Потвърдено! Разследват Рамбо за сексуално нападение

Силвестър Сталоун беше обвинен миналия месец от колежка
21 дек 2017 17:15,
37
Потвърдено! Разследват Рамбо за сексуално нападение
Снимка: Reuters

Полицията в Санта Моника, Калифорния, потвърди, че разследва Силвестър Сталоун за сексуално нападение, съобщи БТА.

Обвинение към актьора направи 50-годишна актриса миналия месец. Тя твърди, че той е нападнал в офиса си в Санта Моника през 1990 г.

Случаят ще бъде разследван, макар и да е трудно да бъдат събрани доказателства за толкова старо провинение. След края на разследването прокуратурата ще прецени дали да бъдат повдигнати обвинения срещу изпълнителя на култовите роли Роки и Рамбо.

Според запознати със случая, Силвестър Сталоун е имал връзка с жената и дори я взел със себе си в Израел, докато снимал "Рамбо III". Той се разделил с нея, когато разбрал, че съпругът й е разстроен от връзката им, макар и вече да не живеел с нея.

Тогава актьорът дори се опасявал, че съпругът на любовницата му може да е свързан с хвърления в двора му коктейл "Молотов". Ако разследването установи, че обвиненията не са верни, статутът на Сталоун ще бъде променен от виновен на жертва.

Адвокатът на холивудската звезда вече каза, че ще настоява жената да бъде обвинена за подаване на лъжлива информация. Преди месец говорител на Силвестър Сталоун заяви, че подобно нещо "никога не се е случвало".

Да припомним, че преди 10 години, при негова тридневна визита в Австралия, при проверка на багажа му на летището, са намерени 48 шишенца с човешки хормон на растежа.

Дни по-късно, когато властите искали да направят проверка в апартамента му в хотел в Сидни, той изхвърлил от прозореца 4 флакона, в които имало тестостерон - мъжки хормон. Тогава актьорът е  глобен 2450 долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безмозъчните кифли сега следват нова мод,а- да обвиняват някого в сексуално посегателство отпреди 20-30 години, с надеждата, че някой ще им повярва и ще спечелят пари.
10
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мдааа.... някой актьор трябва най-сетне ще трябва да осъди поредната така наречена "жертва на сексуален тормоз" за да секне тази мания за бързо забогатяване.
9
2
 
10
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
И Рамбо е човек, и на него му се ...
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Ламбо да го мятат вече.Какво го бавят .И без това започна да се хвали.
7
0
 
45
 
! Отговори
Бож. преди 6 години
Не е лошо да се разследват и сексуалните посегателства на Юлий Цезар към Клеопатра: и там със сигурност нещо интересно ще се открие!
6
4
 
16
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Ужас и безумие, Содом и Гомор...гарниран с Ислям! Това, братя са ценностите на Глобалисткия Диктат и неговите режисьори от Новия Световен Ред, доминиран от Масони и Илюминати! Целия цивилизован свят гори от Ислямската Инвазия, представяна ни като "Бежанска Криза", а мохамеданите убиват като кучета християни в собствените им държави ЕЖЕДНЕВНО (справка- вчера ислямски нашественик от Афганистан закла австралийски турист в Гьотеборг, днес друг афганистанец премаза с кола 19 души в Мелбърн)! Това е!
5
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези "жертви"cливи ли имаха в устата, че се сещат за това десетилетия, след като са били тормозени?
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо ги натиснаха в Холивуд, помислиха се за недосегаеми, но предствете си за каква ваханалия става въпрос. когато сексуалното посегателство се приеме за нещо нормално, тогава разпада започва.
3
0
 
20
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
"Абе, тоя преди 27 години дали не ме изнасили!?" 'мерика - страната на ... как беше по-нататък...
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че хормон на растежа е взимал за съвсем други неща. Какво намекват тук. Все едно Сталоун е нямал достатъчно жени. И тая решила с какво да се прочуе.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има голям мерак при богаташите, хубав алкохол, "безвредни и легални" стимуланти от които мераците стават двойно повече, пари за голям обем от недосегаемост, трудно е да си приличен. Има го и у вас има го и у нас. Интересно ще е тук кои са лошите чичковци.