Луна налетя да рита Захажаева, тя отвърна с ръжен по краката

Шестима са номинирани за изгонване в понеделник
16 ное 2017 10:07, Александър Попов
41
Луна налетя да рита Захажаева, тя отвърна с ръжен по краката
Кадър: Нова тв

Любителите на Big Brother ще бъдат подложени на тотални простотии в специалното издание Most Wanted. Поне такава заявка дава престоят им само за първите 24 часа.

В къщата в Нови хан се събраха доста участници с видими проблеми в своето поведение, като най-много засега изпъква Луна. Едва ли и народът се асоциира с Динко, както би му се искало на него. Защото ако е така - направо може да гасим лампите и да затворим вратата на държавата.

Снощи бяха първите номинации, като Луна получи директна такава заради поведението си. Тя бойкотира мисиите, налита на останалите участници, а държанието й би могло да се обясни само от хора с медицинско образование.

Пикът на глупостите й бе, когато налетя с ритници на майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева. Рускинята също не остана длъжна и перна фолкпевицата с ръжен по краката.

От цялата дандания и наложени рестрикции заради неуспешната мисия, Фънки пък вдигна кръвно и стегна багажа да си ходи. След обещание на Биг Брадър, че ще накаже Луна - той промени решението си и засега остава в къщата.

Луна на няколко пъти наруши правилата и ограничението й на индианец, а в един момент Динко я вдигна и изнесе от къщата. Тя пък така преигра след удар на подвижна врата в крака й, че повика лекар и се закани да си извади медицинско. Естествено, прегледът само установи, че симулира.

В крайна сметка, след всички нервни изблици, шестима души ще се борят да не влязат в историята на този сезон като първия изгонен. Това са Луна, Динко, Людмила, Фънки, Мариела Нордел и Кирил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До GHTТочно, когато гледаш Биг Брадър неусетно затъпяваш. Това е шоу което няма стойност. Бих го определил на махленски разравии. Същото е ако гледаш през прозореца съседи, които се карат.Запират някакви хора и чакат да изперкат. Явно хората се подбират от писхолози, за да е сигурно че ще се побърката или другия вариант е предварително да има сценарии.
11
7
 
4
 
! Отговори
ГИЛФ МАНИАК преди 6 години
Ох , на батя ! Само да ми падне Захажаева!
10
1
 
7
 
! Отговори
Валери Божинов 2 преди 6 години
... Освен да Земем нЕкой лев от балъците , дека пращат смс-и .... Виждам , че в "шоуто" има две - три добри МОМИ........... МоАм да стана татко за трети път .... от трета различна "мама" ........... После ще му мисля как да плащам издръжките .... и без туй дотам не ми стигат интелектуалните възможности ! ........ Светланчето , Мис "СЕВЕРОЗАПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ" ....... направо си плачат ....... за ........... ПО - КАЧЕСТВЕНАТА "ГЛАВА" НА БОЖИНКАТА ....... :) ;) :)
9
11
 
24
 
! Отговори
GHT преди 6 години
Негледането на подобни предавание не ви прави по-интелигентни и не ви покачва културното ниво. Забелязвам подобна заблуда из обществото ни и тук коментиращите. Ще ви дам елементарен пример, като за вас. Аз тичам, а вие стоите на едно място или се тътрите бавно. Кой ще измине повече разстояние - аз или вие? Дори да поспирам да си поотпочивам от време на време или да правя няколко крачки назад, пак ще съм доста напред. Така е и с тези предавания - по умни няма да станете като не ги гледате.
8
5
 
13
 
! Отговори
аз преди 6 години
Каквато публиката такова и зрелището. Те правят ШОУ, понеже са артисти в широкия смисъл, най-обикновен тв-театър по сценарий на някого, така че за простотията не винете актърите, а тея дето пишат трагикомедията. Хич ги няма като драматурзи. Няма поуки, само безмислие.
7
0
 
16
 
! Отговори
Валери Божинов преди 6 години
Що , бе ? Кво искате от предаването , бе ? Супер мега яко изкъртващо "РЕАЛИТИ" за таквиЗ "ВИП ПЕРСОНИ" , като мен ... баджанака ми Ники Татковото ... Николетчето , Алисия ... ! Кво ? НЕ обичате да гледате такива МЕГА УСПЯЛИ и ВИСОКО ИЗВИСЕНИ ИНТЕЛЕКТУАЛНО Българи , като мен и останалите ли ? ....... И да си дойдем на думата де ... ПРОДУЦЕНТИТЕ НА "БАШ БАЙ БРАДЪР" нЕма ли да се сетят най - после за мен и баджаначето - Ники ... и да ни поканят ? ... Както нЕмаме отбори ся... Да Земем някой лев !
6
1
 
59
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
След като селските кръчми, където селяните гледаха сеир затвориха, поради липса на селяни по селата. Умни хора ''отвориха'' селска кръчма по телевизията, за да могат децата на селяните вече в града, да продълават да си гледат сеира. Формата се мени, съдържанието е същото.
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3.Уважаеми. Грешите. Тези продукции се издържат от данъкоплатеца /държавният бюджет/, който плаща на националните телвизии, за да имат "външни" продукции. СМС-ите не са им основното перо на приходите. Както навсякъде далаверката за цоцане е измислена. Нашите хора блажат. Пазарен принцип йок.
4
0
 
19
 
! Отговори
Аз преди 6 години
даже и не знам за какво става въпрос!
3
3
 
25
 
! Отговори
малкийо брат преди 6 години
брадъро е тъпня, ама на втора програма агрикултурното е още по-по-най
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато има хора, които пускат СМС-и за тая глупост, ще я има в ефира. Ако спрат финансовите им постъпления, ще ни я спестят. Е, може да измислят нещо от по-тъпо. Но поне това няма да го има.
1
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сериозно ли някой гледа тези *** на обществото?