Вече 4 г.: Психопат тормози с гнусотии вокалистката на Deep Zone

Нелина е сигнализирала в полицията, но ефект засега няма
Обновена: 15 дек 2017 13:31 | 15 дек 2017 13:00, Александър Попов
72
Вече 4 г.: Психопат тормози с гнусотии вокалистката на Deep Zone
Снимка: Facebook

Вокалистката на популярната родна група Deep Zone - Нелина, е била жертва на тормоз в продължение на 4 години в социалните мрежи. От психопат, който има семейство, пише Tialoto.bg. Мъжът сменя различни профили, но е известен на полицията. Ефектът обаче не е голям, а тормозът продължава. Самата Нелина разкри за тормоза във Facebook, който започнал още, когато била на 16 години.

"Всичко започна преди 4 години! През 2013 година бях на 16 и участвах в X Factor, когато ПЕТЪР ВЕЛКОВ, с псевдоним в социалните мрежи ЕМИЛ МАРКОВ, започна да ми пише под снимките. Първо започна с обиди, след това с "любовни обяснения" (припомням бях на 16 г., а той е бил на 43 г.), а след това започна и непрестанната агресия към мен! Как сънувал надгробната ми плоча с 3-те ми имена и това, че съм починала на 19 години!

Заплашвал ме е, че ще ме изнасили!

Опитва се по всякакъв начин да ме злепостави, като казва, че ме познава най-добре от всекиго, а аз НИКОГА НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛА НА ЖИВО! Не само, че знае всичко за мен, той следи родителите ми, брат ми, приятелите ми, роднините ми, колегите ми и всички останали хора, около мен!

Освен името "Емил Марков", той си е правил и фалшиви профили, правейки се на деца, жени и други мъже из мрежите! И не на последно място, думите му към мен са: Ще те оставя намира, когато и твоите родители го направят!

През тези 4 години подавах няколко пъти жалба в полицията, но дотам! Тъй като нещата започнаха да стават все по-плашещи и извън контрол, успях да се сдобия с личния му номер, който веднага предоставих на полицията! След което той беше призован да се яви в София на разпит. Няколко часа по-късно той се е разписал как повече няма да ме притеснява, както мен, така и моите родители, близки и приятели! Единственото, което исках и искам от него е да ме остави на мира ЗАВИНАГИ!

За жалост веднага, щом се прибра в Стара Загора, същата вечер след разпита, той моментално започна пак да ми пише, като ме заплаши (и продължава), че:
- не ме чака нищо добро!
- ще ми бъде забранено да пътувам извън страната!
- че ме чака затвор от 1 до 6 години!

Имам огромна нужда от помощта на всички ви! Приятели, колеги, фенове и всички онези, които мислят, че това не е нормално! Нека да споделяме този пост, за да стигне до повече хора и се разбере какъв човек е ПЕТЪР ВЕЛКОВ всъщност сред своите роднини и близки. Той има жена до себе си и 5-годишно дете, което не мисля, че заслужава да бъде отгледано от мъж с натрапчиви, зли, гнусни и перверзни мисли!!! Не знам с какво съм заслужила това, но се надявам този кошмар да приключи ЗАВИНАГИ!".

Снощи певицата гостува и в "Господари на ефира", където направи още разкрития за съобщенията, които е получавала.

"Аз и на майка ти го писах на лс, но и тука ще го напиша. Твърде си тъпа за да знаеш, че за обществото си злокачествен тумор. Левкемия на два крака. Такова коварно курвенско зло не трябва да го има".

Други от съобщенията са толкова нецензурни, че няма как да бъдат публикувани. Мъжът се заканил и си прави собствена реклама, след като минал през полицията. Пред униформените той си признал за профилите и съобщенията, но тормозът продължил.

"Друг път не ритай срещу човек, който е работил журналист и чийто баща близо 30 години е бил офицер в МВР".

Самата Нелина се страхува от този човек, който в съобщенията й написал до последна подробност адреса, дори какъв цвят е вратата на апартамента й.

Майката на Нелина също не била подмината от психопата и също получава съобщенията му: "Дъщеря ви е някакъв хибрид между малко дете и голяма кучка. Второто мога да го докажа, защото всичките ни разговори са заснети и съхранени, където трябва".

"Искам този тормоз да спре и да живея нормален живот", завършва Нелина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: НелинатормозDeep Zone
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя е тая ? Не съм я чувал или виждал .ЩЕ ДА Е МНОГО ИЗВЕСТНА !
61
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето такива откачалки са мъже. Слаби мъже, които са преживели някаква лична драма, и намират "сили" като започнат да турмозят избраната. В повечето случаи става на въпрос за несподелена любов,че жената видиш ли го е усетила, че не е със всичкия си и го разкара..... и така започват историите на психопатите. И после почват да кълнат,даказват винаги ще си моя дори и в другия живот, ние сме тродни души....... w.t.f. ...... любимото ми е , прочети си молитвата, че Господ ще те накаже
60
0
 
20
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Аз умишлено нямам фейсбук и никой не ме тормози и никой не тормозя. Излишна загуба на време и енергия, искам да живея в реалния живот, а не да бягам от него. Каква полза от 500 фейсбук приятели, като няма кой да ти помогне да качиш един хладилник или гардероб до петия етаж по стълбите?
59
6
 
