Божидара Бакалова изненадващо излетя от "Фермата"

Юристката Дарина победи в поредния дуел в шоуто
30 окт 2017 13:33, Александър Попов
34
Божидара Бакалова изненадващо излетя от "Фермата"
Снимка: Фермата

Божидара Бакалова изненадващо загуби седмичния дуел и напусна "Фермата". Дизайнерката беше последната популярна личност от третия сезон, но загуби в четири от петте битки срещу майката на фермата, 51-годишната Дарина Василева.

Юристката се оказа по-добра както на силовите игри, така и на въпросите от Алманаха, докато Божидара завърши първа само в четвъртата битка, където двете трябваше да се теглят с въже.

За победата си Дарина коментира, че е впрегнала балканджийски инат и лаконично сподели: "На тази възраст хората не трябва да бъдат подценявани".

"Това е едно уникално преживяване, не защото те дават по телевизията, а защото можеш да срещнеш много хора, на пръв поглед различни, които в един момент да ти покажат неща у самия теб. Мисля, че точно това е идеята на "Фермата" – да те научи на смирение, да станеш още по-добра версия на себе си. Не съжалявам, че тръгвам сега. Постигнах лична победа", заяви Божидара.

Резултатът от дуела бе повече от изненадващ за останалите участници, които обявиха Дарина за "скрита лимонка".

Тази вечер, в прощалното си писмо, Божидара ще определи новия фермер на седмицата. Очаква се това да бъде самата Дарина, тъй като двете сключиха споразумение, победителят в дуела да бъде и новия седмичен шеф.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ко?Нье!
2
8
 
14
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
До анонимен 1.Много си ***.Даже и не подозираш.
1
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мафия! От Хелзинския комитет платиха за смс-и да остане бабето заради третополовото!