Мръсни гащи и миризми: Във VIP Brother стигнаха дъното

На кого от съквартирантите бельото е изцапано и кой мирише?
18 окт 2017 09:11, Александър Попов
70
Мръсни гащи и миризми: Във VIP Brother стигнаха дъното
Колаж: VIP Brother

Този сезон VIP Brother ни показва нагледно, че когато един човек иска да се изложи - има хиляди начини. Когато си мислиш, че си ВИП, а обвивката ти е фалшива - лъжата най-лесно лъсва в родно риалити.

Скандалите в къщата са ежедневие и когато си мислиш, че хората вътре са стигнали дъното - те те опровергават и копаят все по-надолу.

Шеф Петров, Ваня Щерева и Мегз достигнаха невиждани висоти в битовизма и обидите. Готвачът видя във Ваня най-големия си противник и не пропуска да я засегне в типичния си просташки стил. Взелият се за №1 в шоуто не признава никакви постижения на останалите и определи Щерева като писателката, чието творчеството е копирано и никога не би го чел. Този път и тя не му остана длъжна на тема професия, като замеси и бельото му.

"Ти пък си мърляв човек, мръсен. Виж в какво състояние ти е кухнята. Нали един човек се познава по отношението към храната. В твоята кухня е хаос. А няма да коментирам как ти изглеждаха гащите като влязох в банята да си мия зъбите", атакува го блондинката.

Петров отвърна, че си ги сменял всеки ден за разлика от нейните дънки. "Като гледам бельото как си сушиш ми се гади. Няма такава повлекана. Ти ще свършиш с бутилката между краката и две котки. Ти обсъждаш най-успешния готвач в България", не остана длъжен Повелителят на боба.

Сред жените, които миришат попадна и Мегз, която също използва вече всеки повод да крещи на Петров. И заяви, че в следващите дни смята да мине в тотална контраатака заради обидните квалификаиции на шефа.

"Превърнахме се в изроди", призна Петров в момент на просветление.

Спряганата за някаква арабска принцеса Енджи Касабие пък дори не може да прикрие злобата си към дизайнерката Миглена Каканашева и сипе люти закани. Най-често зад гърба, в компанията на извисената плеймейтка Джулиана Гани.

Не случайно и феновете на предаването започнаха да се шегуват, че победител ще бъде последният останал жив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Във VIP Brother стигнаха дъното"ВИП брадър по принцип си е дъното.
36
10
 
20
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Аз не гледам това предаване.Не го гледайте и вие.Или изпитвате удоволствие да гледате и слушате,как някой е по-*** от вас? Става ви готино на душичката,нали,защото не виждате сламката във вашето око,виждате гредата в чуждото.Гледайки ги,вие не печелите нищо...а,те....взимат хилядарки,вие ги плюйте...чоплете семки и ги мислете за прости и излагащи се..Те могат да ви купят и вас,и семките ви и вмирисаните ви панелки...
35
9
 
6
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До АнонименСтранен коментар!ТВ е за да се гледа, ако не си го разбрал до сега. Гледаме го, така както гледаме филми, тв състезания, обзорни предавания и пр.
34
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Учудвам се, че има хора, които гледат това, че и го коментират! Хора, защо го гледате? Хем сте недоволни от него, хем пък кибичите пред тв да зяпате, за да не изпуснете нещо. явно сте си клюкари и хора, дето все гледат в канчето на другите - иначе защо ще го гледате? Предполагам, че всички сте ФБ маняци - те също постоянно гледат какво правят другите. И с какво ви обогатява гледането на подобни предавания за нискоинтелигентни?
33
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледал съм такива реалита в чужбина но по просташко държане от тези селски Випове не съм виждал. Хората в другите ралита се държат на ниво без просташки и ненормални изцепки. А тези се държат като хванати от жунглата. Това ли са ви виповете бре племето? И те като управниците ви! От селянжър на горе! Затова след 366 години ще достигнете наполовина нивото на белите държави щото сте мнооо умни!
32
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И мен шеф петров супер много ме нерви. Заради него спрях да гледам това предаване!Дано някой от Брадъра прочете това за да им дойде акъла.Не може да се толерира такъв агресор.В реалния живот тоя ще си изяде боя и до там. А тук пародия - може да тормозиш другите с думи, но те не могат да те набият физически, а ?
31
3
 
35
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Предаването е изключително негативно и натоварващо. Системните скандали на този човек се отразяват изнервящо на зрителите. Това е психически тормоз. Или шефът да си отива, или да спрат предаването, или да го дават след 23 часа. То е вредно. Недопустимо е по национална телевизия да излъчват такива гаври и унижения с достойнството на хората. Не плащаме всеки месец такса цифрова, за да ни излъчват извращения в най- гледаното ефирно време.
30
0
 
32
 
! Отговори
Buezum преди 6 години
По добре се гнусете от болните мозъци които стоят зад това реалити....щото тия хора са психологически профилирани предварително и нарочно са подбрани така.
29
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А цирковете в парла-Мента са къде по напред от простотиите на бигбрадъра!
28
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Удариха дъното тази година с това предаване. Нищо положително няма, уж сезона на любовта.... Ежедневно просташки скандали, обиди, изкараха си кирливото бельо не само на думи..... отвратиха всички нормални хора! Биг Брадър това ли е идеята? Да видим тоталната деградация на "ВИП-овете"?! Все едно има камери в приют за душевно болни....... Да се отнеме лиценза на сегашните продуценти и да го дадат на други, които ще направят нещо истински приятно като първите сезони!
27
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе тея незнайни момци и моми докога ще ги наричате VIP ?
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До marry 25Държава - диспансер крила много! :)))))
25
0
 
51
 
! Отговори
щщд преди 6 години
Много странно,че СЕМ спира и санкционира телевизионни предавания за някакви "провинения",които в сравнение с простотиите поднасяни в Биг Брадър са като невинни детски шеги. Ако наистина има все още такъв орган, излъчването на Биг Брадър трябва да бъде пратено между 2:00-4:00 през нощта с надпис +18.
24
32
 
15
 
! Отговори
marry преди 6 години
Има ли някой който гледа тази помия!? +да - не!
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хистрионите отвън се радват на хистрионите вътре! :))))))))
22
1
 
8
 
! Отговори
КОЙ ТОЯ преди 6 години
ДАН ВЕЙДЪР ???
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Анонимен 11а бе аз и от ББ го вдигам, а кмета на Симитли и от ББ. зависи къде ти е фетиша.
20
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този готвач е много гнусен и невъзпитан тип.Кажете в кое заведение работи за да не си купя никога нищо от там.
19
1
 
36
 
! Отговори
боян преди 6 години
аз не разбирам вълната от възмущение, която се лее - и 10 секунди от това предаване не съм гледал и мисля, че животът е прекрасен
18
0
 
32
 
! Отговори
Изпростаков преди 6 години
Характерите и вида на "избраните", са видни отдалече.Много по-странно е,че има хора, посещаващи заведения на този т.нар. "шеф" и консумиращи негова "продукция". Свикнахме готвачи на висота да са елегантни (е Ути е изключение, но той компенсира с друго),добре облечени,с добър изказ и чувство за хумор.Пълна противоположност е Тоз Петров.Не ги ли е гнус да ядат от манджите му.Тоя ГНАС явно е комплексиран от побоите,които му нанася неговата жена и е изпълзял на светло с връзки.Отврат.Синя пъпка...