Още три жени обвиниха Ръсел Симънс в изнасилване

Той отрече за предишните два случая, но подаде оставка от "Джеф джем"
14 дек 2017 17:15,
19
Още три жени обвиниха Ръсел Симънс в изнасилване
Снимка: Tialoto

Три жени разказаха пред в. "Ню Йорк таймс", че музикалният продуцент Ръсел Симънс, ги е изнасилил, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА. Легендарният съосновател на звукозаписната къща "Деф джем" отрече "ужасните обвинения", като заяви, че всички връзки, които е имал, са били със съгласието на другата страна.

Той обаче подаде оставка миналия месец, след като две жени, едната от които сценаристката Джени Лъмет, отправиха към него подобни обвинения. Този път за инциденти с Ръсел Симънс разказаха Дрю Диксън, заемаща отговорен пост в "Деф джем", журналистката Тони Сали и певицата Тина Бейкър.

Диксън твърди, че Симънс я е тормозел редовно в службата, когато е била на 24 години, и я е изнасилил в апартамента си в Манхатън през 1995 г. Тони Сали е била на двайсетина години, когато Симънс я е изнасилил в апартамента си през 1988 г. Той я поканил на парти, а когато отишла, се оказала единственият човек там и той я "нападнал физически". Тя не посмяла да се оплаче в полицията от страх това да не навреди на кариерата й.

Бейкър, която е работила като бек вокал на Мадона и Брус Спрингстийн, каза, че Симънс я е изнасилил в началото на 90-те години на миналия век, когато е бил неин мениджър. Четвърта жена - Кристина Мур, обвини Симънс, че я е опипал през 2014 г. "Деф джем" е една от най-влиятелните звукозаписни къщи за хип-хоп в САЩ. Сред изпълнителите, с които работи, са Кание Уест и Кю-Тип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Публикувайки статия, че някоя известна личност е обвинена в изнасилване, е важно да се знае, че обвинения от сорта от известно време са изключително популярни в САЩ , далеч не само към известни личности, а в много повече случаи сред най-обикновени роднини и познати. Така да се каже - тренд .
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затворете го. Без храна и вода живо.тното. Отрежете му онази работа с *** нож за да не може да прави рецидив.
13
0
 
11
 
! Отговори
алито бръснарина преди 6 години
А мен никой не ме изнасилвал, за тва явно не ми потръга кариерата. Как не се оплака някоя касиерка от макдоналдс бе
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НаивенЩо бе, то и на мъже посягат. Кевин Спейси заради мъж изгърмя. Пробвай се, мож да изкараш някой лев, все пак Нова година идва.
11
0
 
3
 
! Отговори
Big Bro(ther) NGO преди 6 години
Като глав. Съветник по правните въпроси към НПО, мога да посъветвам младежа да си хвърли културно паспорта във WC и да дойде в ЕС. От тук той може да осъди САЩ за много милиони доларови банкноти, чрез ЕСПЧ. Особено, ако се пише за меркелски бежанец, тогава и тия, които го обвиняват в изнасилване ще попаднат под обвиненията за нетолерантност и ще бъдат съдени, като подобава за десни екстремисти!
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия "насилените" тогава са били на 24-25г. Сега са на 47-50г. и никой не иска да ги насилва явно и от там идва проблема
9
0
 
10
 
! Отговори
Марийка преди 6 години
Ще взема и аз да го обвиня,белким изкарам некой лев или долар.
8
1
 
6
 
! Отговори
САМО ТИКВАТА преди 6 години
си мълчи за кмета на СИМИТЛИ
7
0
 
10
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Ех, защо не съм жена..И аз щях да опитам да намажа. Има и друг проблем. Тоя Ръсел нито го познавам, нито той мен. Ама с добър адвокат може да стане нещо. А по сериозно, тия които се оплакват заради случки преди 20-30 години, е поради това, че сега никой нищо не им предлага. По понятни причини. И затова си правят евтина самореклама колко са били търсени навремето. Имало е търсене, имало е и предлагане.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жеко Кюмюра от Перник,как няма кой да го обвини в изнасилване ,преди 20 години?Защо е тази социална несправедливост?Това ли ви е демокрацията?Я,привикайте американския посланик да дава обяснения!
5
1
 
13
 
! Отговори
кръвожаден веган преди 6 години
Аз вече се доближавам до любимата жена само след нотариално заверене клетвена декларация, че това не е изнасилване.Боже, какви времена!
4
0
 
5
 
! Отговори
Циник Това ... преди 6 години
Колеги .. Си е нова форма на бизнес!
3
0
 
16
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Николета Лозанова ме изнасили преди 7 години!Спрях да й помогна да си смени гумата на колата и тя ме оскверни на задната седалка.Но още си спомням с умиление.И си пазя боксерките с червилото й по тях.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ннегрите ги разпориха от ръгане белите моми там в америката!
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То вече да го страх човек да се запознае с някоя. После може и да си полежи в затвора.