Трогателно: Първи снимки на сгодените Хари и Маркъл

Влюбените пред обектива на фотографа на принцеса Даяна
22 дек 2017 10:00, Петя Славова
13

Снимка: БТА

Принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл публикуваха първите си официални снимки, с които решиха да отбележат годежа си, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. Те са заснети от модния фотограф Алекси Любомирски.

Едната е портрет в черно и бяло, на който влюбените са се прегърнали, а на другата двамата седят и се държат за ръце. И на двете се вижда годежният пръстен на Маркъл,пише БТА.

Фотографът, прочут със снимките си на принцеса Даяна, заснел кадрите през седмицата във Фрогмор хаус, близо до Уиндзорския замък в западен Лондон, където двойката ще се ожени на 19 май следващата година.
"Не мога да спра да се усмихвам, когато гледам снимките, които им направихме. Толкова са щастливи заедно", каза Алекси Любомирски.

Внукът на кралица Елизабет Втора принц Хари, който е пети поред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал "Костюмари", оповестиха годежа си миналия месец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
6
 
! Отговори
Монархия преди 6 години
Маркъл още не знае къде е. Облечена е като за Холивуд, а не като за Уиндзор... Не можеш да превърнеш слугинята в принцеса, колкото и да се опитваш. Нито можеш да направиш от американска актриса аристократична особа... Фалша, посредствеността, наглостта и свободното поведение винаги ще са част от нея. Даяна се опита да вкара арабин в Кралското семейство, а Хари, по неин пример, иска да вкара негърка...
8
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много са си хубави. Да са живи и здрави и да си направят няколко бебета.41077
7
5
 
6
 
! Отговори
Fate преди 6 години
Идеята е да не засенчи Уилям - престолонаследника
6
3
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Хората си имат нова и хубава принцеса, но ние си имаме наш Главчо Главчев пък...
5
6
 
22
 
! Отговори
MI6 преди 6 години
Това монархия или някакво евтино реалити шоу като на Кардашиян. тоя брак няма да го бъде .Тея снимки са ужасни в тях няма истинска любов и химия като на снимките на Кейт и Уилям.Меган изглежда неестествена и принудена ,а Кейт беше непринудена; естествена и красива. Много голяма грешка да облечеш много скъпа рокля 56 000 и без бельо (на снимките не се вижда ,но на в сайта Daily Mail я има в цял ръст роклята ) Не уважение към Кралицата и монархията.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно мъж на неговото положение най-лесно може да си намери млада, красива и с малък километраж. Тая брантия досега се е изредила поне на 100 х*я, и тепърва ще придобива кралски обноски.
3
3
 
19
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Къде е отишла синята кръв в канала? Сериозно ли вярвате, че Кралицата ще позволи на бял свят да се пръкнат деца от цветнокожа жена? Я си спомнете какво стана с Даяна... Според слуховете и тя е била бременна от Доди... до колкото помня пак човек, който не беше нито европеец, нито бял...
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отиде синята кръв в канала...
1
3
 
26
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Само не разбрах кое трябва да е трогателно?Милионера Хари.... или печелившия му мeлез?