6
 
! Отговори
varg преди 6 години
Ще умра от смях.На които не му понася славата да се изнася.
58
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, ноу мудерен стана тоз "секс тормоз" бей! На койт му липсва внимание - помощ секс тормозят ***. И това все разни ненаситни на внимание "артистки".
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДО42"Единствения начин да се справите с подобен тип агресори е да ги ИГНОРИРАТЕ, без значение колко ви е страх и колко ви е трудно."Вярно нещо подозрително има в теб. Накрая пишеш "без значение колко ви е страх и колко ви е трудно". Страх да не излезеш, че и ти си психопатка ли ако кажеш истината. Кое е трудното да си прекриваш лъжите!Доста подозрителна си я се друса или прави номера на околните май то тя е "Жертвата".Честно смешно ми е като пишете се издавате!
56
2
 
21
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Да не се занимава с никакви полиции ами да отиде до кв. Люлин, да плати на 2 батки по 1000 лева и да го начупят тоя дъртак. От това лекарство няма по добро за лудостта на такива психопати.
55
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Аз все едно си имам две деца- моето малко момченце (истинското) и моето 20-годишно момиченце...Последното го пиша както за теб, така и за някои *** гадове (от двата пола). Ако се надяват някога да се махна от теб, вероятно това ще се случи в един точно определен ''сезон'', който се нарича КУКОВО ЛЯТО..."
54
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Лили"Има функция блокаж във фейсбук, има смяна на тел. номер, на адрес и т.н. - ако нищо не помогне - масов бой и тва е!!!"20% ви го казва в прав контекст. Ако винаги решението е агресия сте на една крачка от смъртта и омагьосания кръг не спира. КОЙ РЕАЛНО Е ВИНОВЕН?Имате странно чувство, че сте жертвата ама нещо вие сте направили като насилник и все друг ви е виновен вие не сте виновни "НИКОГА"!
53
2
 
7
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Николета Лозанова ме тормози отдавна с нейните голи снимки по медиите!Моля,вземете мерки!Искам всеки ден нейни снимки!
52
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до42И си вярваш с игнор стават нещата. Такова смешно изказване, че ти празна главата. Последствията могат и да станат по-ужасни от тормоза. Ясно ли е! Не може праволинейно без един път да се поставиш на неговото място и да помислиш " Какво е преживял" " Какво е видял". Липса на сифото! И така е постоянния омагьосан кръг, който се превръща в безкраен и няма спиране. Ти която се криеш от 80% не може да копирате нон стоп 20%. Та жертвата е самия насилник на обстоятелствата като ползвате ИГНОР!
51
1
 
8
 
! Отговори
Чук преди 6 години
Някой да му начупи палавите пръстчета на тоя и тормозът с писане на глупости ще спре!
50
4
 
13
 
! Отговори
Aнонимен преди 6 години
1. За тези, които не са разбрали Нелина в момента не е на 16 , а е била когато този психичноболен индивид е започнал да и налага тормоз преди 4 години. 2. За тези, които не са на ясно и не са виждали коментарите му те започват с неща от типа, че той има бащински чувства към нея и завършват с това, че е к**** , уличница и тн. Позволява си да говори потресаващи неща за майка и останалата част от семейството и. Не е нормален! Всеки, който е видял този човек по телевизията ще разбере сам...
49
1
 
11
 
! Отговори
\m/ преди 6 години
Приятел, приятели да му *** каската здраво .. и така!Не съм фен на саморазправата по подразбиране, но полицията в такива случай НИЩО не прави, примери много. Така че ..
48
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера гледах интервюто с това момиче по Господарите. Да ви кажа честно, изобщо не беше разтревожена. Дори останах с впечатление, че до някакъв определен момент и е било приятно да я гони този. Не се изненадвам, защото повечето жени не са с всичкия си. Достатъчно е да се разходите в центъра на голям град и да видите с какви мъже са.
47
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Психопата разбира само от бой.
46
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички съветвате да не ползваме соц. мрежи, да не си пускаме личните данни онлайн и т.н., ама понякога можеш да налетиш на такъв и без изобщо да ползваш интернет. Работиш някъде с хора или случайно срещаш някого на улицата и той понеже е ку-ку нещо му прещраква и решава, че ти си "жената на живота му" или че "духът на някого си се е преродил в теб" и всякакви подобни кретении и следва невероятен тормоз, следене, снимане, обаждания по телефона и всякакви подобни. Ужасяващо е!
45
18
 
11
 
! Отговори
anon преди 6 години
Със славата идва и интереса на хората към теб. Понякога интереса е нездрав. Като си тръгнал да ставаш известен трябва да знаеш можеш ли понесеш последствията.Много им се чудя на хората с визия на "лошите момичета"... Не се ли сетихте че това привлича лошите момчета... И болните мъже.Особено пък малолетните "развратнички"... Как спят родителите им, не знам.
44
3
 
21
 
! Отговори
FAQ DAT S*IT преди 6 години
Е. нищо. Като я намерят някъде с глава отделена от тялото да се надяваме, че институциите ще се раздвижат. Я му дадат 10-15 годинки след това, я не. Не дай си Боже ако на мен или на някой мой близък му се случи нещо подобно въобще няма да се напрягам и да уведомявам "органите на реда". Те психарите всъщност са по-лабилни от жертвите си, но малко хора знаят това нещо и още по-малко знаят как да го използват.
43
8
 
4
 
! Отговори
кака Лара преди 6 години
Аман от номерата на "шантажа" из . . .по света и у нас !Този ти бай Пешко от Горно нанадолнище Рилско,не ти е Дъстин Хофман за да можеш да се облагодетелствувашлично от отправените към него обвинения !