка да гледам на писания като твоето в стил: "щом не е максимум 20-30 годишен, значи не му става". Напротив, мъжът си е мъж до края на живота си в повечето случаи.
17
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Влади знаеш ли поговорката всяка жаба да си знае гьола? Тази млада жена иска работа в леглота. Колко може да издържиш година две пет и после? После тази млада жена ще тръгне да си търси други тъпкачи! Дано само не ти докара някой инфаркт или инсулт че тогава ще стане страшно! То ако ставаше така и аз щях да я сменя мойта баба имам много млади кандидатки ама какво става после се пита в задачата?
16
10
 
18
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Истината е, че на 50 години мъжът си е мъж в пълният смисъл на думата, което не може да се каже за мъжленцата на 15-35 години избиващи комплекси тук.
15
12
 
14
 
! Отговори
Др. Гигълс преди 6 години
След посещението на Макрон вирусът на геронтофилията взе да се разпространява епидемично. Явно макронизмът е силно заразен и покосява и жени.
14
7
 
27
 
! Отговори
Петко Търкала преди 6 години
И тоя го удари критическата.
13
12
 
11
 
! Отговори
Опитен преди 6 години
Майкъл Дъглас, роден на 25.09.1944, на 72 години и Катрин Зита Джоунс, втората му жена, родена на 25.09.1969, на 47 години и точно 25 години разлика, са брачни партньори от 2000 година, вече 17 години са заедно. Тогава са били той на 56, тя на 31 години. Природата си е казала своето - още са заедно, а след 17 дни, навършват той 73, тя 48 години. В този контекст разликата в годините на Влади и Джани е малка, можеше да бъде по-голяма и щеше пак да си е съвсем нормално.
12
9
 
28
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Никога не е късно човек да стане за резил.А пък и свършиха ли се българките вече, че е минал на кадъни?
11
7
 
14
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
При тази разлика в годините ще изкарат дълго. Природа!
10
6
 
26
 
! Отговори
мъж преди 6 години
При тази разлика,няма да изкарат дълго.Природа!
9
2
 
51
 
! Отговори
M. преди 6 години
От Влади съм чул репликата: "Най-якото нещо, което можеш да създадеш е семейството. Можеш да нарисуваш шедьовър, можеш да си шампион в даден спорт, но семейството е плод на общи усилия, другото е его..." Е е го, е...
8
17
 
15
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Идеалната разлика във възрастта за тези години - той на 50, тя на 35. Само дето, за да го схванеш, трябва да си видял много от живота, повече от тях.
7
11
 
20
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Браво на Влади, щом още го ва.ди!
6
16
 
33
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Е той е на 50 тя ако е на 35. 15 години не е чак толкова много... Преиграхте малко от злоба ..
5
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пада си по дедовци явно.
4
4
 
17
 
! Отговори
процесор преди 6 години
Просто мунчЕ, наполеонов синдром, скотска обстановка - те го резултата.Въргалчето - регенерат.
3
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чак пък млада, на 35 години, с брак и дете зад гърба си, вие я изкарахте някаква непълнолетна златотърсачка.
2
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз това се питам, младо хубаво момиче а се хванало с мъж на годините на баща си. Ужас!!!
1
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алкохолът го е изсмукал тоя и е станал 50 кила. Тази трябва да се е побъркала за да се хване с Въргала.

Спонсорирани публикации