Фермерите измайсториха къщи за птици на Витоша

Минава ли Калоян между капките към финала?
29 ное 2017 13:24, Александър Попов
0
Фермерите измайсториха къщи за птици на Витоша
Снимка: Фермата

Участниците във "Фермата" са решили да оставят нещо след себе си, така че хубавата природа, която ги заобикаля там, където се снима предаването, да ги помни с добро.

Фермерите започнаха да правят къщи за птици, които ще бъдат заковани на дърветата в района, в който се снима продукцията. Това е една от седмичните им задачи наред с подготовката за фермерски пазар, който им предстои другата седмица.

Оказа се, че построяването на къща за птици е трудна работа. С нея се захванаха Яни и фермера на седмицата Калоян, които въпреки уменията си с чук и пирони, три пъти сковаваха и разковаваха къщичките, докато добият вида, който трябва.

В епизода тази вечер във "Фермата" Калоян ще избере първия дуелист, най-вероятно това ще е бившият полицай Станислав. Горския от Самоков досега не е ходил на дуел, но пък е сочен за един от най-силните участници.

Това предизвиква омразата на мъжете, които смятат, че Калоян се е добира към финала между капките, а сега почва да елиминира противниците си от силния пол. Като фермер на седмицата, а и след като спечели имунитета от гост-ветераните, Калоян е спасен от битките за оцеляване за цели две седмици, което го прави един от сигурните за големия финал на шоуто. На 17 декември четирима участици ще се борят помежду си и за зрителския вот, за да остане накрая само един и да спечели наградата от 100 хиляди лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари