Звезди рекламират, по 6 бона прибират!

Скъпи са постовете на известните в социалните мрежи
29 дек 2017 07:54, Петя Славова
17
Звезди рекламират, по 6 бона прибират!
Снимка: "Монитор"

От 1000 до 6000 лв. взимат българските звезди за продуктово позициониране в социалните мрежи. Цената е за един пост в Instagram и Facebook.

Варира в зависимост от броя на последователите, имиджа на популярната личност и целта на клиента. Цената зависи от това дали търси ефекта на еднократната, но бърза продажба, или иска да напомпа дългосрочно стойността на бранда си с "престижа" на ангажираното за цяла кампания лице.

Във втория случай това обикновено се свежда до публикуването на три поста в рамките на няколко месеца срещу средна сума от 5000 лв. Максималната стойност може да стигне до 15 бона, пише "Монитор".

Според изданието Николета Лозанова е най-скъпа в Instagram. Кобилкина пък лансира обувки и бижута срещу 1500 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Мда! Кога точно ниКло стана определение за звезда, ама какво се очудвам имаше едни три лошо изрусени крякащи сестрици,които също се представяха за звезди, родна картинка.
12
0
 
3
 
! Отговори
ЕмЕм преди 6 години
Такива постове са повече от очевидни и нагласени. И според мен дават ефект. Няма да забравя как след като гръмна новината че Мария Илиева е бременна отидох да хвърля поглед на инстаграма й и там беше доста претъпкано със скрита реклама на определена марка цигари. Тогава тя вече 100% ми падна в очите. Явно парите не миришат, особено като нямаш морал, явно вървят ръка за ръка. Но докато има балами който се чудят по какво "евтинко" нещо да приличат на родните "големи" звезди, все ще е така.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютни никога няма да си купя нещо рекламирано от набедените български"звезди".А пък цитираните две жени са от най-противните в България,та тези които им дават да рекламират продуктите трябва да са големи балъци.Дори телевизионите реклами ги прескачам.Дразнещи са ужасно.Особено ако ми изскочи лигавия репортер на Господарите на ефира,писналите на всички комици на наденицата и пишман водещите Део и Павлов.. и др.подобни.
10
1
 
2
 
! Отговори
Бимбо преди 6 години
А Григор, Надал и др. получават и по 250 000еврака...
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви звезди бе, това са досадници и дрънкала от вече големия екран телевизионен. Те трябва да си плащат за рекламата на Фейсбук и на телевизиите.
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ники Ло дано е умна и спестява. Вярно, има и модели на възраст, но те са малко, за цвят.
7
0
 
21
 
! Отговори
1 преди 6 години
къде е опашката за записване?:))
6
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ми е интересно какви същества се интересуват и следят живота на Лозана Николетова в Instagram.С какво се занимават, какво образование имат, какви интереси, как изглеждат?
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"И кой луд ще дава 6000 за един пост на някакъв наш ***?"Подозирам една голяма фирма за безалкохолни, но не мога да го докажа. Дори да е така, е единичен случай, почти сигурно. Може и на някоя кифла за козметика да са дали, но там сигурно по-малко.
4
5
 
6
 
! Отговори
Османлията преди 6 години
А аз даже им давам по 5 кинта!
3
1
 
28
 
! Отговори
Емчо преди 6 години
Докато има агнета, ще има и касапи!
2
3
 
14
 
! Отговори
X преди 6 години
Аз си следвам Барса и Ливърпул, не някакви псевдо звезди.
1
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой луд ще дава 6000 за един пост на някакъв наш ***?