Мария и Мегз – две дами с вулгарен, мутренски речник

Двете се изложиха тотално с речника си във VIP Brother
77
Мария и Мегз – две дами с вулгарен, мутренски речник
Снимка: VIP Brother

Тази седмица Мария и Миглена Каканашева влязоха в поредната си словесна война във VIP Brother. Това вече едва ли изненадва някого, след като дизайнерката изстреля определението "компаньонка" за фолкпевицата, последваха и обратните стрели как Мегз шела рокли за 70 лв., един вид за простолюдието.

Двете да си се мразят колкото искат, но езикът им в техните скандали ни върна в средата на 90-те години на миналия век, когато на мода бяха мутрите и мутресите. Те говориха с такъв тон, със закани за саморазправа, със самочувствието на последна инстанция.

Особено това важи за Мария, която надмина себе си със заплахите за разправа навън, кой на коя маса ще седне, как ще й затвори човчицата, какъв гръб имала... Просто мутренският маниер бе налице.

Миглена не остана длъжна и влезе в същия тон - как и тя имала познати навън, как не се плашела от заплахата на Мария, жестовете също бяха като на две мутреси пред столичен мол, които току-що са ударили колите си и спорят коя е по-виновна.

Да, факт е, че и двете познават доста знакови фигури и бизнесмени, но кому беше нужен този панаир в ефир? Какво доказаха с него?

И двете претендират да са дами, но явно са такива само в собствените си очи. С поведението си показаха, че са по-скоро мутреси и неизбежно стават гост в рубриката ни "Бедствие на седмицата".

И най-лошото е, че и двете излизат извън къщата, говорят и по телефона докато са в нея и са наясно за целия цирк, в който са главни героини. И фактът, че той не спира трябва да доведе до размисли различни от тези "Кой е по-голям ВИП".

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
42
 
! Отговори
Дуле Савич преди 6 години
Покрай един колега го загледах тоя скандал, от който е снимката. Честно казано, въпросната попфолкаджийка говори с много злоба в тона си, сякаш Мегз й е откраднала нещо. А пък Мегз, дали за да не остане по-назад, дали заради нещо друго просто отвръща. Ако мен питате (а аз знам, че не ме), на мен Мегз ми е по-симпатична, изглежда по-земна и по-човечна, за разлика от онова недоразумение дето е кинт и ***'есе от земята и се е помислило за фактор в живота на хората.
35
1
 
14
 
! Отговори
До ODESSA преди 6 години
Пропусна да отбележиш, че освен нешънъл джиографик, гледаш и всички руски канали, може би от любов към екзотичните видове !
34
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двете имат високо самочувствие, защото са добре финансово. Много е лесно така да си дама. Мегз не и разбирам, като говори, Мария говори много, казват, защото се била борила, но според мен самочувствието им идва от финансовата сигурност основно. Все пак и тона е едно режисирано шоу, нека да не забравяме.
33
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 39Стига с тия "комунисти", бе. Навсякъде ги слагаш, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ за какво се отнася статията. Изглежда, че ти е влязъл един "комунистически" от зад от преди 10.11.1989 и все още ти е вътре. ***. :)
32
0
 
15
 
! Отговори
до21 преди 6 години
Разсмя ме! "А нещо за гринго и Софка ще има ли?" Е, това е"НИВОТО"-..Простотия до шия.."По добре САМ, отколкото с глупци..."
31
4
 
20
 
! Отговори
над 40ка преди 6 години
Явно много от коментаторите четат Шекспир и Достоевски в оригинал и не излизат по улиците много-много. Повечето 13-18 годишни псуват за обръщение към приятел/ка, обръщат улични кошчета, дращят спирките и др. Оня ден едни превъзбудени с нещо младежи блъснаха пред очите ми баба към спиращ автобус сред 10ки хора. Добре че се разбягаха мноого бързо, че сега щяхме да сме в крими- рубриката. Просто ходете повече навън за да видите какъв е българина през 2017
30
2
 
22
 
! Отговори
какви "дами преди 6 години
Нито го гледам това предаване- отвратителни са , но като им гледам физиономиите или телесата с татуировки, а и като чета сега за конфликтите- ЗАЩО са такива предавания?Какво ново и полезно научават младите? Да се държат просташки, вулгарно, ТЪПО.Ако има статистика КОЙ го гледа- ще бъдат ония, които са гласували на референдума на С.Трифонов.( от маалата "най-вече").;-))
29
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не съм гледал нито един епизод от това глупаво предаване. дори не ги знам тия двете какви са :)
28
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Blackradio"Ама тая простотия гледа ли я някой ?"---Едва ли. Те затова днесбегето ни ги навита в очите "по електонен път".Сакън, да не пропуснем VIP опростачаването.
27
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От УМНИ селяжърки какво очаквате? Тези за чистачки на тоалетните нямаше да ги вземат по бай тошово време! Това са ви ВИПОВЕТЕ вие какви очаквахте да са? Културни селянжърки? Въпреки че много от обикновените селяни са в пъти по умни и по културни от теза два крокоди.ла! Спрете да ни занимавате с отпадъц.и народа не заслужава това! От 20 години не гледам телевизия. Какво да гледам умнотии ли от селски тарикати и тарикатки ли?
26
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една жена започне ли да си пълни устните със силикон (като тия двете) ... отпиши я
25
1
 
36
 
! Отговори
да бе преди 6 години
Какви дами ?Това са двама каруцари от ТКЗС!
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този мармот къв ВИП е ?Толкова успешен бизнес има, че е готова да го зареже заради Биг Брадър.....
23
3
 
54
 
! Отговори
Край преди 6 години
Пекинез и бобър се карат.
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление доста срвщано ежедневие и държание.Интересно ми е до кой клас са стигнали колко езици говорят и.т н ,за да ги дават по телевизията и да служат за принер на Сузанита или други на нейните години.
21
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мене Мегз повече ме кефи от Мара.
20
1
 
27
 
! Отговори
ВИП преди 6 години
Временно Имам Пари ... :) ... те тъй е на български
19
1
 
22
 
! Отговори
Юю преди 6 години
А нещо за гринго и Софка ще има ли?
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Blackradio, ти от Blitz-a ли си?
17
1
 
37
 
! Отговори
ОХЛЮВ преди 6 години
Дами ли -ха ха ха - по скоро кифли -кухи простакеси