Тяло на седмицата: Лоти Мос с перфектни мерки и теглилки

Ще достигне ли славата на кака си Кейт?
31 дек 2017 20:30, Александър Попов
3
Тяло на седмицата: Лоти Мос с перфектни мерки и теглилки
Снимка: Instagram

Сестрата на Кейт Мос - Лоти, все още е далеч от славата на кака си, но още от 2015 г. тръгна уверено по стъпките й. 19-годишната моделка вече е гастролирала в най-престижните издания, включително и в американския Vogue.

Любопитното е, че тя е забелязана от модните спецове още през 2011 година, когато е едва на 13. Родителите й обаче са категорично против да навлезе в света на модата на толкова крехка възраст и тя трябва да чака още 4 години за да направи своя дебют.

Изненадващо или не, но тя е една от големите фенки на Джъстин Бийбър, в училището наблягала най-вече на любимите си предмети - история, физическо и английски. Поддържа тяло с фитнес и езда.

Фигурата й гарантира място в нашата рубрика "Тяло на седмицата", а големият въпрос пред Лоти е дали ще достигне популярността на кака Кейт.

Вижте Лоти Мос в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: модакейт мосЛоти Мос
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Поредното свежо парче месо. Нищо ново по света. Колко такива като нея са минали по този път и колко още след нея ще минат това е живота. Едно и също, а тая си мисли, че тя е първата, единствена и специална. Е не е, но като одъртее ще го разбере и ще завижда злобно на младите актуални към момента бръмчалки.
1
1
 
11
 
! Отговори
Jert преди 6 години
Въпросът е кой влиза на гости при г-ца Мос, после ще видим дали ще догони кака си..