Васил Найденов: Не ми пускат песните или ги крадат! Обиден съм!

Младите го питали той ли пее "Честно казано" на Ъпсурт
Обновена: 24 дек 2017 11:27 | 24 дек 2017 11:27,
59

Една от легендите на българската сцена Васил Найденов обясни, че е подложен на цензура и затова не записва нови песни.

"Миналата година ми свалиха най-новата песен от ефир, без да ми обяснят защо. Обиден съм!", каза звездата пред Bulgaria ON AIR.

"Крадат ми песните и никой не ме пита за това! А те са писани за мен и няма песен, която да не съм променил и като аранжимент, и като думи. Дори някои припеви са ми изцяло авторски", разкри още изпълнителят и даде пример:

"Навремето Ъпсурт не ме попитаха за "Казано честно", чух я от радиото. Случвало ми се е млади да ме питат: Вие пеете песента на "Ъпсурт"!?!

Цялото интервю с Васил Найденов вижте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Навремето Ъпсурт не ме попитаха за "Казано честно", чух я от радиото. Случвало ми се е млади да ме питат: Вие пеете песента на "Ъпсурт"!?!" Абе ти хубаво плюнчиш по Ъпсурт, но аз още помня как покрай едни коледни празници се озовах в Русе и те видях на центъра на концерт да пееш въпросната песен с тях. Тогава спонсорите ти бяха платили и не беше никак обиден на Ъпсурт че ти възкресиха песента
29
26
 
7
 
! Отговори
Гост преди 6 години
До Един българин, до коментар 5: Ти луд ли си бе мрънкач смешен??? Я виж колко нови изпълнители и автори имаме, а никой не иска да ги върти! Графа също, и съвсем нови свежи звезди! Кво ревеш за тоя 60 годишен Гей, дето отдавна му мина вече времето? Земи се осъзнай! Като Лили Иванова ли искаш да стане и тоя Гей?...пълна гротестка е вече....той си е получил парите от всичките си песни и участия кво мрънка не мога да разбера д е йба и нахалника? Айде да се маха вече от ефира и да освободи място....
28
12
 
23
 
! Отговори
Какво иска? преди 6 години
Самият той не си плащаше данъците над 20 години! Символ на крадливото СДС!
27
11
 
11
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Една звезда винаги загасва рано или късно и трябва да знае кога да слезе от сцената, а Васко отдавна е пресрочил това време и вече е една гротестка, да не говорим, че е Гей
26
24
 
3
 
! Отговори
Гост преди 6 години
На тоя скапан *** отдавна му свърши вече времето. Може ли да е толков нагъл да мрънка? Б*си Нахалника!!!!
25
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целия ви сайт е цензуриран , вече няма дума с която да ви критикуват
24
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Васко Найденов е велик !
23
7
 
24
 
! Отговори
Лили Иванова преди 6 години
Ама,Васе,след 60-ка ,само на мен ми разрешават да пея.
22
7
 
13
 
! Отговори
webradio преди 6 години
Г-н Найденов, докато сте член на Профон и Мюзикаутор, не само най новата ви, изобщо няма да сложа и помен от ваша песен! Ще пускам в ротация млади и талантливи изпълнители, заради които няма да ме гонят после като престъпник!
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
23, за българско кино и театър си напълно прав! 100% брак!
20
8
 
23
 
! Отговори
Ко? Не! преди 6 години
Българска музика? Български филми? Български театър? Не, мерси. Има интернет, всеки талантлив може да покори света, а да не циври, че бил недооценен и държавата не го подкрепяла.
19
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Васко, за мен си звезда и стойност. Харесвам песните ти. Нормално е да има хора, които не ги харесват, нито пък аз харесвам това, което те харесват. Бъди жив и здрав, Васко! Успех!
18
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
12 - 'че някои от песните Хайго ги е създавал специално за него е всеизвестно. Но щом и днеш го имитират това трябва да го радва, а не да се сърди. Само успешните певци ги имитират. В случая с ЪПсурт пари няма как да получи, защо те изпълняват песенат по друг начин.
17
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех,Васко,Васко!И ти не случи на правилни демократи !Щом и тебе те крадат,а толкова им пя....Така е !Няма ненаказано добро! Но...така човек се осъзнава ,така се стига до извода да се прави национален фронт срещу управляващата ни след 1989г простотия!
16
50
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-скоро ще слушам Шушана от колкото това педи
15
29
 
11
 
! Отговори
Милена преди 6 години
Какво стана Г-н Найденов престанахте ли на импресариото си и ще му вземете ли фамилията?
14
15
 
11
 
! Отговори
до 13 преди 6 години
Това лято бях две седмици в Гърция. В барчето на плажа пускаха гръцко радио. Само световни поп хитове. На гръцки бяха само рекламите. Ти май по-надоле от Петрич не си ходил.
13
44
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изкарва си добри пари от частни партита на мутри. Те харесват неговата музика, както и онази онази ***, съветската певица Лили Иванова.
12
36
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега имаме много по добри певци. Примерно Фики, Милко Калайджиев, Стораро, Галин и т.нт.
11
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че му крадат песните, трябва да го радва и вълнува. Показва, че песните му са добри и биха били слушани и от сегашните младежи с нов аранжимент и ново звучене. На цензура са подложени всички български музиканти. Заливат ни със западни бълвочи и българската музика е заметена под килима. Ако в Гърция пуснете радио, колкото и да сменяте радиата, няма да чуете музика различна от гръцка. Тук трудно ще чуете българска.