Дъно на дъното: Джино по-тъп от плеймейтките

Не знае дори кой е сегашният ни президент
28 ное 2017 12:30, Александър Попов
46
Дъно на дъното: Джино по-тъп от плеймейтките
Кадър: Нова

Джино Бианкалана спечели едно издание на Big Brother със своята непосредственост, кавалерство и премерено държание. Всичките тези качества обаче бяха изтрити от сегашното му участие в шоуто.

Той въобще не може да изпъкне сред останалите участници, а в снощния епизод доказа, че общата му култура не се различава от тази на гастролиралите през годините плеймейтки.

Самият той призна, че училището не е "неговата област", а интересите му са твърде ограничени. Но пък си харесвал живота.

Надушил, че тихата вода Джино е кръгла нула с познанията си, Големият брат го изкара в мисия, на която трябваше да даде отговори на елементарни на пръв поглед въпроси. Той нямаше представа с кои държави граничи България, кога е избухнало Априлското въстание, а върха на нелепиците бе, че не знае кой е действащият ни президент в момента. Единствения въпрос, на който отговори, бе кой е първият президент на САЩ.

Междувременно обстановката в къщата се нагорещи, след като Мариела Нордел реши, че в рускинята Захажаева се е вселил Сатаната. Почна да моли за екзорсист и да крещи: "Анатема!". Тъй като лудостта на съквартирантите вече се възприема за нещо нормално, никой не се впечатли от нейните сатанински прозрения. Нордел пък реши да грабне нож и да пусне кръв на Захажаева, тъй като била демон.

Биг Брадър пък прибра всички ножове в къщата, за да не стане някой неприятен инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
16
 
29
 
! Отговори
До ТHE Патриот преди 6 години
А кои са останалите 20%, тези които гласуват за *** ли ... ???!!!
16
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сички у Факултето му се смеят на берчеда
15
2
 
73
 
! Отговори
Джурналист преди 6 години
За съжаление Динко и Джино, и Луна и дори Захажаева са реална представителна извадка сред нацията ни. И такива сме, няма какво да отричаме
14
0
 
54
 
! Отговори
криста преди 6 години
Не само, че няма обща култура, но и не можеше да чете ! кой гласува за него да е победител предния път ??? Пак гласувайте - тоя път за Луна.
13
11
 
38
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
80% процента!
12
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам защо хората ги гледат и слушат тия ,да наблюдават и следят входящите им и изходящите им инстинкти ,хора които са готови за пари да се унижават ,а такива като Н Кънчев да *** пари на предавания коите може да се определят като низост и простащина и да се коментират хора безделници
11
0
 
85
 
! Отговори
псевдо випове преди 6 години
Ето вижте какви ни пробутват за "елит" - пълни пропадняци и тъ*панари. Много мнадежи им се възхищават и приемат, че те са нормални. Жалки личности, които съдействат активно за деградирането на обществото.
10
59
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с какво би ми помогнало в живота знанието на тези отговори ,можещите и успели хора не биха отговорили на тези въпроси и много други други -от опит го зная
9
6
 
32
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Не знам дали имате редакция, ама така между колегите, що не си спретнете едно тестче със същите въпроси? И кажете резултата, ама честно!
8
2
 
54
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Ценя си времето и не ди го губя с такива олигофрении кат Брадъра и Фермата.
7
0
 
40
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Тоя е от 85-те % Академици!
6
38
 
5
 
! Отговори
Исмет преди 6 години
Джиноу ми е лиубимеца нама да го убиждате шуеее
5
51
 
41
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Завиждам му, че не знае кой е сегашния президент. Иска ми се и аз да не знаех.
4
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези, които гледат Биг Брадър, са ..... и от Джино...
3
2
 
99
 
! Отговори
дора преди 6 години
Ние, както и вие - продуцентите на тази долна отврат с която ни заливате всяка вечер, много добре знаем колко много са ***, прости, невъзпитани гладници! Гладни за пари са и тези вътре и продуцентите!!! Иначе няма да натрапват на младото поколение тия *** - необразовани и затъпели от простотия!!!
2
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще повърна!
1
28
 
58
 
! Отговори
ИДЕАЛНИЯТ КАНДИДАТ преди 6 години
за ГЕРБ