Още 3 проговориха: Дъстин Хофман ни насилваше!

Общо 6 станаха сексуално тормозените от актьора жени
15 дек 2017 11:07,
32
Още 3 проговориха: Дъстин Хофман ни насилваше!
Снимка: Архив

Още три жени обвиниха актьора Дъстин Хофман в сексуални посегателства, с което проговорилите негови жертви станаха шест, съобщиха световните информационни агенции, позовавайки се на сп. "Варайъти".

Инцидентите са станали през 80-те години на миналия век. Две от жените разказаха, че холивудската звезда им е посегнал през 1987 г., а третата - че той се е разголил пред нея и е поискал да му масажира стъпалата, когато е била на 16 години.

Адвокатът на 80-годишния Дъстин Хофман заяви, че обвиненията са "клеветнически лъжи". Едната от жените е сценаристката Кори Томас, която е била съученичка на дъщерята на актьора. Тя разказа, че той се разголил пред нея в хотелска стая, когато е била на 16 години. Спасило я телефонно позвъняване от майка й.

Другата жена - Мелиса Кестър разказа, че актьорът е бръкнал в гащичките й, докато са били в звукозаписно студио за филма "Ищар", скрити зад партитура. Той направил същото и с актриса по време на снимките на същия филм, съобщава БТА.

През последните два месеца други три жени обвиниха Дъстин Хофман в сексуален тормоз или нападение. Актрисата Катрин Росетър и писателката Ана Греъм Хънтър заявиха, че той ги е опипвал многократно, докато са работили по пиесата и филма "Смъртта на търговския пътник" от 1983 г. до 1985 г. Телевизионната сценаристка Уенди Рис Гатсиунис също каза, че е станала жертва на сексуален тормоз от страна на Дъстин Хофман през 1991 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
17
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
НЕ Е РЕДНО ДА ОБВИНЯВАТЕ САМО ЖЕНИТЕ, МАКАР И ДА ИМА ДОСТА ТЪРСАЧКИ, ТЪЙ КАТО ПРЕДИ 10 - 15 ГОДИНИ НИКОЙ НЕ СМЯТАШЕ ЖЕНИТЕ ЗА НИЩО, СЕГА ВСЕ ПАК ИМА ИЗВЕСТЕН НАПРЕДЪК В ТОВА ОТНОШЕНИЕ, ЗАТОВА СИ ПОМИСЛЕТЕ, ТОГАВА КОЙ ИЗОБЩО ЩЕШЕ ДА ИМ ПОВЯРВА , САМО ПОДИГРАВКИ БИХА ОТНЕСЛИ.....
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малей, като се сетя колко съученички съм закачал или съм им отправял покани, цял късмет е че не съм в затвора
8
0
 
21
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Хехехехеее , а някоя от 1946 г. не се ли е обадила , или някоя от ОНЗИ свят ?!?!
7
14
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Никога не съм го харесвала този гном-евреин, като актьор! Фалшив и безличен!
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама това е станало преди близо 40 години! Те чак сега се сетили да се оплачат. И как смятат да го докажат? Намирисва ми на евтина PR акцийка.
5
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те хвалят ли се или се оплакват не разбирам
4
2
 
11
 
! Отговори
антисемит преди 6 години
Евреин да насилва ?Я да си наемат адвокат евреин,че да се споразумеят ... някак !!
3
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инцидентите са станали през 80-те години на миналия век??? Малее добре, че нема живи от 17 век, да разкажат някой инцидент с Хофман!!!!
2
2
 
27
 
! Отговори
Жорко преди 6 години
Може би ни подготвят за едно такова бъдеще, намигаш/пипаш/искаш си и гориш... - вечно в затвора - за сексуален тормоз. Че то без този "тормоз" няма да има човечество. Както вървят нещата, ще трябва да почнем да си правим децата в епруветка, за да няма "насилени".
1
3
 
39
 
! Отговори
ист преди 6 години
Жените са се разголили, показали са си всичко, държат се предизвикателно, и накрая бикът виновен. Нали за това си купуват бельо от секс шопа - да го покажат на мъже.