Любимките на селския ерген Яни на дуел във "Фермата"

Ивона ще се изправи срещу Виолета за оставане в шоуто
28
Любимките на селския ерген Яни на дуел във "Фермата"
Виолета Тодорова. Снимка: Фермата

Както и се очакваше, фермерът на седмицата Дарина реши осмият дуел във "Фермата" да бъде женски, като в директна битка ще се изправят бъдат Ивона и Виолета. За амбициозната Ивона това ще бъде второ излизане на Арената, след като в самото начало на предаването тя доказа издръжливостта си и победи с размах македонката Диана.

"Ще се докажа и втори път. Аз мога да се справя. Каквото и да ми се случи, няма да се откажа. Моето място е на финал", коментира Ивона.

За свой противник на Арената тя се спря на вдовицата Виолета и определи избора си като практичен, но и емоционален. Ивона чистосърдечно призна, че двете не се разбират.

"Децата ще ме изчакат още малко, защото това е моят дуел. Приготвила съм си даже багажа за ратайския бряг. Знаех, че ще съм аз – много непрагматично мисли момичето и сега ще видим кой с каква стратегия е в предаването", закани се младата вдовица.

Женският дуел в неделя ще бъде напрегнат, защото Виолета има сериозна мотивация за победа. От една страна тя ще защитава мястото си в шоуто, тъй като още в началото съобщи, че иска да е първата жена победител във "Фермата". Друг силен мотив за победа е желанието й да отмъсти на Ивона, която преди няколко седмици отстрани приятелката й Диана и така я остави с един съмишленик по-малко.

Другият любопитен момент е, че това са жените, с които ергенът от с. Козлец Яни се разбира най-добре. Ивона му е приятелка, а Виолета определено му е тръпка.

Тази вечер наставниците на фермата Бети и Николай ще оценят свършената през седмицата работа и организацията, която Дарина създаде. От тяхното мнение ще зависи дали участниците ще имат достатъчно храна за следващите седем дни или ще им се наложи да гладуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
21
 
! Отговори
зрител преди 6 години
не знам преди колко време е снимано тва "реалити" ама оная пръчка Франческа я гледам всеки ден на Граф-а. със сигурност не го е спечелила тя
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А неосъщественото футбалерче се мазни на Вили да го избере за фермер. Старозагоското трабантче,интригантката Елена и мързеливата Франческа с отвратителното си държание към Дарина показаха всъщност как се отнасят със собствените си майки.А руската чеченка Маринка е хитра обиграна лисичка която умело лавира между всички.Провал на доброто предаване с подобни участници.
2
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С кастинга опусумите създадоха Мързело-"ферма"с мотото "Никога не е късно да станеш за резил".Млади,нахални,мързеливи жени с липса на домашно възпитание,без капка уважение към по-възрастните.Интригантки и клюкарки с лампеж само за 100 000 лв.Никой от участниците не заслужават тези пари.Ако ги искат да ходят да търкат билетчета.Наградата да бъде поделена между хората които влизаха във фермата да ги учат на работа и занаяти и на Бети и Николай-по добре ще ги оползотворят защото са работливи.
1
4
 
5
 
! Отговори
sss преди 6 години
Ергенът от с.Книжовник